De nieuwsbrief van Sol og Strand

Meld je aan voor de e-mailnieuwsbrief van Sol og Strand en doe inspiratie op voor je vakantie in een vakantiehuis.


De nieuwsbrief van Sol og Strand komt een paar keer per maand uit. Je vindt er niet alleen inspiratie voor je vakantie in een particulier vakantiehuis maar ook uitstekende aanbiedingen en wedstrijden. De nieuwsbrief bevat allerlei vormen van vakantiehuisverhuur en is gemaakt voor iedereen die wat meer informatie wil.

groenninghoved 14
 

In onze nieuwsbrief...

... staat allerlei informatie over Denemarken als vakantiebestemming. Wij presenteren verschillende regio's waar u meer over kunt lezen op onze website. Ook informeren wij u over aantrekkelijke kortingen en ons aanbod aan vakantiehuizen en -appartementen in Denemarken. Wij beschikken over vele verschillende vakantiehuizen en -appartementen in het hele land en kunnen u daarom altijd iets bieden dat aan uw wensen voldoet en bij uw budget past. Onze vakantiehuizen zijn particulier, wat inhoudt dat de inrichtingen en uitrustingen zeer uiteenlopend zijn. In de nieuwsbrieven presenteren wij ons veelzijdige aanbod, zodat u met elke nieuwe nieuwsbrief van Sol og Strand weer nieuwe inspiratie opdoet en leuke ideeën voor uw vakantie krijgt.

Verschillende kortingen

Afhankelijk van wanneer, hoe en hoe lang u op vakantie wilt en het tijdstip waarop u uw vakantiehuis of -appartement boekt, kunnen wij u verschillende aantrekkelijke kortingen bieden. Een korting heeft als voordeel dat u als gezin of stel geld bespaart op uw vakantiebudget. Met het geld dat u overhoudt, kunt u bijv. uit eten in een goed restaurant, een leuk uitstapje maken of een attractie bezoeken. U kunt onze kortingen ook gebruiken om een vakantiehuis te boeken dat zonder deze korting misschien te duur zou zijn, bijv. een vakantiehuis met een inpandig zwembad of een vakantiehuis dat vlak bij het strand ligt en daarom meer kost.

Tweepersoonskorting

Als u met twee personen op vakantie gaat, hebben we veel vakantiehuizen met een tweepersoonskorting in de aanbieding. Hiermee krijgt u tot 25% korting op de huurprijs en heeft u tijdens uw vakantie met z'n tweetjes wat extra geld op zak. Als u als stel graag wilt genieten van een actieve vakantie in de natuur, is een vakantiehuis in een wat meer afgelegen vakantiegebied misschien een goed idee. Dan zit u midden in de natuur, kunt u heerlijke wandelingen maken en 's avonds gezellig samen eten koken in het vakantiehuis. Als u liever wat meer drukte om u heen heeft en wilt genieten van kunst, cultuur en restaurants e.d., kunt u een vakantiehuis of -appartement in de buurt van een van de grote Deense steden huren. Onze vakantiehuizen op Seeland hebben goede verkeersverbindingen met Kopenhagen en zijn daarom erg populair bij vakantiegasten die cultuur en bezienswaardigheden willen combineren met natuur. Vooral vakantiecentra zijn dankzij hun gemeenschappelijke faciliteiten erg in trek bij stellen. Zo hebben we bijvoorbeeld vakantieappartementen op Rømø die met hun gemeenschappelijke faciliteiten als een sauna en zwembad e.d. heel geschikt zijn voor een wellnessvakantie. De tweepersoonskorting geldt overigens ook voor gezinnen met 2 volwassenen en 1 kind onder de 3 jaar.

Spaar-Vakantie

Buiten het hoogseizoen is onze Spaar-Vakantie erg populair. Bij veel vakantiehuizen levert een boeking van 14-28 dagen een flinke korting op, waardoor u veel geld bespaart. Het mooie van een Spaar-Vakantie is dat u meer tijd heeft voor elkaar. Een vakantie van twee of drie weken is altijd de moeite waard omdat u de stress van het dagelijks leven achter u kunt laten en echt helemaal tot rust komt. Een paar dagen of een week is vaak niet genoeg, vooral niet als het gaat om de belangrijkste vakantie van het jaar die u samen met uw gezin doorbrengt. Bovendien heeft u meer tijd om de omgeving van uw vakantiehuis te verkennen. Veel gebieden bieden uitstekende mogelijkheden voor wandel-, fiets- en trektochten en andere outdooractiviteiten. Daarnaast vindt u op veel vakantiebestemmingen allerlei leuke winkels en boetiekjes. In alle regio's kunt u tijdens een lange Spaar-vakantie interessante musea, attractieparken en andere bezienswaardigheden bezoeken. Gun uw gezin iets bijzonders en boek een lange Spaar-Vakantie.

Vakantiehuis 10-4019

Last-Minute

Als u kort van tevoren een vakantie kunt boeken, hebben we altijd een paar mooie Last Minute-kortingen voor u, waarmee u tot 40% kunt besparen. Als andere vakantiegasten hun vakantie op het laatste moment hebben moeten afzeggen, bieden wij zeer aantrekkelijke kortingen om onze vakantiehuizen op korte termijn aan iemand anders te kunnen verhuren. Dus als u snel kunt vertrekken, ook al gaat het maar om een lang weekend, adviseren wij u om onze website in de gaten te houden.

Ons aanbod aan vakantiehuizen

Bij ons vindt u alles wat u voor uw vakantie zou kunnen wensen. Wij hebben vakantiehuizen en -appartementen in heel Denemarken. Bijvoorbeeld heel eenvoudige vakantiehuizen voor voordelige prijzen, die misschien een paar kilometer van het strand liggen. Dit zijn goedkope vakantiehuizen die een uitstekende basis vormen voor een gezinsvakantie. U kunt ook iets meer geld besteden en een vakantiehuis boeken direct in de eerst duinenrij, of een luxe vakantiehuis met allerlei extra faciliteiten, zoals een sauna, bubbelbad, zwembad of designinrichting. Onze vakantieappartementen zijn al even populair. Ook daarin hebben wij een gevarieerd aanbod wat betreft ligging, inrichting en mogelijkheden.

Vakantiehuis 25-2073

Vakantie in Denemarken in alle jaargetijden

In Denemarken kunt u alle tijden van het jaar een onvergetelijke vakantie beleven. Vooral de zomer is natuurlijk populair. In het zomerseizoen hebben de Deense stranden een magische aantrekkingskracht. Maar ook de paasdagen, het voorjaar of de voorzomer zijn populaire periodes voor een vakantie in Denemarken. Met Pasen komt de natuur in al haar kleurenpracht weer tot leven en kunt u genieten van lange wandelingen langs het strand of in het bos. Het is heerlijk om in die periode een vakantiehuis te huren met een houtkachel, waar u na uw uitstapje gezellig samen omheen kunt gaan zitten om weer warm te worden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het voorjaar, de voorzomer, het najaar en de winter. Het voorjaar en de voorzomer zijn vanwege de lage prijzen erg populair bij vakantiegasten die buiten het hoogseizoen op vakantie kunnen. U bespaart dan echt veel geld in vergelijking met het zomerseizoen. Daarnaast zijn er veel mensen die met kerst en oud en nieuw of in de wintervakantie een vakantiehuis of -appartement in Denemarken huren. Zo'n vakantie doet het vooral goed bij gezinnen die de stress en drukte van de feestdagen willen ontvluchten. Op die manier kunt u de feestdagen doorbrengen zoals u dat wilt. En het wordt helemaal geweldig als de kinderen sleetje kunnen rijden vanaf de besneeuwde duinen op het strand. Denemarken heeft in elk jaargetijde wat te bieden, en als u geen vakantie in de zomer kunt plannen maar toch graag wilt zwemmen, kunt u voordelig een vakantiehuis met een zwembad huren. Vooral in het laagseizoen zijn de prijzen van onze vakantiehuizen met zwembad goed betaalbaar.

Nedgang til stranden mellem klitter med sol og sne

Neem een kijkje in ons ruime aanbod van meer dan 5000 vakantiehuizen. En als u vragen heeft, zijn wij met onze 30 jaar ervaring op het gebied van vakantiehuisverhuur de juiste contactpersoon voor u. Bel ons of stuur een e-mail.