Gastenboek

Hier kunt u lezen over de vakantieervaringen van voormalige gasten en hun beoordeling van het vakantiehuis. Onze vakantiegasten hebben het huis, de omgeving, de prijs en de onze service een beoordeling in de vorm van een aantal sterren gegeven.

Vakantiehuis: 3,993,993,993,993,99 4,0
Gebied: 4,424,424,424,424,42 4,4
Onze service: 4,324,324,324,324,32 4,3
Prijs: 4,054,054,054,054,05 4,1
Totale: (48432) 4,194,194,194,194,19 4,2
Verdeling van cijfers
Verdeling van cijfers

Laatste 20 beoordelingen:

11-01-2018
Petra, Ermelo
Gastenboek Vakantiehuis 25-5149 Vejers Strand
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Vejers Strand
Reg.nr. 25-5149

Heerlijk, knus gezellig huisje. Alles aanwezig qua keuken, dekbedden en genoeg extra dekens. Heerlijke bedden.Fijne houtkachel, puur natuur locatie. Enige jammere is dat het elektrische verwarmingen zijn in de kamers, die stroom vreten. Wij zaten er met de jaarwisseling, dus moesten ze wel altijd aan hebben. Verder helemaal gemoderniseerd in 2016!

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


10-01-2018
M.G.W.A, Wijchen
Gastenboek Vakantiehuis 61-6017 Hejlsminde
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Hejlsminde
Reg.nr. 61-6017

Gezellig en knus huis met prachtig uitzicht op het meer en op loopafstand van zee. Helaas liet de veiligheid hier en daar te wensen over. Er lag een stapel aangebroken isolatiemateriaal (glas/steenwol) in de tuin precies naast de deur van het huis (niet echt lekker met een kind en hond), in de douchecabine waren lampjes verwijderd en keek je tegen open elektriciteit aan. Het brandalarm lag gedemonteerd op tafel. Verder was het niet heel erg schoon (zand onder de matten, veel stof).

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


09-01-2018
Wijnand, Assen
Gastenboek Vakantiehuis op het platteland 29-6001 Ribe
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis op het platteland, Ribe
Reg.nr. 29-6001

Veel negatieve punten: Huis stonk muf, wasruimte rook naar een vleeshal. Ontzettend goor! Door het huisje heen stonden kopjes azijn om de geur te maskeren. Bij thuiskomst alle kleding gewassen omdat misselijkmakend stonk. 2 kinderen moesten op een slaapbank slapen die erg naar hond stonk en erg veel hondenharen op te vinden waren. Bah! Boiler snel leeg, bad was maar half gevuld toen het warme water al weer op was. 2 personen achter elkaar douchen is niet mogelijk. Geen waterkoker en theeglazen aanwezig. 5 koffiekopjes in een huis voor 8 personen. Alle potten pannen, oven e.d. moeten schoonmaken voor gebruik zo vies was het. Wifi werkt niet. Je komt wel op het netwerk maar je kan er nog geen whatsapp bericht mee versturen. Sommige lampen konden we met geen mogelijkheid uit krijgen. Aangezien je extra betaald voor electra/olie is dit zonde. Het bad is gevaarlijk. Er mist een kapje op het gat waar het water uit het bad wordt gezogen (whirlpool). Mijn hand werd opeens in het gat getrokken waardoor ik een lelijke ontvelling aan mijn vinger had. Het bad hebben we verder niet meer gebruikt. Bang dat de kinderen zich zouden bezeren. Douche in de grote badkamer werd niet warm en hebben we niet kunnen gebruiken. Zonnebank niet gebruikt, zag er niet schoon en onhygiënisch uit. Stoelen oud, vies en gammel. Sommige durfden we als volwassenen niet op te zitten. Op één van de laatste dagen was het toilet verstopt (reden was de hoeveelheid regen die gevallen was) waardoor beide badkamers naar ontlasting stonken. Best goor wanneer je doucht en alleen maar poep ruikt. Bovenstaande punten gemaild naar contactpersoon maar geen reactie gekregen. Na opnieuw contact zoeken kregen wij als reden dat ze onze mail niet gekregen hadden. Voorgaande mailtjes vooraf aan de vakantie werden allemaal wel snel beantwoord dus hebben wij het gevoel dat we niet serieus genomen worden. Op de laatste dag kwam er iemand langs voor het verstopt toilet maar deze man kon niets doen en hebben we maar weer weggestuurd. Er gaat een kritische mail naar de organisatie. Waar we voor betaald hebben hebben we niet ontvangen. Het huisje met zijn vieze lucht was echt een afknapper. Ik hoop op een goede compensatie.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


07-01-2018
Dinand, Wierden
Gastenboek Vakantiehuis 23-0024 Skodbjerge
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Skodbjerge
Reg.nr. 23-0024

Een fantastisch mooi huis met alles er op en er aan in een geweldige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook zeer huisdiervriendelijk.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


07-01-2018
Joost, Almelo
Gastenboek Vakantiehuis 29-2092 Romo, Kongsmark
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Romo, Kongsmark
Reg.nr. 29-2092

Fijne vakantie gehad! Huis okay, maar gedateerd. Onderhoud en modernisering nodig. Bijvoorbeeld de badkamer mag vernieuwd worden. Daarnaast kleinere punten als; niet alle jets van de Jacuzzi werken, er mist een braadpan, het glaswerk is niet compleet en met veel kalkaanslag. Niet meteen klagenswaardig om acuut opgelost te moeten hebben, maar qua prijs kwaliteit verhouding niet helemaal in evenwicht. Vorig jaar hadden we voor hetzelfde geld een nieuw huis aan de andere (zee)kant van het eiland.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


07-01-2018
Sara, Groningen
Gastenboek Vakantiehuis 26-0206 Blaavand
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Blaavand
Reg.nr. 26-0206

Alles zoals verwacht! Goede bedden, goede inrichting! Ligging rustig terwijl er best veel huizen in de buurt staan.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


07-01-2018
S.A.J., BORNE
Gastenboek Vakantiehuis 81-0119 Gedesby
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Gedesby
Reg.nr. 81-0119

Met 2 gezinnen hebben we een heerlijke vakantie gehad in dit zeer ruime huis. Het huis is van alle gemakken voorzien: een speelkamer voor jong en oud, een ruime woonkamer en woonkeuken om samen te zijn en heerlijke bedden om in te slapen. De eigenaren hebben ons hartelijk ontvangen en alles uitgelegd. De omgeving is prachtig: rust, ruimte en natuur.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


06-01-2018
Sietie, Heerenveen
Gastenboek Vakantiehuis op het platteland 33-1022 Sillerslev
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis op het platteland, Sillerslev
Reg.nr. 33-1022

Wij vonden de ligging van het huis erg mooi. De inventaris is heel compleet! Er ontbrak voor ons niets. De Wifi werkte prima! Wij vonden de whirlpool wel fijn, maar deze moet misschien eens goed schoongemaakt worden. Er kwam steeds zwarte viezigheid in het water. Vloerverwarming bij ingang en in badkamer fijn. Wij hadden regenachtig weer en dan is het zeker praktisch in de hal voor de natte jassen en schoenen.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


05-01-2018
Harriette, Drachten
Gastenboek Vakantiehuis 51-3025 Gjerrild
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Gjerrild
Reg.nr. 51-3025

De sfeer van het huis, de bouw en ligging is prachtig. Op nog geen drie minuten lopen naar het aanliggende strand, kan je alle kanten op voor heerlijke wandelingen met een schitterend uitzicht op kliffen (Klint). Het huis is van alle gemakken voorzien, echter verouderd. Wel uitgerust met van alles; van broodroosters tot gourmetstel, heerlijk oven en genoeg kachels echter soms wel vies. Glazen die in de kasjes plakken en veel stof en viezigheid onder de bedden, kasten, vloerkleden en banken. Afwasmachine en over konden tegelijkertijd aan. De stoppen sloegen er dan uit. Dat stond niet omschreven. Her-en-der kruimels in de laden en opbergkastjes. De elektrische kachels verwarmen het huis snel, en de houtkachel zorgt voor veel sfeer. De badkamer is verouderd en wel praktisch. Fijn dat er een wasmachine met droger stond. De door meerdere mensen vermelde geur wordt snel verholpen wanneer de badkamer in gebruik wordt genomen. We vermoeden dat dit te maken had met putjes en leidingen die droog stonden. De elektrische prijs is duur met 0,39 cnt. per verbruikte kilowatt. We hebben er met veel plezier vertoeft en de stof en rommel in de kastjes een beetje op de koop toe genomen. Wanneer u dit ook geen probleem vindt, vinden we deze plek zeer aan te bevelen, zeker vanwege de mogelijkheden die dit huisje heeft en die de omgeving geeft. We wensen u veel plezier in dit huisje.... Overigens is de service en het contact ons zeer goed bevallen! Klaas en Harriette (Drachten/Friesland NL)

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


31-12-2017
Any Marieke, Groningen
Gastenboek Vakantiehuis 47-4041 Læsø, Østerby
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Læsø, Østerby
Reg.nr. 47-4041

Mooi en modern ingericht huis, vlakbij zee, ideaal wandelgebied, rustigste deel van het eiland. Bedden ok, badkamer prima. Hele huis was goed schoon. Maar: de tv is nog uit de vorige eeuw en heeft geen hdmi-aansluiting. Wij konden onze laptop dus niet aansluiten op de tv. Dat betekende dat we niet onze in Nederland opgenomen series konden bekijken (dus kon alleen op de laptop). Tv was met andere woorden niet te gebruiken. Dit was voor ons een grote tegenvaller. In zo’n modern huis verwacht je niet zo’n prehistorische televisie. Verder was de keukensituatie niet geweldig: niet-passende pannendeksels, pannendeksels waar de knop af was, te weinig ovenschalen, geen bakblikken, bij de magnetron moet je keihard op de knoppen drukken anders doet hij het niet. Er was verder maar 1 (!) dessertschaaltje. Ook geen eenvoudige dingen als een kaasschaaf. Het duurt het erg lang met opwarmen en afkoelen van de vloerverwarming. De helft van onze vakantieweek was voorbij voordat we door hadden hoe de verwarming ongeveer reageert. De houtkachel trekt alleen goed als het deurtje openstaat maar dan staat de kamer binnen de kortste keren wel vol met rook. Tenslotte is een minpunt dat je vanuit de kamer rechtstreeks uitkijkt op het buurhuis op hetzelfde perceel. In de winter niet zo’n probleem maar in de zomer een regelrecht nadeel: geen privacy. Waarom is er geen wal gemaakt tussen beide huizen?

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


28-12-2017
Ernst, 5
Gastenboek Vakantiehuis 22-1452 Sondervig
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Sondervig
Reg.nr. 22-1452

Helemaal goed. Wij hebben vooral de kachel gestookt, dan wordt het erg warm. 1 douche en toilet op een boiler kan net. Je kunt echter niet achter elkaar douchen. Dan is het warme water op. Verder een prima huisje, met alles erop en eraan. Relatief weinig opbergruimte op de slaapkamers.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


30-11-2017
Richard, Rotterdam
Gastenboek Vakantiehuis 72-4132 Hasmark
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Hasmark
Reg.nr. 72-4132

Zeerlieve mensen van de organisatie. Behulpzaam zeker. Huisje was leuk en compleet genoeg. En 50 meter van het strand. Enkel vis vangst was in onze periode pet. Verder voor herhaling vatbaar. Fam Coomans

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


26-11-2017
Rokus, Weesp
Gastenboek Vakantiehuis 11-0368 Lonstrup
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Lonstrup
Reg.nr. 11-0368

It is a lovely home and since there are only 3 houses build on this part it was completely surrounded by nature. I've spend the month of November there and saw no other persons, just some deer very nearby who sometimes stayed the whole day, lovely sight. The house itself was from an excellent quality. I've been around 10 years visiting Denmark now and this surely is the best house I've stayed.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


17-11-2017
Sol og Strand gast
Gastenboek Vakantiehuis 29-2006 Romo, Kongsmark
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Romo, Kongsmark
Reg.nr. 29-2006

Enjoy a pleasant week at Rømø, as always. For the first time in this house. Rugged, complete and very cozy. Homely atmosphere, great pool. Unfortunately a lot of lamps did not work, but that is no problem. What makes sure that we don't return to this house anymore is the after-charge on the energy: it was shockingly high.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


05-11-2017
Hans, Erp
Gastenboek Vakantiehuis 65-0025 Kobingsmark
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Kobingsmark
Reg.nr. 65-0025

Mooie omgeving en erg goede voorziening in het huis aan alles is gedacht.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


02-11-2017
Familie Joseph, Valthermond
Gastenboek Vakantiehuis 60-5585 Juelsminde
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Juelsminde
Reg.nr. 60-5585

The holidayhome is a nice place to be, but there are some things that could be better, like cleanliness of especially the bath(room) and kitchentools. During our visit the garden was 'in maintenance' so this was not very handy with the children (mud). The house itself is nice, like the number of rooms and the m2 per room are ok.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


30-10-2017
Ben, Apeldoorn
Gastenboek Vakantiehuis 53-2152 Knebel
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Knebel
Reg.nr. 53-2152

Een mooi en goed verzorgde Deense cottage!

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


29-10-2017
Sol og Strand gast
Gastenboek Vakantiehuis 22-0100 Houvig
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Houvig
Reg.nr. 22-0100

Fijn huis. Vooral zwembad, sauna en bubbelbad. Deze liggen in 1 mooie ruimte. Ligt erg dicht bij zee. Dat is heel plezierig Het huis is niet geschikt voor 10 personen, 8 is de max. Huis was niet erg schoon. Personeel van Sol og Strand zijn niet echt vriendelijk. Zowel bij aankomst als vertrek wordt er niets gezegd. De sleutel wordt gegeven en ingenomen. Bij inname is het enige woord wat de medewerkster heeft gezegd: ja. Kan wat vriendelijker.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


29-10-2017
Sol og Strand gast
Gastenboek Vakantiehuis 35-1116 Trend
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Trend
Reg.nr. 35-1116

Bij allergie voor veren bijv eigen dekbedden meenemen. Huisje ligt niet ver van het water. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Sommige behoorlijk luxe. Zoals een tv met chromecast. Prettig verblijf.

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale:


29-10-2017
Sol og Strand gast
Gastenboek Vakantiehuis 82-0294 Marielyst
Vakantiehuis:
Gebied:
Onze service:
Prijs:
Totale:
Vakantiehuis, Marielyst
Reg.nr. 82-0294

Het was een heerlijk vakantiehuis en hebben genoten met z'n allen. Alleen de badkamer van het zwembad was vies toen we aankwamen ( vies met zeepresten en wat schimmel tussen de tegels). Met goed schoonmaakmiddel is het makkelijk schoon te krijgen. Enige opmerking nog is dat de douchegordijnen beschimmeld zijn aan de onderkant deze z'n aan vervanging toe. Wij hebben ze gewassen maar de schimmel blijft erin. Ze moeten vervangen worden voor een fris uiterlijk. Voor de rest was het een fantastisch huis en vakantie!

Vakantiehuis:

Gebied:

Prijs:

Onze service:

Totale: