Huur een vakantiehuis in Snogebak - Boek hier

Vakantiehuizen in Snogebak, Bornholm, Denemarken van verhuring

Snogebak aan de oostkust van Bornholm is een zeer populair vakantiegebied. Je vindt er een mooi, kindvriendelijk strand, prachtige natuur, een aantrekkelijk stadje met een bootjeshaven en een rokerij, en heerlijke, fraai gelegen vakantiehuizen. Geniet van een geslaagde gezinsvakantie in Snogebak op het Deense rotseiland Bornholm.

 

Gastenbeoordelingen van Snogebak

 
 

36 gasten hebben Snogebak een gemiddelde beoordeling van 4,69 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

In het gezellige en rustige plaatsje Snogebak vind je een levendige vissershaven. Voor de dagelijkse inkopen kun je ook in het plaatsje terecht. Bovendien zijn er meerdere eetgelegenheden in Snogebak. In de omgeving zijn een aantal visrokerijen, waar je de verschillende visspecialiteiten van het eiland kunt ruiken en proeven. Het zomerhuisgebied ligt buiten het dorpje, in de plantage vlakbij de zee. Het huren van een vakantiehuis in Snogebak is uitstekend te combineren met een hond, omdat we hier over vakantiehuizen beschikken waar honden zijn toegestaan.

 
Een zomerse dag op een heerlijk badstrand met ondiep, kindvriendelijk water bij Snogebæk Ondiep en kindvriendelijk water bij het strand van Snogebæk Gezellige sfeer in het centrum van Snogebæk De lange pier van Snogebæk met aan het uiteinde een haventje en een zeezwembad
 

Strande

Het strand bij Snogebæk is een mengeling van zand en gras, en het water staat laag. In de directe omgeving liggen twee van de beste stranden op Bornholm. Balka Strand ligt in de luwte van de westenwind. Het strand is kindvriendelijk door het lage water en de zandbodem. Je kunt hier waterfietsen, maar ook ligstoelen en surfuitrusting huren. Tijdens het hoogseizoen houden de strandwachten een oogje in het zeil. Vanaf de kiosk aan het strand is er een pad helemaal tot aan het water, zodat je gemakkelijk met de kinderwagen, rolstoel e.d. naar het water kunt komen. Het strand bij Dueodde is een prachtig, breed en krijtwit strand. Er zijn veel zandbanken in het schone, heldere water. Dueodde Strand is een perfect surfgebied.

Natuur

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis kun je vele mooie tochten in de natuur maken. De Paradisbakkerne bij Nexo bestaat uit een heuvelachtig rotsenlandschap met talrijke wandelroutes, dalen, heide en zwerfkeien. Almindingen, ten oosten van Ronne en ten noorden van Aakirkeby, is het 5. grootste bos van het land. Een mooi en afwisselend bos, dat in een hooggelegen gebied ligt met vijvers en kleine meertjes. Hier vind je ook de hoogste punt (162 m) van Bornholm, Rytterknagten. Het noordelijke gedeelte van het eiland bestaat uit het fantastische natuurgebied Hammerknuden, met mooie rotsen aan de kust, dalen, watervallen en grotten. Bij de Helligdomsklipperne tussen Gudhjem en Allinge, brengen trappen je door een diepe kloof. De rotsenformaties die boven het zeewater uitsteken, zorgen voor een dramatisch tafereel. Ten noordwesten ligt Dondalen met een riviertje waar tijdens het voorjaar een 25 m hoge waterval is - Dondalsfaldet.

Activiteiten

Op het eiland zijn vele gemarkeerde fiets-, wandel- en ruiterpaden - Tijdens je verblijf in een vakantiehuis heb je volop de gelegenheid om actief te zijn en te genieten van de natuur. Sportvissers kunnen direct vanaf de kust of op zee vissen. Ook zijn er diverse beekjes en meertjes op Bornholm. Bij Dueodde, een paar kilometer van Snogebak, ligt een prachtige seaside-golfbaan. In de omgeving ligt een midgetgolfbaan en een tennisbaan.

Bezienswaardigheden

Bekijk hoe de locale kunstenaars werken in hun glasblazerijen, open werkplaatsen en galeries. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis is het een bijzondere ervaring om van dichtbij te zien hoe kunst tot stand komt. Of maak een wandeling langs de met rieten daken bedekte huisjes in de oude straatjes. In Nexo, een paar kilometer ten noorden van Snogebak, liggen een aantal musea; waaronder het huis waar Martin Andersen Nexø opgroeide en het Visserij- en Zeevaartsmuseum in Nexo. In Nexo ligt het Bornholms Sommerfuglepark & Tropelan'', een vlinderpark met een tropisch tintje. JOBOLAND in Svaneke was ooit een boerderij, maar nu een populair natuur- en pretpark met prachtige bloemen en talrijke attracties (14 km). NaturBornholm in Aakirkeby toont de natuurgeschiedenis van Bornholm - vanaf 1,7 miljard jaar geleden, toen Bornholm gevormd werd door gloeiende lava, tot heden (18 km).

Dagje uit

'Bornholms Middelaldercenter' is een Openluchtmuseum bij de 'Østerlars Rundkirke'. Bekijk hoe men op het platteland leefde rond de jaren 1350-1450. Het museum bestaat uit een Middeleeuwse vestiging, waar mensen en dieren het leven tijdens de Middeleeuwen nabootsen (28 km). Bornholms Kunstmuseum toont werken van Bornholmse schilders en thema-tentoonstellingen met kunst, design en kunsthandwerk (28 km). Bezoek Rønne, de 'hoofdstad' van Bornholm, met mooie oude vakwerkhuisjes, live- muziek, theater, winkels en eetgelegenheden. ´s Zomers heerst er een gezellige sfeer met veel activiteit langs de haven. Ook zijn er marktdagen, waar je kunsthandwerk uit de regio kunt kopen (33 km). Hammershus, een indrukwekkende oude burcht uit 1250, ligt op een steile rots in het noorden van Bornholm. Het is de grootste vestingruïne van Noord-Europa (45 km). De karakteristieke, witgekalkte ronde kerken zijn ruim 800 jaar oud, en werden gebruikt als kerken, voorraadruimtes en verdedigingswerken.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Snogebak

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Snogebak Vakantiehuis, Snogebak

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 95-2026

    
   1 week van EUR 688,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Snogebak Vakantiehuis, Snogebak

    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: 2   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 95-2028

    
   1 week van EUR 1359,-
    
  •  

   Snogebak Vakantiehuis, Snogebak

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   20 m tot water
   Reg. nr.: 95-2011

    
   1 week van EUR 802,-
    
  •  

   Snogebak Vakantiehuis, Snogebak

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 95-2021

    
   1 week van EUR 515,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Snogebak Vakantiehuis in een stad, Snogebak

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   30 m tot water
   Reg. nr.: 95-2025

    
   1 week van EUR 1148,-
    
  •  

   Snogebak Vakantiehuis, Snogebak

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 12   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 95-2004

    
   1 week van EUR 706,-
    
  •  

   Snogebak Vakantiehuis, Snogebak

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 95-2015

    
   1 week van EUR 572,-
    
  •  

   Snogebak Vakantiehuis in een stad, Snogebak

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 95-2014

    
   1 week van EUR 466,-
    
  •  

   Snogebak Vakantiehuis, Snogebak

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 95-2020

    
   1 week van EUR 479,-