Zoologisk HaveTasmaanse duivel Breng een bezoek aan de Zoo en beleef allerlei wilde avonturen. In de Zoo vindt u meer dan 4.000 dieren, die tezamen 234 interessante soorten vertegenwoordigen.

In de Arktiske Ring komt u heel dicht bij de ijsberen en Noord-Atlantische vogels, zowel boven als onder het wateroppervlak.

Bezoek het nieuwe Tasmanien, waar u oog in oog staat met kangoeroes, Tasmaanse duivels en de wombat. In Tasmanien heeft u namelijk de unieke mogelijkheid om rond te lopen tussen de dieren en ze van dichtbij te bekijken.

Ongeacht het weer doet u altijd warme ervaringen op in de Tropezoo, waar u slangen, krokodillen, zijdeapen, dwergherten, vrij rondvliegende vogels en vlinders zult zien. In de Børnezoo (kinderdierentuin) kunnen de kleintjes de Afrikaanse dwerggeiten aaien en meer over huisdieren te weten komen bij de Zooscenen. U kunt ook zien hoe de paarden worden getraind en mag ze aaien als ze gevoerd worden.

In het Elefanthuset kunt u de olifanten van dichtbij bekijken en zien hoe ze zwemmen in de gracht. Deze gracht is zo diep dat de olifanten er helemaal kopje-onder in kunnen, zodat alleen hun slurf nog boven water uitsteekt.

Bekijk het dagelijkse programma op www.zoo.dk voor interessante voedermomenten, trainingen of andere leuke activiteiten.
IJsbeer onder water
Slingeraapjes in de Kopenhagen Zoo
Badende olifanten
 

Zoologisk Have

Roskildevej 32

(Postadr. Sdr. Fasanvej 79)

2000 Frederiksberg

Tlf: 72200200

www.zoo.dk

Toon op kaart Toon op kaart