Afrekening verbruik - Praktische info

 

Afrekening verbruik

Verbruikskosten (zie huurbewijs), zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De prijzen voor electriciteit en telefoon zijn vaste prijzen. De prijzen voor gas, water, olie en dergelijke kunnen daarentegen variëren. Meer informatie vindt u op de huurvoucher, bij de huispresentatie op de website en op het afrekeningsformulier voor verbruik. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Bij aankomst
De welkomstkaart is bij aankomst al ingevuld met de getallen van de meters. Gelieve deze getallen in te vullen op het speciale formulier dat u bij het sleutelafhaalpunt ontvangen hebt.

Let er op dat er vanwege de voorverwarming van het vakantiehuis - in de periode 01/11 tot 30/4 - een verschil kan optreden tussen de feitelijke meterstand en de op het hiervoor bestemde formulier vermelde meterstand. Als huurder betaalt u echter alleen voor de verwarming, de service-/onderhoudswerkzaamheden zijn bij de prijs inbegrepen. Hetzelfde geldt voor vakantiehuizen met een standwaterbubbelbad (bubbelbad dat permanent met water gevuld is) en/of zwembad. Vakantiehuizen met een zwembad hebben een hoger energieverbruik vanwege de veiligheidscontrole van de waterkwaliteit. In alle vakantiehuizen met een standwaterbubbelbad wordt het water voor uw aankomst ververst, en eventueel ook tijdens uw verblijf. Het verwarmen van het water kost dan ook wat extra energie. U betaalt echter alleen voor het verwarmen van het water, niet voor de controles.

Bij vertrek
Bij vertrek dient u de meters af te lezen en het getal/ de getallen, op het formulier te schrijven, alsmede het verbruik uit te rekenen.

Het formulier levert u in bij het plaatselijke kantoor van Sol og Strand. Het eindbedrag wordt verrekend met de door u betaalde waarborgsom. Het resterende bedrag van de waarborgsom, zal binnen 2 weken op uw rekening worden bijgeschreven. Zie Waarborgsom.

NB! De elektriciteitsmeter bevindt zich vaak buiten de vakantiewoning. De meeste elektriciteitsmeters in Denemarken hebben geen komma. Alle getallen zijn hele kilowatturen, ook het laatste cijfer dat met rood aangegeven kan zijn.

Lees meer over elektriciteitsverbruik.


A

 

B

 

C

 
 

D

 
 

E

 

F

 

G

 

H

 
 

I

 
 

J

 
 

K

 

L

 
 

M

 

N

 
 

O

 

P

 

R

 

S

 

T

 

V

 
 

W

 
 

Z

 

A