Gastenboek


 

Hier kunt u lezen over de vakantieervaringen van voormalige gasten en hun beoordeling van het vakantiehuis. Onze vakantiegasten hebben het huis, de omgeving, de prijs en de onze service een beoordeling in de vorm van een aantal sterren gegeven.

Vakantiehuis: 4,114,114,114,114,11 4,1
Gebied: 4,524,524,524,524,52 4,5
Onze service: 4,454,454,454,454,45 4,5
Prijs: 4,184,184,184,184,18 4,2
Totale: (46187) 4,314,314,314,314,31 4,3
Verdeling van cijfers
Verdeling van cijfers

Laatste 20 beoordelingen:

24 Aanmaakdatum 31-03-2019
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Sondervig
Reg.nr. 22-1507

Heerlijk huis, in een rustig stukje natuur. Zoek rondom het huis naar de wandelpaden en loopt via mooie paadjes door de natuur en naar het strand. Visvijvers in de buurt.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


10 Aanmaakdatum 17-03-2019
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantieappartement, Blokhus
Reg.nr. 14-0664

Zeer leuk huisje voor het geld. De verwarming had iets beter gemogen en de afwerking was hier en daar niet helemaal top, maar we hebben het goed naar ons zin gehad.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


26 Aanmaakdatum 09-03-2019
Ray, Beers
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Trend
Reg.nr. 35-1116

Heerlijk dichtbij de fjord en een lekker warm huis. De droger werkt niet naar behoren maar overal een leuk huis.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


27 Aanmaakdatum 03-03-2019
Esther, Alphen aan den Rijn
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Blaavand
Reg.nr. 26-0642

Prachtig vakantiehuis met alle faciliteiten van dien. Super!

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


23 Aanmaakdatum 02-03-2019
Marja, Hoogeveen
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Torreso
Reg.nr. 72-4509

Geen ruimte in de keuken voor boodschappen. Jaccuzi niet gebruiken, hebben wij wel geprobeerd, maar wordt niet warm, stroomverbruik wordt wel doorberekend. Sologstrand gebeld, zouden iemand sturen, niemand gezien. In de wintermaanden veel kosten voor electriciteit.


Inleg van Sol og Strand:

Beste vakantiegangers Onze excuses voor uw problemen tijdens uw verblijf. Het is duidelijk een fout van de kant van Sol og Strand. De spa faalt niets - het is een fout van onze kant. We hopen echter dat we je ooit als vakantiereiziger in een van onze vakantiehuizen zullen verwelkomen. We zouden heel blij zijn als we je moesten laten zien dat je ervaringen de 'beroemde uitzondering' waren. Met vriendelijke groeten uw Sol og Strand team PS. Sorry voor eventuele fouten in de vertaling. De tekst is vertaald via Google Translate

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


32 Aanmaakdatum 26-02-2019
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Marielyst
Reg.nr. 82-0758

Mooi en schoon huis. Was weinig te beleven eind februari. Wel alles dicht bij elkaar zoals winkels en sleuteladres en tankstation.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


35 Aanmaakdatum 24-02-2019
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Romo, Sydoen
Reg.nr. 29-2322

Een prachtig zeer net vakantiehuis. Je kan heerlijk in de duinen wandelen. En voor kinderen is er meer dan genoeg vertier. De zee is echt te ver om te lopen met kleine kinderen. (Dikke 4 km) Maar, met je auto mag je hier het stand op dus dikke prima. Het zwembad de sauna bubbelbad, allemaal uitstekend. De keuken is van alle gemakken voorzien met ruime koelkast en vriezer. Het huis is opgeknapt ook met nieuwe kussens en dekbedden. Van ons hadden ze ook best de bedden mogen vervangen. (Maar over slaapcomfort valt niet te twisten) Daarom 4 sterren en geen 5.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


35 Aanmaakdatum 11-02-2019
Petra, Helmond
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Hojer
Reg.nr. 29-5041

Een zeer mooi, schoon huisje. Ligt wel dicht bij de zee, maar er is daar weinig strand om te wandelen. De energie kosten zijn heel erg hoog in de winter bij dit huisje. Er is alleen elektrische verwarming en aangezien het bij ons heeft gevroren waren we meer kosten kwijt aan de energierekening dan aan de kosten van het huisje huren.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


13 Aanmaakdatum 24-01-2019
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Marielyst
Reg.nr. 82-0825

Het huis ligt aan twee drukke wegen, met een bushalte voor de deur. Je hebt niet echt privacy want de mensen kijken door de schutting heen. Als je eenmaal op het strand bent is het ok.Wij kwamen in een vies huis.Het warm water is maar voor enkele minuten, lastig als je met drie personen bent. Wij hebben een veel te hoge prijs betaald voor wat we kregen. Ook de communicatie met de manager verliep erg slecht. We wachten nog steeds op een vergoeding.


Inleg van Sol og Strand:

Beste vakantiegangers Wij betreuren het dat de vergoeding nog niet is betaald. We moesten het gewoon oversteken en dat hebben we nu gedaan. Dus het geld komt eraan. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de locatie van het huisje. We kunnen er niet zoveel aan doen. U kunt naar onze website en google maps kijken waar het huis zich bevindt voordat u het boekt. We betreuren ook dat je maar een paar minuten warm water hebt gehad. De warmwatertank moet als volgt worden bediend: Boiler De meeste boilers hebben een inhoud van ca. 30 liter (2 x douche). Daarom adviseren wij verschillende douchetijdstippen aan te houden als er meer dan 2-3 personen zijn die willen douchen. Sommige vakantiehuizen beschikken echter over twee warmwaterreservoirs. De boiler zet je aan door de temperatuurknop in het midden te zetten. Het water is ca. 30 minuten later warm. Is er geen warm water, dan kan het zijn dat de overkookzekering af is geslagen. Deze zet je weer aan door op een kleine knop aan de onderkant van de boiler te drukken, er kan ook apart een knop hiervoor zijn aangebracht. We hopen dat je ondanks de moeilijkheden een goede vakantie hebt gehad. Met vriendelijke groet je Sol og Strand team Sorry voor vertaalfouten (google translate wordt gebruikt)

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


37 Aanmaakdatum 20-01-2019
Matthijs, Goor
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Blaavand, Ho
Reg.nr. 26-0949

Super leuk huis echter vooral geschikt voor 8 personen ivm de krappe slaapzolder en het steile trapje ernaar toe. Verder zeker een aanrader , leuke omgeving genoeg te doen en super stranden.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


42 Aanmaakdatum 13-01-2019
Koen, Helmond
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Romo, Bolilmark
Reg.nr. 29-2566

A lovely holiday home albeit a bit outdated. - Shower doesn't always give hot water - Toilets don't flush well. - pool water is cold (28C, normal pools are 32C) - The television is amazing! Large, modern television. Important for winter-campers like us ;-) - The location is absolutely fabulous - The house was dirty when we got there I wouldn't go back for the price they are asking. Lower the price by 20% and it's a good holiday home.


Inleg van Sol og Strand:

Dear guests thank you for your information. The house owner has now checked the shower the toilets and fixed the issues- if you would have informed us during your stay, we could have helped you immediately. But the pool temperature normally is between 26-28 degrees, actually we do not have pools where the temperature is 32 degrees. But we hope you had a nice stay and will visit us again. Kind regards Sol og Strand Rømø

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


37 Aanmaakdatum 07-01-2019
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Romo, Lakolk
Reg.nr. 29-2093

Het huis beviel ons goed. Voor de tweede keer in dit huis. In twee jaar tijd is er niets zichtbaar verbeterd, waar onderhoud wel wenselijk begint te worden. Het is bijvoorbeeld hoog tijd voor een update van de keukeninventaris en bij de jacuzzi was een plank van het terras doorgerot. De eerste dagen stonk het water van de jacuzzi. Na aangeven werd dat snel verholpen. De service van Solog strand is prima. Helaas stonk het water de eennalaatste dag weer. Er moet door Solog strand wat vaker chloor bijgevuld worden wanneer de jacuzzi intensief gebruikt wordt. Al met al een prima vakantie op een mooie plek. Wanneer men het niet up To date gaat maken, dan is de prijs niet meer in verhouding met de kwaliteit.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


22 Aanmaakdatum 06-01-2019
Debby, Boornbergum
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Vesterlund
Reg.nr. 60-4019

Een mooi vakantiehuis in een erg mooie omgeving. Het huisje is erg gezellig. De zithoek was aan de kleine kant en het huisje was niet schoon: dikke lagen stof op de schilderijtjes, vies keukengerei. Wel heerlijke bedden, whirlpool en sauna. Een heerlijke vakantie gehad!!

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


28 Aanmaakdatum 06-01-2019
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Hejlsminde
Reg.nr. 61-6155

Het huis heeft een prachtige ligging, een geweldig uitzicht en de winkel is ook dichtbij. Ook zijn een aantal bezichtigingen goed te bereiken. Het huis is niet groot, goed genoeg voor 4 personen, maar niet voor 6 personen. Verder was het schoon en alles was aanwezig. Een heerlijke week gehad.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


20 Aanmaakdatum 05-01-2019
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Blaavand
Reg.nr. 26-0683

Heerlijk huis,op loopafstand van strand!

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


43 Aanmaakdatum 31-12-2018
Nicole, Maastricht
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Mosevraa
Reg.nr. 27-1007

In tegenstelling tot wat de advertentie vermeld zijn er 11 volwassen slaapplekken beschikbaar in dit huis plus een kinderbedje. Wij hebben met 2 gezinnen met 7 kinderen een fantastische vakantieweek gehad in dit huis en de omgeving!!! Huis is ruim genoeg en zeer netjes, van alles voorzien dat wij nodig hadden voor onze vakantie. Er hadden wat meer glazen aanwezig mogen zijn, maar met 11 personen stond de vaatwasser toch al snel 2 keer per dag aan.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


19 Aanmaakdatum 31-12-2018
Reinder, Ferwert
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Vejers Strand
Reg.nr. 25-5164

Dit knusse huisje ligt heerlijk beschut aan het eind van een doodlopende grindweg. Het is relatief eenvoudig qua inrichting maar alles is er. Omdat zowel verlichting als verwarming op stroom gaat kan de energierekening die achteraf wordt verrekend behoorlijk oplopen. Wij hebben in 1 week tijd ongeveer voor € 80,- aan stroom verbruikt. Het strand is via de duinen op ca. 600 meter te bereiken. Het dorp Vejers Strand is rond de kerst vrij uitgestorven en alle restaurants waren dicht.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


11 Aanmaakdatum 30-12-2018
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Skodshoved
Reg.nr. 53-1536

leuk gezellig comfortabel huisje, prachtig uitzicht, helaas is Aarhus toch nog een klein uurtje rijden, maar dat mocht de pret niet drukken

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


26 Aanmaakdatum 28-12-2018
Lex, Middelstum
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Romo, Toftum
Reg.nr. 29-2331

Mooi en gezellig ingericht vakantiehuis. Het was ook keurig schoon bij aankomst. Met de houtkachel stook je met gemak het huisje warm. Hout is op veel plekken langs de weg op Romo verkrijgbaar. En het strand: uniek. Een ster aftrek vanwege de te kleine boiler. Met twee personen is het al krap douchen laat staan met zes. Echt iets om rekening mee te houden. Tip: als je een hond of kat meeneemt neem dan dekens mee om de bank af te dekken want die werkt als een magneet op hondenharen.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


30 Aanmaakdatum 14-12-2018
Sol og Strand gast
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis in een vakantiedorp, Rendbjerg
Reg.nr. 64-3042

Heel mooi vaHeel mooi vakantiehuis. Alles was perfect in orde. Er ontbrak niets. Prachtig uitzicht en heel mooi parkje. Alles voldeed in hoge mate aan onze verwachtingen, De service ter plekke van Sol og Strand hebben we dus helemaal niet nodig gehad. De omgeving is schitterend; licht glooiend en overal kustlijn. kantiehuis. Alles was perfect in orde. Er ontbrak niets. Prachtig uitzicht en heel mooi parkje. Alles voldeed in hoge mate aan onze verwachtingen, De service ter plekke van Sol og Strand hebben we dus helemaal niet nodig gehad. De omgeving is schitterend; licht glooiend en overal kustlijn.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:



Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wij van Sol og Strand willen het onze vakantiegasten naar de zin maken, optimale service bieden en het populairste verhuurkantoor van vakantiehuizen zijn.

Hoffdkantoor

Hoffdkantoor

Het hoofdkantoor van Sol og Strand staat in Noord-Jutland. Hier bevinden zich het management, de verkoop/marketing, de registratie en de financiële afdeling.

Servicebureaus

Servicebureaus

Het personeel van de plaatselijke kantoren van Sol og Strand, verspreid over de vakantiegebieden in Denemarken, staat klaar om je tijdens je vakantie te helpen.

Gastenboek

Gastenboek

Kijk wat eerdere vakantiegasten vinden van het vakantiehuis, de omgeving, onze service en onze prijs. Geef je vakantie een cijfer van 1 tot 5 in het gastenboek.

Zekerheidspakket

Zekerheidspakket

Je kunt veilig een vakantiehuis huren bij Sol og Strand, want onze prijs is inclusief een annulerings- en inboedelverzekering en uitgebreide medische hulp.

Geschiedenis

Geschiedenis

Lees over de geschiedenis van Sol og Strand, dat na 40 jaar verhuur van vakantiehuizen nog steeds in handen is van de Deense familie die het destijds oprichtte.