Huur een vakantiehuis in Arnager - Boek hier

Vakantiehuizen in Arnager, Bornholm, Denemarken van verhuring

Arnager is een klein, rustig en gezellig vissersplaatsje aan de zuidkust van Bornholm.

 

Gastenbeoordelingen van Arnager

 
 

7 gasten hebben Arnager een gemiddelde beoordeling van 3,86 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

De haven in Arnager bestaat uit een eiland dat verbonden is met het vaste land via een 200 meter lange houten brug. In de sfeervolle plaats ligt een haringrokerij, een restaurant en in het centrum ligt een oude boerderij die tegenwoordig als galerie ingericht is. In de omgeving, o.a. in Nylars, 4 km ten noorden van Arnager ligt, kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Rønne ligt 9 km ten noordwesten van Arnager met een ruim cultureel aanbod en activiteiten voor het hele gezin.

 
Een 200 meter lange houten brug verbindt de haven van Arnager met de kust De kleine, gezellige jachthaven aan het einde van de houten brug bij Arnager De spectaculaire krijtrots Arnager Klint bij het strand van Arnager Boek een verblijf in een vakantiehuis in Arnager aan de zuidkust van Bornholm
 

Strande

Arnager Strand is een prachtig zandstrand bij de haven. Boderne Strand, 11 km ten oosten van Arnager, is een lang en smal strand. Het water wordt hier snel diep. Galløkken Strand ligt ten zuiden van Rønne en 6 km ten westen van Arnager. De eerste 10-15 meter bestaat het strand uit zand, daarna uit stenen. Vanaf de parkeerplaats is het strand via een steil pad te bereiken. De brede, fijne en witte zandstranden liggen bij Balka en Dueodde, ongeveer 23 km in oostelijke richting. Het kindvriendelijke strand bestaat uit ondiep, helder water en de bodem is van zand.

Natuur

De natuur in de omgeving van Arnager bestaat uit strand, zee, heuvels, bos en moeras. Eén van de mooiste bossen van Bornholm, 'Almindingen', ligt centraal op Bornholm. Verschillende gemarkeerde routes voeren door het bos naar de 162 meter hoge heuvel 'Rytterknægten', mooie bosmeertjes en het grootste dal van het eiland. De 'Paradisbakkerne' bij Nexø is een glooiiend rotslandschap met talrijke wandelroutes. Bekijk rotsen, heidemoerassen, zwerfkeien en de bijzondere natuur van dit gebied (8 km). Laat je betoveren door het fantastische natuurgebied 'Hammerknuden' dat bestaat uit dramatische rotsen, dalen, bossen, kleine meertjes en watervalletjes. Holen, grotten en rotsen die in het water staan, vormen dramatische taferelen bij de 'Helligdomsklipperne' in de buurt van Gudhjem.

Activiteiten

Er zijn goede viswateren bij Arnager Pynt, langs de kust en in de Put & Take vismeertjes. Er liggen 3 golfbanen op het eiland. Bornholms Golf Klub in Rønne is de dichtsbijzijnde, maar ook Nexø Golf Klub en Nordbornholms Golf Klub zijn goede golfbanen. Langs de uitgezette fiets-, ruiter- en wandelpaden op het eiland kun je van heel dichtbij van de prachtige natuur genieten.

Bezienswaardigheden

Bij Arnager ligt een kleine hunebed uit de vroege Steentijd. Bezoek het plaatsje Rønne en proef de sfeer in en rondom de gezellige jachthaven. In het plaatsje liggen musea, uitstekende winkels en restaurants. Ook is er een zwembad en een bowlingbaan. ¿Hjorts Fabrik¿ is Bornholms Keramiekmuseum. 'Erichsens Gård' is het streekmuseum van Bornholms. Het 'Bornholms Museum' toont o.a. een archeologische verzameling van 2000 voorwerpen uit kerken (9 km). 'NaturBornholm' in Åkirkeby toont de natuurgeschiedenis van Bornholm - vanaf 1,7 miljard jaar geleden, toen Bornholm gevormd werd door gloeiende lava, tot heden (21 km). De 4 ronde kerken 'Østerlars', 'Olsker', 'Nylars' en 'Nyker' vind je alleen op Bornholm. Bekijk de karakteristieke, witgekalkte kerken, die ruim 800 jaar oud zijn.

Dagje uit

Bornholms Kunstmuseum ligt middenin één van de mooiste natuurgebieden van het eiland, vlakbij de unieke 'Helligdomsklipper'. Het museum toont werken van bekende Bornholmse kunstenaars en thematentoonstelingen met kunst, design en kunsthandwerk (28 km). 'Melstedgård' is een Openluchtmuseum met huizen, akkers en stallen (28 km). De mooi gelegen vestingruïne 'Hammershus' uit 1250, ligt op een steile rots in het noorden van Bornholm. 'Hammershus' is de grootste vestingruïne van Noord-Europa en zeker een bezoekje waard (33 km). Het Oluf Høst Museum in Gudhjem is gevestigd in het huis van de beroemde schilder (33 km). Bornholms Middelaldercenter in Gudhjem is een Openluchtmuseum, waar je kunt zien hoe de mens leefde rond 1350-1450. Het museum bestaat uit een Middeleeuwse vestiging, waar mensen en dieren het leven tijdens de Middeleeuwen nabootsen. JOBOLAND in Svaneke was ooit een boerderij, maar nu een populair natuur- en pretpark met prachtige bloemen en talrijke attracties (34 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Arnager

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Arnager Vakantiehuis, Arnager

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 95-0258

    
   1 week van EUR 516,-
    
  •  

   Arnager Vakantiehuis, Arnager

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 95-0259

    
   1 week van EUR 619,-