Prijsgarantie Prijsgarantie Zekerheidspakket Zekerheidspakket ? 21 servicebureaus in Denemarken 21 servicebureaus in Denemarken 40 jaar ervaring 40 jaar ervaring
 

Gratis app met 1500 attracties


Download gratis de Sol og Strand-app 'Vakantie in Denemarken' met beschrijvingen van 1500 attracties. Met deze app doet u eenvoudig inspiratie op voor uw vakantie in een vakantiehuis. U vindt er niet alleen beschrijvingen maar ook routebeschrijvingen, telefoonnummers en links naar websites van heel veel leuke attracties. Kies de attracties die u interessant vindt en laat ze weergeven in een lijst of op een kaart die de locatie van de attracties toont ten opzichte van uw actuele positie. Zo vindt u snel en eenvoudig alle leuke bezienswaardigheden in de omgeving van uw vakantiehuis. En als u na het bezoek aan een attractie nog meer wilt bekijken, ziet u meteen wat er verder nog te doen is in de buurt. Met de kaart van onze app vindt u snel een andere leuke bezienswaardigheid.

Voor de beschrijvingen van de attracties gebruikt de app geen dataverkeer, dus daar bent u geen extra kosten aan kwijt.

Download de app voor de iPhone en iPad in de App Store »

Download de app voor Android via Google play »

U kunt de app ook downloaden via de QR-code:

 

Leuke vakantiebelevenissen voor gezinnen met kinderen

In Denemarken vindt u allerlei leuke attracties voor het hele gezin. Het maken van gezellige uitstapjes is een leuke toevoeging aan uw vakantie in een vakantiehuis. Denemarken heeft een uitgebreid aanbod aan attracties en met onze app vindt u eenvoudig de attracties die u graag zou willen bezoeken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel attractieparken met wilde achtbanen en leuke speelplaatsen. Daar vindt u vaak ook speels ingerichte zwemparadijzen - ideaal om af te koelen op een warme zomerdag. Als u geïnteresseerd bent in dieren, kunt u een van de vele dierentuinen in het land bezoeken. Hier treft u vaak niet alleen exotische dieren aan, maar ook dieren die u kunt aaien en van dichtbij kunt bekijken. Laat u fascineren door de interessante dieren en leer iets over hun levenswijze. De dierentuinen hebben vaak ook speelplaatsen en andere mogelijkheden om tussen de bezoekjes aan de dieren door actief te zijn. Bij de meeste attractieparken en dierentuinen is het toegestaan om uw eigen etenswaren mee te nemen, dus pak een picknickmand in en geniet van een heerlijke lunch in de buitenlucht. Na de lunch kunt u een lekker ijsje eten. Deze parken hebben vaak ook hun eigen eetgelegenheden, waar ieder voor zich de maaltijd van zijn voorkeur kan bestellen. Daarmee geeft u uw vakantie in een vakantiehuis net dat beetje extra.

Vader, zoon en dochter in een rode achtbaan

Bezoek de vele parken, bossen en natuurcentra van Denemarken en beleef de natuur van dichtbij. Met onze app vindt u snel een interessante natuurbezienswaardigheid vlak bij uw vakantiehuis. In veel bossen zijn natuurspeelplaatsen aangelegd, waar u zich kunt vermaken in de buitenlucht. Ook zijn er hondenbossen, waar uw trouwe viervoeter zich lekker kan uitleven in een prachtige omgeving. Geniet in de tussentijd aan een picknicktafel van een kop koffie en uw meegebrachte etenswaren. Als u van hengelsport houdt, kunt u een vispark bezoeken, vissen aan de kust of uw hengel uitwerpen in een meertje of riviertje. Vissen is een ontspannen manier om tijd met elkaar door te brengen, en 's avonds kunt u in uw vakantiehuis samen de vis bereiden die u overdag gevangen heeft. Als de vissen niet willen bijten, kunt u op veel plekken aan de kust verse vis kopen bij de vissers die hun kotters aan land hebben getrokken en de vangst van de dag opmaken.

Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp of gewoon nieuwsgierig van aard bent, kunt u een bezoek brengen aan een museum of een activiteitencentrum. Daar zal het hele gezin zich vermaken en kunt u op een leuke manier kennis opdoen. Misschien leert u iets over een onderwerp waar u niet bekend mee was of raakt u geïnteresseerd in iets waar u meer van wilt weten. Of bezoek een openluchtmuseum en maak een reis terug in de tijd. Terwijl u rondloopt tussen de oude gebouwen in een authentieke omgeving, waant u zich in een ander tijdperk. Om te laten zien hoe de mensen vroeger leefden, gaan de museummedewerkers vaak in authentieke kleding gekleed en laten ze zien hoe men in die tijd de dagelijkse handelingen verrichtte. Na een bezoek aan het verleden is het fijn om weer naar het vakantiehuis te gaan en te genieten van al het comfort van het heden.

Leuke vakantiebelevenissen voor stellen

Voeg als stel iets extra's aan uw vakantie toe met allerlei leuke attracties en bezienswaardigheden. Onze app geeft snel een overzicht van alles waar u in geïnteresseerd bent. Trek eropuit en ontdek de fraaie kunstnijverheid en kunstmusea met mooie collecties. Bezoek de ambachtslui en bewonder hun kunstzinnige producten of kijk hoe ze aan het werk zijn in hun werkplaats. Gebruik de app om op ontdekking uit te gaan in uw omgeving en onvermoede schatten te vinden. Overal in Denemarken treft u mooie kunstmusea aan, vaak in gebouwen die een kunstwerk op zich zijn. De vele kunstmusea beschikken over interessante collecties uit bepaalde periodes en van bepaalde kunstenaars. Daar komen in de loop van het jaar allerlei wisselende exposities bij. Misschien heeft u geluk en is er een tentoonstelling van uw favoriete kunstenaar bij u in de buurt.

Vrouw werkt aan een groot schilderij in een galerie

Geniet van een heerlijke vakantie met aandacht voor cultuur. Met de app vindt u snel en eenvoudig interessante musea, fascinerende gebouwen met een intrigerende geschiedenis en culinaire specialiteiten. Denemarken heeft een groot aantal musea, openluchtmusea en activiteitencentra waar u mooie tentoonstellingen kunt bekijken en nieuwe kennis kunt opdoen. Veel musea dragen hun kennis tegenwoordig op een creatieve en bijzondere manier over, zodat u naderhand gegarandeerd iets wijzer naar huis gaat. Met onze app vindt u ook veel mooie kerken en bijzondere gebouwen, die een interessant kijkje geven in het leven van vroeger.

Geniet tijdens uw vakantie in een vakantiehuis ook van muziek en theater. De festivals en concerten, de muziek die u binnen en buiten kunt beluisteren, alles draagt bij aan een bijzondere sfeer en fijne vakantieherinneringen. Bekijk fascinerende toneelstukken, waar u 's avonds in uw vakantiehuis nog lang over na kunt praten. Onze app is ook een uitkomst als u graag iets nieuws wilt proeven of van culinaire hoogstandjes houdt. Geniet in een mooie omgeving van een bijzondere maaltijd met aandacht voor lokale ingrediënten en een fijne smaakbeleving. Een vakantie in een vakantiehuis brengt niet alleen ontspanning maar kan ook een bron van inspiratie zijn, doordat u allerlei indrukken opdoet en nieuwe ideeën mee naar huis kunt nemen.

Als u van een actieve vakantie houdt, wijst de app u de weg naar golfcentra, visparken en mooie natuurgebieden. Zo vindt u eenvoudig de activiteit van uw voorkeur. Het is heerlijk om tijd vrij te maken voor een ontspannen partijtje golf bij een golfcentrum in een mooie omgeving. Of werp uw hengel uit en geniet van een dagje vissen aan de kust, in een rivier of een vismeer. Het is spannend om te zien wat u aan de haak zult slaan. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijke vismaaltijd in uw vakantiehuis. Er zijn ook veel mooie bossen en nationale parken, waar u gezellig kunt wandelen en kunt genieten van de rijke Deense flora en fauna. Als u zelf geen fietsen heeft meegenomen, kunt u op veel plaatsen fietsen huren en een mooie fietsroute volgen door de natuur.

Twee fietsen geparkeerd bij een bospad

Met de app van Sol og Strand krijgt u een overzicht van alle interessante attracties in de omgeving van uw vakantiehuis. Daarmee kunt u inspiratie opdoen en allerlei leuke uitstapjes plannen tijdens uw vakantie. Misschien zijn er sinds uw vorige bezoek interessante bezienswaardigheden bijgekomen of heeft u nieuwe interesses gekregen. Met de app bij de hand heeft u snel en eenvoudig een overzicht van wat u graag wilt zien of opnieuw zou willen zien.