Huur een vakantiehuis in Knudsker - Boek hier

Vakantiehuizen in Knudsker, Bornholm, Denemarken van verhuring

Het plattelandsplaatsje Knudsker ligt in een groene, natuurschone omgeving ca. 3 km achter de grootste stad van Bornholm, het koopmansstadje Rønne.

 

Gastenbeoordelingen van Knudsker

 
 

gasten hebben Knudsker een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Knudsker ligt in een heerlijk rustige natuurschone omgeving, bij de golfbaan van Rønne Golf Klub. Knudsker ligt enkele kilometers ten oosten van Rønne, waar je winkels, eetgelegenheden, culturele bezienswaardigheden en activiteitsmogelijkheden vindt, alsmede een jachthaven en stranden.

 

Strande

Het heerlijke Antoinette Strand ligt ten noorden van Rønne. Het lange en brede zandstrand heeft diep water en een zeebodem bestaande uit zand en stenen. Op dit strand, met de westelijke ligging, kun je genieten van de prachtige zonsondergangen over de Oostzee. Galløkken Strand ligt ten zuiden van Rønne, een heerlijk zandstrand met over de eerste 10 à 15 meter een zeebodem bestaande uit zand, verder zeeinwaarts bestaat de bodem uit stenen. Vanaf de parkeerplaats kun je via een steil pad op het strand komen. Prachtige brede, witte zandstranden vind je bij Balka en Dueodde, ca. 30 kilometer van Knudsker. De stranden hebben helder en ondiep water, met een zandzeebodem en zijn dus uitermate kindvriendelijk.

Natuur

Knudsker wordt omgeven door een heerlijk, rustige en landelijke natuur. Midden op Bornholm ligt een van de mooiste bossen van Denemarken, Almindingen. Verschillende wandelroutes leiden jullie door het mooie bos, met de 162 met hoge heuvel, Rytterknægten, verkoelende bosmeren, en het grootste dal van het eiland. Holen, grotten en grillige rotsformaties schapen dramatische scenes bij de Helligdomsklipperne in de buurt van Gudhjem (21 km). Op het noordelijke deel van Bornholm, ligt het fantastische natuurgebied Hammerknuden, met prachtige rotsformaties, dalen, watervallen en holen in de rotsen (25 km). Bij Nexø ligt Paradisbakkerne, een glooiend rotslandschap met vele wandelroutes. Geniet hier van de rotsdalen, heidegronden en de unieke vegetatie (28 km).

Activiteiten

Langs de gehele kust van Bornholm, en in de Put & Take vismeren kunnen de visliefhebbers onder jullie uitstekend vissen. Golfliefhebbers vinden op het eiland 3 golfbanen. De banen van Bornholm Golf Klub in Rønne, Nexø Golf Klub en Nordbornholm Golf Klub kunnen jullie eens proberen. De uitgezette wandel-, fiets- en paardrijpaden op het eiland bieden goede mogelijkheden om van dichtbij van de ontzettend mooie natuur te genieten.

Bezienswaardigheden

Bij Knudsker kun je de oude Smørbygård-Helleristninger bewonderen. Helleristninger zijn rotstekeningen. Het kerkje, Knudsker Kirke heeft een interessant interieur. Maak een tripje naar Rønne en geniet van de gezellige sfeer in de jachthaven en het oude stadsdeel. Verder vinden jullie in Rønne diverse musea, een bowlinghal, een zwembad, goede shopmogelijkheden en diverse restaurants. Hjorts Fabrik is het Keramiek Museum van Bornholm. Het By- og Havemuseum van Bornholm vind je bij Erichsens Gård. In het Bornholmsmusem kun je o.a. de typische Bornholmse staande klokken bezichtigen (Bornholmerure), alsmede kerkinventarissen en nog veel meer. NaturBornholm in Åkirkeby toont de geschiedenis van de Bornholmse natuur vanaf het ontstaan van het eiland, uit de gloeiende lava ca. 1 miljard jaar geleden, tot heden (14 km). Het kenmerk van Bornholm zijn de 4 ronde kerken, Rundkirker. Deze rundkirker vind je in Østerlars, Olsker, Nylars en Nyker.

Dagje uit

Bornholms Kunstmuseum ligt op een van de mooiste delen van het eiland (bij de Helligdomsklipperne). Hier kun je werken van de Bornholmse schilders bewonderen. Ook worden hier thema tentoonstellingen gehouden over kunst en design (21 km). Hammerhus is een absoluut indrukwekkende oude burcht uit ca. 1250. De burcht ligt boven op een steile rots op het noordelijkste puntje van Bornholm. Het is de grootste ruïne van Noord-Europa en zeer zeker een bezoekje waard (25 km). Het Oluf Høst Museum in Gudhjem is een kunstmuseum waar het leven van de schilder en zijn werken, in zijn eigen huis tentoon worden gesteld (25 km). Bornholms Middelaldercenter in Gudhjem is een middeleeuws milieu uit de periode 1350-1450 met mensen, dieren, huizen, watermolens en een vesting met wallen. In Svaneke vinden jullie Joboland Brændesgårdshaven, vroeger een boerderij, nu een populair natuur- en pretpark met een unieke bloemenpracht en talrijke attracties (27 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Knudsker

Zoek vakantiehuis