Hier-en-Nu-vakantie

Dit jaar is het ook mogelijk om een MiniVakantie in het hoogseizoen te boeken. In de zomer, als de zon schijnt en u spontaan zin krijgt om een paar dagen een vakantiehuis te huren en te genieten van het strand, de zee en de natuur, hebben wij het ideale vakantiehuis voor u. Als u spontaan op vakantie kunt, boek dan een hier-en-nu-vakantie en geniet van de zomer.

 

Zomervakantie in het prachtige Denemarken
Als u verzekerd wilt zijn van mooi weer en op korte termijn een paar dagen vakantie kunt regelen, kunt u dit jaar ook spontaan een vakantie boeken. Als u een paar dagen vrij kunt nemen, kunt u uzelf en uw gezin verrassen, een geschikt vakantiehuis vinden en gewoon lekker op vakantie gaan op het moment dat u dat uitkomt.

Hier-en-Nu-vakantie1

Ons aanbod aan vakantiehuizen
Bij ons vindt u vele verschillende vakantiehuizen in alle prijsklassen. Als u uzelf iets bijzonders gunt, kunt u met een beetje geluk in het hoogseizoen een vakantiehuis met een zwembad vinden, of een huis met een bubbelbad en sauna, waar u heerlijk kunt ontspannen, een exclusief vakantiehuis of een huis direct aan zee. Als u maar een paar dagen vakantie heeft, is het fijn om te overnachten in een vakantiehuis dat aan al uw wensen voldoet. Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden. Als u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld een vakantiehuis met een omheinde tuin omdat u kleine kinderen heeft, kunt u ons bellen op tel.nr. +45 70100160 of een e-mail sturen naar info@sologstrand.nl.

Hier-en-Nu-vakantie2

Populaire vakantiebestemmingen voor uw Hier-en-Nu-vakantie
Veel mensen die op korte termijn een vakantie boeken, geven de voorkeur aan een vakantiehuis dat niet te ver van huis is. U kunt in heel Denemarken een Hier-en-Nu-vakantie boeken, omdat in alle vakantieregio’s in het land huizen zijn aangemeld voor een Hier-en-Nu-vakantie. De populairste vakantiebestemmingen bevinden zich aan de westkust van Jutland, maar we hebben heerlijke vakantiebestemmingen in heel Denemarken. Ga bijvoorbeeld eens naar Skagen, waar u kunt zien hoe het Kattegat en Skagerrak samenkomen. Of huur een vakantiehuis aan de oostkust van Jutland, waar het wat rustiger is dan aan de westkust, en waar u uw kinderen in de ondiepe golven kunt laten spelen terwijl u heerlijk een boek zit te lezen en tot rust komt. Ook de Fuunse archipel heeft zijn charme, of bijvoorbeeld een heerlijke vakantiebestemming als Gilleleje of Hornbæk op Seeland. Er zijn heel veel mogelijkheden. Waar in Denemarken u ook uw vakantie wilt doorbrengen, wij hebben het ideale vakantiehuis voor u.


Een Hier-en-Nu-vakantie boeken
U kunt een Hier-en-Nu-vakantie boeken vanaf de zondag van de week waarin u wilt vertrekken. Een hier-en-nu-vakantie kan geboekt worden van de zondag in week 28 tot de zaterdag in week 33. U kunt op elke dag van de week aankomen, maar het is niet mogelijk om een hier-en-nu-vakantie over een weekend heen te boeken, tenzij de vertrekdag de daaropvolgende zaterdag is. Dat wil zeggen dat u een Hier-en-Nu-vakantie over een weekend heen kunt boeken als u de hele daaropvolgende week tot aan de zaterdag blijft. Een Hier-en-Nu-vakantie kan binnen een week, dus vanaf de zondag, voor 3-6 dagen worden geboekt.

Als u spontaan besluit een hier-en-nu-vakantie te boeken tussen week 28 en 33, kunt u ons bellen of een e-mail sturen. Wij helpen u graag met het vinden van het ideale vakantiehuis en doen alles om u een fijne vakantie te bezorgen.

Aanbiedingen en kortingen op zomervakanties en attracties

 
Last Minute

Last Minute

Boek een vakantiehuis vanaf zaterdag en bespaar tot 40 procent. Geniet van een spontane vakantie met onze Last Minute-aanbiedingen.

Minivakantie in Denemarken

Minivakantie

Een minivakantie is perfect voor degenen die een pauze van het dagelijkse leven nodig hebben en lekker relaxen willen. Geniet b.v. van een weekendje weg.

Spaar-Vakantie

Spaar-Vakantie

Geniet van een lange vakantie met alle tijd van de wereld. Boek min. 14 tot 28 dagen een vakantiehuis met korting en kom volledig tot rust.

Tweepersoonskorting

Tweepersoonskorting

Bespaar veel geld als je met z'n tweeën een vakantiehuis boekt. Met een tweepersoonskorting krijg je tot 25% korting op je verblijf.

Hier-en-Nu-vakantie

Hier-en-Nu-vakantie

De zon schijnt en je hebt zin in zee en strand. Boek een Hier-en-Nu-vakantiehuis en vertrek snel voor een heerlijke, korte vakantie.

Shoppen met korting

Shoppen met korting

Profiteer van korting bij lokale winkels, supermarkten en attracties en spaar geld uit voor andere leuke vakantiebelevenissen.