Lees Sol og Strands nieuwsbrief

Bent u er niet helemaal zeker van of de nieuwsbrief van Sol og Strand iets voor u is? Lees dan hier enkele van de eerder uitgegeven nieuwsbrieven, en laat u overtuigen.

Korte informatie over onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief laten wij u het hele jaar door kennismaken met het prachtige vakantieland Denemarken en zijn vele particuliere vakantiehuizen en -appartementen. U krijgt informatie over onze vakantieregio's - Denemarken is weliswaar een klein land, maar beschikt over veel verschillende landschappen, kusten en eilanden. Of u nu kiest voor de Noordzee of de Oostzee, de Waddenzee of Bornholm als vakantiebestemming, u zult altijd genieten van een unieke natuur, volop rust en allerlei recreatiemogelijkheden. Onze nieuwsbrief biedt inspiratie voor al deze interessante bestemmingen en vertelt u bovendien welke interessante kortingen u kunt krijgen.

blokhus

Vakantie in Denemarken

De populariteit van Denemarken als vakantieland is de laatste jaren onder zowel Deense als buitenlandse vakantiegasten enorm toegenomen. Hier kunt u als gezin, stel of met vrienden genieten van een heerlijke en veilige vakantie, waarbij een particulier vakantiehuis of -appartement ook nog eens heel voordelig kan zijn. Op het gebied van de natuur heeft Denemarken een kustlijn van meer dan 7000 km. Enkele van de mooiste stranden van Denemarken vindt u aan de Waddenzee, waar de zee woest is en de wind stevig, en aan de Oostzee, waar de golven lager zijn en het water ondiep. De eilanden hebben op het gebied van cultuur en natuur allemaal iets bijzonders te bieden. Er is voor iedereen wel wat leuks te beleven. U hoeft alleen maar van tevoren wat informatie over ze op te zoeken, en in dat opzicht is onze nieuwsbrief een uitstekende inspiratiebron.

Waarom een vakantie in een particulier vakantiehuis?

Als u kiest voor een vakantie in een particulier vakantiehuis, kunt u een vakantie met een persoonlijk karakter verwachten. Omdat de vakantiehuizen in particulier bezit zijn, zijn ze door de eigenaar ingericht. Veel van de particuliere vakantiehuizen en -appartementen van Sol og Strand zijn daarom heel persoonlijk en hebben vaak een bijzonder interieur. Hier maakt u nader kennis met de regionale cultuur, zonder dat u zich al te veel hoeft aan te passen. U bepaalt zelf hoe u de dag wilt invullen en kunt gewoon doen waar u zin in heeft. Dat is optimaal genieten. Daarnaast is een vakantie in een particulier vakantiehuis of -appartement relatief voordelig. U bedenkt zelf of u uit eten wilt of liever boodschappen doet om thuis wat te koken. Het is de persoonlijke vrijheid van een particulier vakantiehuis of -appartement die veel vakantiegasten in Denemarken aanspreekt.

vakantiehuis 53-3532

Inspiratie

In Denemarken kunt u in elk jaargetijde een heerlijke vakantie beleven. In de zomer boeken veel van onze vakantiegasten een vakantiehuis aan zee om te kunnen genieten van het strand. Deze vakantiehuizen liggen vaak in een rustige omgeving vlak bij het water. Als u in een kouder jaargetijde op vakantie wilt, adviseren wij een particulier vakantiehuis met een houtkachel en eventueel wat wellnessfaciliteiten, zodat u kunt genieten van de natuur en de gezelligheid in het vakantiehuis. We beschikken ook over vakantiehuizen met privézwembad, die buiten het seizoen heel voordelig zijn. Bekijk hier ons gevarieerde aanbod aan particuliere vakantiehuizen en -appartementen. In onze nieuwsbrieven lichten we er regelmatig een paar uit.

vakantiehuis 26-0689

We beschikken over meer dan 6000 vakantiehuizen in heel Denemarken en u heeft overal in het land ruim de keus. Ook laten we u kennismaken met verschillende regio's en vakantiegebieden. Daarbij krijgt u een kort overzicht van de voordelen en bijzondere kenmerken van een bepaalde regio, waarna u op de website kunt kijken voor meer informatie. Lees bijvoorbeeld onze beschrijvingen van de eilanden Fanø en Rømø. Beide eilanden liggen in de Waddenzee en hebben een bijzondere natuur en cultuur. Op onze website kunt u daarnaast video's over onze vakantiebestemmingen bekijken. Zo bent u optimaal voorbereid om uw vakantiebestemming te kiezen.

In onze nieuwsbrieven wijzen we ook altijd op de kortingen die u kunt krijgen. Wij bieden zeer aantrekkelijke kortingen, bijvoorbeeld als u met z'n tweeën een vakantie in een particulier vakantiehuis boekt. Voor een aantal vakantiehuizen geldt in dat geval een korting tot 25%. Ook onze Spaar-Vakantie is populair. Dit is een zeer aantrekkelijke korting als u buiten het seizoen een vakantie van 14 dagen of langer boekt. En als u op korte termijn op vakantie wilt, kunt u vaak een mooie Last Minute-aanbieding vinden. Lees hier meer over onze verschillende kortingen.

Wie zijn wij

Sol og Strand is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het verhuren van particuliere vakantiehuizen en -appartementen. Wij hebben plaatselijke kantoren in het hele land en staan u op basis van onze jarenlange ervaring graag ter beschikking met goede tips, advies en hulp bij problemen.

Lees de nieuwsbrief van Sol og Strand

Als u nog steeds twijfelt of de nieuwsbrief van Sol og Strand wel iets is voor u, lees dan een paar eerder verzonden nieuwsbrieven en laat u overtuigen.