Huur een vakantiehuis in Hasle - Boek hier

Vakantiehuizen in Hasle, Bornholm, Denemarken van verhuring

Het vakantiegebied Hasle aan de westkust van Bornholm heeft een mooi havenzwembad, een charmante haven, een uitnodigende rokerij, een bruisend centrum en vakantiehuizen voor iedereen. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Hasle op het Deense rotseiland ben je omgeven door een mooie natuur en unieke bezienswaardigheden, zoals de kasteelruïne Hammershus.

 

Gastenbeoordelingen van Hasle

 
 

69 gasten hebben Hasle een gemiddelde beoordeling van 4,54 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Corine, Kollum bezocht het gebiet van
 
31-08-2019 aan 07-09-2019

Er is zoveel leuks te zien op Bornholm, wat een geweldig eiland! Wij vonden Gudhjem een erg leuk plaatsje om te bezoeken. Voor wie van oude tijden houdt, er is voldoende te vinden aan hunebedden en grafheuvels; Louiselund is een absolute aanrader voor wie daar van houdt. Voor mooie uitzichten is de wandeling naar Salomons kapel een mooie trip, een ruïne aan zee op een mooie plek. Vanaf de vuurtoren (waar je ook in kunt) kun je er in een ruim half uur naar toe wandelen (met wat klauter werk af en toe over rotsen). Het weggetje naar de vuurtoren is ook erg mooi. Wij hebben bij Salomons kapel ook zeehonden gezien en het plekje is bijzonder en spectaculair bij een mooie zonsondergang.


 

Omgeving

Het charmante plaatsje Hasle ligt op de steile helling, achter de gezellige vissers- en jachthaven Hasle Marina. Het plaatsje is bekend door zijn karakteristieke Bornholmse rokerij, Hasle Silderogeri dat tegelijkertijd een museum is waar dagelijks vis in open schoorstenen wordt gerookt. De jachthaven Hasle Marina biedt allerlei recreatiemogelijkheden, waaronder een havenzwembad. Dicht bij Hasle ligt Hasle Lystskov, een bos met vele fiets- en wandelpaden, en even ten noorden van Hasle begint Redningsstien, een reddingspad dat helemaal langs de kust naar de vestingruïne Hammershus leidt. Voor de dagelijkse boodschappen en gezellige restaurants kun je in Hasle terecht. In Hasle zijn veel vakantiehuizen te huur waar honden zijn toegestaan.

 
Zwemplateau en vliegend tapijt in het havenzwembad bij de jachthaven van Hasle In het Hasle Havnebad kunt u van een trap in het water springen of zwemmen in een bassin De havenhuizen bieden uitzicht op de charmante haven en het havenzwembad van Hasle Gezellige sfeer en versgerookte vis bij Hasle Røgeri
 

Strande

Bij de Hasle Marina kunt u heerlijk zwemmen in een bad dat hier in 2012 na een architectenwedstrijd is aangelegd. De ideeën zijn legio en het is de bedoeling de voormalige vissershaven te veranderen in een recreatiegebied voor kinderen en volwassenen. Aan de westkust ten zuiden van Hasle ligt het prachtige strand Lystskoven Strand, een lang en breed strand met duinen. Het achterland bestaat uit het bos Hasle Lystskov. Geniet vanaf het strand van de prachtige zonsondergang boven het strand. Bij Balka en Dueodde, ongeveer 42 km van Hasle, liggen de witte, brede zandstranden. Deze stranden zijn kindvriendelijk en het water is helder. Met een vakantiehuis in Hasle heb je veel mogelijkheden om te genieten van de vele mooie stranden.

Natuur

In Hasle Lystskov (bos) liggen talrijke wandelpaden en twee prachtige bosmeertjes, het Rubin- en het Smaragd meertje. Bij de meertjes heerst een rijk vogelleven. Het riviertje Blykobbe Å kronkelt dwars door het rustige bos Skovly met wandel- en ruiterpaden, 6 km ten zuiden van Hasle. Safirsøen, tussen Sorthat en het strand, is een groeve van klei die met water gevuld is. Het meertje wordt omringd door beplanting waar kikkers en padden leven. Het mooie bos Almindingen ligt centraal op Bornholm. Er zijn paden naar de 162 meter hoge heuvel Rytterknægten, de mooie bosmeertjes en het grootste dal van het eiland. Laat je betoveren door het fantastische natuurgebied Hammerknuden, met dramatische rotsen, dalen, bossen, kleine meertjes en watervalletjes. Holen, grotten en rotsen, vormen dramatische taferelen bij de Helligdomsklipperne in de buurt van Gudhjem. De Paradisbakkerne is een glooiiend rotslandschap met rotsen, heidemoerassen, zwerfkeien en een bijzondere natuur van dit gebied (40 km).

Activiteiten

Het huren van een vakantiehuis in Hasle biedt heel veel leuke attracties met voor elk wat wils. Er zijn goede viswateren bij Hasle Havn en langs de zeekust. De bosmeertjes bij het bos Hasle Lystskov en het riviertje Blykobbe Å in het bos Skovly bij Sorthat zijn ook geliefd onder de sportvissers. Bovendien zijn er een aantal Put & Take vismeertjes op Bornholm. In de omgeving kun je boten en fietsen huren of midgetgolfen. Golfspelers kunnen kiezen uit 3 golfbanen. Hasle ligt tussen Bornholms Golf Klub in Ronne en Nordbornholms Golf Klub, maar ook Nexo Golf Klub is een uitstekende golfbaan. Langs de uitgezette fiets-, ruiter- en wandelpaden op het eiland kun je van heel dichtbij van de prachtige natuur genieten. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Hasle kun je de natuur op vele verschillende manieren ontdekken.

Bezienswaardigheden

Hasle Silderøgeri met 4 schoorstenen is een haringrokerij en tegelijkertijd een museum. Bekijk hoe de vissen worden gerookt in de oude rookovens, en proef de streekspecialiteiten. In de mooie Hasle Kirk kun je het prachtige interieur bekijken. Galleri Grønbechsgård 'Kunsthåndværkernes Hus' in Hasle toont wisselende tentoonstellingen van Bornholmse kunsthandwerkers. Er is ook een glaswerkplaats en een maritieme tentoonstelling met voorwerpen van oude vissersboten. 3-5 km ten noorden van Hasle liggen de traditionele, oude vissersplaatsjes Helligpeder en Teglkås. De mooi gelegen vestingruïne 'Hammershus' uit 1250, ligt op een steile rots in het noorden van Bornholm. 'Hammershus' is de grootste vestingruïne van Noord-Europa en zeker een bezoekje waard (12 km). Maak een tochtje naar Rønne en geniet van de gezellige sfeer van de jachthaven. De stad heeft ook musea, bowlingbanen, zwembad, uitstekende winkelmogelijkheden en restaurants (12 km).

Dagje uit

Bornholms Kunstmuseum ligt middenin één van de mooiste natuurgebieden van het eiland, vlakbij de unieke 'Helligdomsklipper'. Het museum toont werken van Bornholmse kunstenaars en thematentoonstelingen (22 km). NaturBornholm in Åkirkeby toont de natuurgeschiedenis van Bornholm - vanaf 1,7 miljard jaar geleden, toen Bornholm gevormd werd door gloeiende lava, tot heden (26 km). Het Oluf Høst Museum in Gudhjem is gevestigd in het huis van de beroemde schilder (27 km). Bornholms Middelaldercenter is een Openluchtmuseum die het leven van de mens rond 1350-1450 laat zien. Het museum bestaat uit een Middeleeuwse vestiging, waar mensen en dieren het leven op het platteland nabootsen. JOBOLAND in Svaneke, ooit een boerderij, maar nu een populair natuur- en pretpark met prachtige bloemen en talrijke attracties (41 km). De 4 ronde kerken Østerlars, Olsker, Nylars en Nyker vind je alleen op Bornholm. Bekijk de karakteristieke, witgekalkte kerken, die ruim 800 jaar oud zijn.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Hasle

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   15 m tot water
   Reg. nr.: 95-6536

    
   1 week van EUR 666,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   5 m tot water
   Reg. nr.: 95-6549

    
   1 week van EUR 1113,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   10 m tot water
   Reg. nr.: 95-6514

    
   1 week van EUR 606,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 95-6545

    
   1 week van EUR 438,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   9 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   10 m tot water
   Reg. nr.: 95-6508

    
   1 week van EUR 658,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 95-6548

    
   1 week van EUR 594,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   1200 m tot water
   Reg. nr.: 95-6535

    
   1 week van EUR 639,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

    

   Slaapplaatsen: 9   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 95-6546

    
   1 week van EUR 1310,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 95-6513

    
   1 week van EUR 540,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 95-6515

    
   1 week van EUR 611,-
    
  •  

   Hasle Vakantieappartement, Hasle

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   10 m tot water
   Reg. nr.: 95-6543

    
   1 week van EUR 719,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis in een stad, Hasle

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   10 m tot water
   Reg. nr.: 95-6507

    
   1 week van EUR 679,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 95-6547

    
   1 week van EUR 673,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Hasle Vakantiehuis in een stad, Hasle

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   10 m tot water
   Reg. nr.: 95-6505

    
   1 week van EUR 1004,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 95-6521

    
   1 week van EUR 888,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Hasle Vakantieappartement, Hasle

    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 95-6544

    
   1 week van EUR 727,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis in een stad, Hasle

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 95-6550

    
   1 week van EUR 753,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 95-6520

    
   1 week van EUR 780,-
    
  •  

   Hasle Vakantiehuis, Hasle

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1200 m tot water
   Reg. nr.: 95-6537

    
   1 week van EUR 521,-