Huur een vakantiehuis in Ronne - Boek hier

Vakantiehuizen in Ronne, Bornholm, Denemarken van verhuring

De koopstad Rønne - de belangrijkste en grootste stad van Bornholm, wordt ook wel de hoofdstad van Bornholm genoemd.

 

Gastenbeoordelingen van Ronne

 
 

20 gasten hebben Ronne een gemiddelde beoordeling van 4,40 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Rønne heeft zich in de loop der eeuwen ontwikkeld van vikingvisplaats tot de stad die het vandaag de dag is. Het stadje bestaat uit sfeervolle, met kinderkopjes bestraatte, straatjes, eeuwenoude vakwerkhuizen, oude gebouwen met culturele bezienswaardigheden, activiteiten, de jachthaven en het strand. Midden in het centrum ligt het plein Store Torv en de autovrije winkelstraat met winkels, café’s en restaurants. Op het Store Torv is er elke woensdag en zaterdag markt, alwaar Bornholmse delicatessen en kunstvoorwerpen verkocht worden. Aan het Store Torv ligt ook het muziekhuis en de bioscoop. Aan de haven ligt het Snellemark Center, het enigste shoppingcenter van Rønne.

 
Huizen aan het heerlijke Nørrekås Strand bij de grote jachthaven midden in Rønne Strandwachterstoren op Antoinette Strand, bij een natuurgebied ten noorden van Rønne De gezellige jachthaven Nørrekås ligt in het centrum van Rønne Een zomerse dag met gezellige drukte op het plein Store Torv in Rønne
 

Strande

Net ten zuiden van Rønne vind je Galløkken Strand, een zandstrand met een zeebodem van zand over de eerste 10-15 meter, daarna bestaat de bodem uit steen. Vanaf de parkeerplaats is er een redelijk steile toegang tot het strand. Net buiten het noordelijke deel van Rønne ligt het prachtige Antoinette Strand. Aan dit lange brede zandstrand is het water diep. De bodem bestaat deels uit zand, deels uit steen. Vanaf dit westelijk gelegen strand kun je genieten van schitterende zonsondergangen over de Oostzee. De lange witte en brede zandstranden vind je bij Balka en Dueodde, ca. 30 km van Rønne. Deze stranden zijn uitermate kindvriendelijk vanwege het ondiepe, heldere water en de zandbodem.

Natuur

Midden op Bornholm ligt één van de mooiste bossen van Denemarken, het Almindingen. Diverse uitgezette wandelroutes voeren je door het Almindingen, langs het hoogste punt van Bornholm, Rytterknægten (162 m), langs mooie bosmeren en door rotsdalen ontstaan in de laatste ijstijd. Bij de Helligdomsklipperne, net buiten Gudhjem, schapen holen, grotten en grillige rotsformaties dramatische scenes. (ca. 20 km van Rønne). Op het noordelijke deel van het eiland, ligt het fantastischee natuurgebied Hammerknude, met rotskusten, rotsdalen, watervallen en rotsholen (22 km). In Nexø liggen de Paradisbakkerne, een glooiend rotslandschap met bossen en ontelbare wandelroutes. Hier kun je genieten van de dalen, de heidevenen, grote zwerfkeien en een speciale vegetatie (33 km).

Activiteiten

Langs de gehele kust van Bornholm zijn er goede viscondities te vinden. Eveneens kun je vissen in één van de vele Put & Take vismeren. Golfliefhebbers kunnen maar liefst 3 golfbanen proberen. Bornholms Golf Klub (4 km) heeft een 18 holes baan, een Par-3 baan met 9 holes (Pay & Play) en trainingsfaciliteiten. De golfbaan ligt in een natuurschoon gebied met wilde fruitbomen, wilde orchideeën en een rijke flora en fauna. Bovendien is er een clubhuis, kleedruimte, doucheruimte, café en zonneterras. Nexø Golf Klub (31 km) en Nordbornholms Golf Klub (20 km) zijn ook zeker aan te bevelen. De vele uitgezette wandel- fiets- en paardrijpaden garanderen dat je van nabij kunt genieten van het bijzondere landschap van Bornholm.

Bezienswaardigheden

Ga een dagje slenteren door Rønne, geniet van de gezellige sfeer in de jachthaven of in het oude stadsdeel. Rønne heeft diverse musea, een bowlinghal, zwembad, shopmogelijkheden en restaurants. Hjorts Fabrik is het keramiekmuseum van Bornholm. Erichsen Gård huisvest het stads- en havenmuseum van Bornholm en Bornholms Museum toont een archeologische verzameling. De witte kerk aan de haven, St. Nicolaikerk, stamt uit de 13e eeuw. De kapel werd gebouwd ter ere van de heilige voor de zeevarenden, St. Nicolai. NaturBornholm in Åkirkeby toont de evolutie van de Bornholmse natuur, van ca.1 miljard jaar geleden tot aan heden (17 km). De 4 ronde kerken; Østerlars, Olsker, Nylars en Nyker zijn de mascottes van Bornholm. Deze karakteristieke, wit gekalkte ronde kerken zijn meer dan 800 jaar oud. Bij Knudsker (3 km ten oosten van Rønne) liggen de oude Smørbygård-steentekens (helleristningen).

Dagje uit

Bornholms Kunstmuseum ligt in één van de mooiste gebieden op Bornholm (direct aan de kust bij de Helligdomsklipper). Het museum toont werken van bekende Bornholmse schilders, thematentoonstelling met kunst, design en keramiek (19 km). Hammershus is een indrukwerkende eeuwenoude burcht uit ca. 1250. De burcht ligt op een steile rots op het noordelijkste puntje van Bornholm. Hammershus is de grootste burchtruine van Noord-Europa en absoluut een bezoekje waard (22 km). Oluf Høst Museum in Gudhjem is een kunstmuseum, hier kun je het leven en de werken van deze beroemde schilderen bekijken in zijn eigen huis (26 km). In Gudhjem ligt Bornholms Middelaldercenter, een historisch doe-en-beleef-center in de nabijheid van Østerlars Rundkirke, met dieren, middeleeuwse huizen, een watermolen en een verdedigingswerk (24 km). JOBOLAND Brændesgårdshaven in Svaneke, vroeger een landbouwbedrijf, nu een populair natuur- en pretpark met vele attracties, dieren, bloemen en een zwembad (29 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Ronne

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Ronne Vakantiehuis in een stad, Ronne

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 95-0027

    
   1 week van EUR 580,-
    
  •  

   Ronne Vakantiehuis, Ronne

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 95-0028

    
   1 week van EUR 1326,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Ronne Vakantiehuis, Ronne

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 95-0026

    
   1 week van EUR 759,-
    
  •  

   Ronne Vakantieappartement, Ronne

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 95-0033

    
   1 week van EUR 401,-
    
  •  

   Ronne Vakantieappartement, Ronne

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 95-0032

    
   1 week van EUR 419,-
    
  •  

   Ronne Vakantiehuis op het platteland, Ronne

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   8500 m tot water
   Reg. nr.: 95-0257

    
   1 week van EUR 655,-
    
  •  

   Ronne Vakantieappartement, Ronne

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 95-0031

    
   1 week van EUR 419,-
    
  •  

   Ronne Vakantieappartement, Ronne

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 95-0029

    
   1 week van EUR 419,-
    
  •  

   Ronne Vakantieappartement, Ronne

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 95-0030

    
   1 week van EUR 419,-