Reg. nr. / adres

Vakantie in Denemarken

Uw zomer-, najaars-, kerst-, winter- of paasvakantie boekt u natuurlijk in het prachtige vakantieland Denemarken. Denemarken is heerlijk in de zomer, mooi in het najaar, gezellig in de winter en vol hoop en verwachting in het voorjaar. Elk seizoen heeft zijn eigen charme, dus boek een vakantie in Denemarken en ontdek de prachtige natuur en de lange kustlijn.

 
Najaarsvakantie

Najaarsvakantie

Vier de herftsvakantie in een vakantiehuisje - lekker gezellig met de hele familie voor de kachel, genieten van de mooie kleuren van het bos en actief zijn in de natuur.

Paasvakantie

Paasvakantie

Vi er het voorjaar en neem een lekkere vakantie in een vakantiehuisje in Denemarken. Hier is genoeg ruimte om de paaseitjes te zoeken en van de natuur te genieten.

 
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Als de hele familie met kerst bijeenkomt, kunt u wel wat extra ruimte gebruiken. Geniet van de gezelligheid binnen met lekker eten, glühwein en een brandende houtkachel. Wij hebben vakantiehuizen met plaats voor iedereen.

Nieuwjaarsvakantie

Nieuwjaarsvakantie

Of u nu behoefte heeft aan een rustige oudejaarsavond of een avond met een knalfeest, wij hebben het ideale vakantiehuis voor u.

 
Zomervakantie

Zomervakantie

Geniet van de Deense natuur tijdens uw zomervakantie in een vakantiehuis. Denemarken is een fantastisch land voor een zomervakantie met heel veel leuke attracties en bezienswaardigheden voor het hele gezin.

Wintervakantie

Wintervakantie

Als u kiest voor een wintervakantie in Denemarken, kiest u voor het goede leven en een aangenaam alternatief voor een reisje naar het zuiden of een skivakantie.

 
Meivakantie

Meivakantie

Neem jullie meivakantie in een leuk vakantiehuisje in Denemarken. Op deze tijd van het jaar zijn ze extra goedkoop en er is veel te beleven.

 

Vakantie in Denemarken het hele jaar door

Boek een vakantie in Denemarken en ga op ontdekking uit in de fraaie Deense natuur, waar u onder andere paarse heidevelden ziet met loslopende schapen, de mooie Noordzee met zijn brede zandstranden en het unieke natuurfenomeen Møns Klint. Denemarken is een fietsvriendelijk land dat door vele fietspaden wordt doorkruist. In Denemarken kunt u met de fiets overal komen en de natuur van heel dichtbij beleven. In de Deense vakantieparken zult u merken dat veel vakantiegangers hun eigen fietsen meenemen. Denemarken is een populaire vakantiebestemming in de zomer, en de Denen brengen hun zomervakantie zelf vaak door in een vakantiehuis. De Denen hebben echter geen meivakantie en hun zomervakantie eindigt midden augustus, dus als u een beetje wilt besparen op uw vakantiebudget zonder in te leveren op de kwaliteit, kies dan voor een meivakantie in Denemarken of boek uw zomervakantie in juni, augustus of september. Ontdek de Deense natuur in de najaarsvakantie, of maak een echte winter mee in uw kerst- of wintervakantie. Een vakantie in Denemarken is heerlijk, en dankzij de korte afstanden, de ongerepte natuur en het uitgebreide aanbod aan kleine en grote attracties kunt u allerlei leuke avonturen en gezellige momenten beleven met uw gezin. In Denemarken is altijd wat te beleven, en bij Sol og Strand vindt u het ideale vakantiehuis voor uw vakantie in Denemarken.

Gezin geniet van de zomervakantie bij een vakantiehuis in Blåvand

Vakantie in Denemarken - voor gezinnen met kinderen

Denemarken is een ideaal vakantieland als u kleine kinderen heeft. In dit kindvriendelijke land kunt u op een prettige en veilige manier tijd doorbrengen met uw gezin. Dankzij de kindvriendelijke stranden langs de Jutse oostkust en de korte afstanden tot steden en vakantieactiviteiten zullen uw kinderen het heerlijk vinden om in Denemarken op vakantie te zijn.

Een vakantie in een vakantiehuis is vooral ideaal als u kleine kinderen meeneemt. De Deense vakantiehuizen liggen vaak in een prachtige natuuromgeving dicht bij het strand, dat heel geschikt is voor kleine kinderen. De vakantiehuizen hebben meestal een tuin waar de kinderen kunnen spelen en kunnen genieten van de lange zomeravonden. Veel van onze vakantiehuizen hebben ook een omheinde tuin, zodat u uw kleintjes veilig rond kunt laten lopen. Als u op vakantie wilt in het najaar, met kerst of in de winter, hebben we ook vakantiehuizen met een zwembad en bubbelbad of vakantiehuizen met een activiteitencentrum. Als het dan het slecht weer is, is er binnen altijd nog iets leuks te doen.

Dankzij de vele kleine en grote attracties en de goede infrastructuur is een vakantiehuis een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei leuke gezinsuitstapjes. Als u een vakantiehuis huurt via Sol og Strand, krijgt u tevens korting op de grootste attracties van Denemarken, zoals bijv. LEGOLAND en Tivoli. Lees meer over de Denemarken-korting van Sol og Strand hier.

Gezin geniet van de zomervakantie bij een vakantiehuis in Blåvand

Vakantie in Denemarken - voor stellen

Een vakantie in een vakantiehuis is niet alleen geschikt voor gezinnen met kinderen. Van oudsher zijn er veel stellen die in hun meivakantie een vakantiehuis boeken of kiezen voor een paar extra dagen van zelfverwennerij in hun zomervakantie. De prachtige natuur, de rust in het vakantiepark en de vele attracties en bezienswaardigheden in de kustplaatsjes zijn slechts enkele redenen dat ze kiezen voor een vakantie in Denemarken. Als u niet afhankelijk bent van de schoolvakanties, heeft u uitstekende mogelijkheden om uw vakantie in Denemarken op een andere manier te plannen. Boek een MiniVakantie in de pinkstervakantie of een paar extra vakantiedagen in het najaar. Misschien bent u in de gelegenheid een zomervakantie buiten het seizoen te boeken, en daarmee gebruik te maken van ons SpaarVakantie-concept, of kunt u op het laatste moment vertrekken voor een Last Minute-vakantie. Wat u ook kiest, wij hebben het vakantiehuis dat aan al uw wensen voldoet, en omdat we zo blij met u zijn, hebben we een speciale tweepersoonskorting in het leven geroepen waarmee u extra geld bespaart op uw vakantie in een vakantiehuis.

De bedoeling van een vakantie in Denemarken is dat u even kunt ontsnappen aan het dagelijks leven en weer helemaal kunt bijtanken. Heerlijk genieten van elkaars gezelschap en alle tijd hebben voor een goed gesprek. In een vakantiehuis vindt u de rust die u zo nodig heeft. Maak lange wandelingen in de mooie Deense natuur, of neem een avondduik terwijl de Noordzee baadt in het violette licht van de ondergaande zon. U kunt unieke galerieën en ambachtelijke werkplaatsen bezoeken of lekker shoppen in de kleine handelsstadjes. Als u net in Denemarken bent gearriveerd, hoeft u geen grote afstanden meer af te leggen maar kunt u heerlijk genieten van een lange wandeling in de mooie omgeving en genieten van de sfeer in het vakantiepark.

Stel geniet van de zomervakantie bij een vakantiehuis in Noord-Jutland