Huur een vakantiehuis in Begtrup Vig - Boek hier

Vakantiehuizen in Begtrup Vig, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

Het gezellige vakantiegebied Begtrup Vig ligt in het zuidwesten van Djursland, aan de Århus Bugt, slechts 17 km van Ebeltoft.

 

Gastenbeoordelingen van Begtrup Vig

 
 

16 gasten hebben Begtrup Vig een gemiddelde beoordeling van 4,88 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Baan, Oude-Wetering bezocht het gebiet van
 
11-05-2019 aan 25-05-2019

Te veel om op te noemen: de Molsbjerge, Molshoved, Ebeltoft, Helgenaes met de vuurtoren en leuke winkeltje van Bo Bendixen ( zit trouwens ook in Ebeltoft), Kasteelruine Kalo ( heel apart ) en heel lekker ijs te koop bij het partkeerterrein! enz enz. Gewoon zelf gaan kijken en bovenstaand huis huren.


 

Omgeving

Begtrup Vig ligt in een rustige omgeving, temidden van een mooie natuur aan het prachtige Kattegat. In Begstrup Vig liggen veel zeilboten voor anker, omdat de Begstrup Vig door zijn ligging vrijwel altijd beschutting tegen de wind biedt. In Begtrup kun je terecht voor de dagelijkse inkopen. Het oude handelsplaatsje Ebeltoft ligt vlakbij Begstrup Vig. Hier zijn talrijke interessante bezienswaardigheden en uitstekende winkelmogelijkheden.

 
Vakantiehuizen in de groene omgeving van het strand bij het vakantiegebied Begtrup Vig Heerlijk badstrand met helder zwemwater bij het vakantiepark Begtrup Vig Zwemsteiger bij het uitnodigende zandstrand van het vakantiegebied Begtrup Vig Vakantiehuizen in een prachtige omgeving bij het strand van Begtrup Vig
 

Strande

Ten westen van Begstrup Vig ligt het lange Begstrup Strand, dat beschutting tegen de wind biedt. Het prachtige strand is vanwege de lage waterstand erg kindvriendelijk. Je kunt hier goed windsurfen. Geniet van de prachtige zonsondergang over het Kattegat. Fuglsø Strand of Thorup Strand zijn geschikt als je van een kleiner en rustiger strand houdt.

Natuur

Via de landtong bij Dragsmur, vlakbij Begtrup, ligt het schiereiland Helgenæs, dat bestaat uit een prachtige natuur, hellingen, heuvels en moeras. In het gebied heerst een rijk vogelleven, o.a. hebben de waadvogels hier hun broedplaatsen. Mols Bjerge ligt ongeveer 7 km ten noorden van Begtrup. Mols Bjerge is een uniek beschermd natuurgebied, dat bestaat uit een afwisselende natuur, talrijke wandelroutes en een fascinerend dierenleven. Bos wordt afgewisseld door open heidelandschappen en er is een mooi uitzicht over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig en het Kattegat vanaf de uitzichtpunten Agri Bavnehøj (137 m) en Trehøje (127 m).

Activiteiten

Het gebied rond Begtrup Vig, ten zuiden van Helgenæs, is geschikt voor kustvisserij. Je kunt hier ook kleine boten huren en in de Århus Bugt vissen. Er zijn 4 golfbanen in Djursland. De dichstbijzijnde zijn Ebeltoft Golfklub en Kalø Golf Center, met een uniek uitzicht over de Århus Bugt en de Kalø Slotsruïne. Bij het 'Fuglsøcentret', een paar kilometer van Begtrup Vig, kun je andere vormen van sport beoefenen, zoals beachvolleybal, basketball en tennis.

Bezienswaardigheden

Bekijk de oude grafheuvels bij 'Mols Bjerge', dat behalve een prachtige natuur, ook rijk is aan cultureel erfgoed. Bezoek het sfeervolle toeristplaatsje Ebeltoft (17 km). Waan je in een andere tijd met de smalle met kinderkopjes bedekte straatjes en schuine huisjes. In Ebeltoft liggen gezellige winkeltjes, goede restaurants en er zijn diverse bezienswaardigheden. Het oude stadhuis is vandaag de dag een spannend locaalhistorisch museum. In 'Ree Park - Ebeltoft Safari' zijn de dierensoorten verdeeld over 4 contigenten, net zoals in de natuur. 'Fregatten Jylland' is het oudste houten oorlogsschip van de wereld. De romp is 71 meter lang, het schip weegt 2.450 ton en de zeilen zijn in totaal 1.881 m² groot. Er liggen interessante kastelen en hereboerderijen in het zuiden van Djursland. 'Kalø Slotsruïne' uit 1313 is een populair reisdoel. De ruïne ligt aan de baai van Kalø, de Kalø Vig (ca 20 km).

Dagje uit

In het Scandinavische Dierenpark kun je van de wonderen der natuur genieten. Vanaf de 250 lange hangbrug kun je de beren in het fantastische berenpark bekijken (27 km). Djurs Sommerland is een leuk en spannend dagje uit voor de hele familie. Alle activiteiten zijn gratis, nadat de entree betaald is (34 km). Jutlands hereboerderijenmuseum en het Landbouwmuseum zijn gehuisvest in het 'Estrup Slot', dat centraal op Djursland ligt temidden van bos, weilanden en akkers ligt (36 km). In het Kattegatcentrum kun je angstaanjagende haaien van heel dichtbij, vanachter een glazen ruit, bekijken (41 km). Bezoek Århus, de hoofdstad van Jutland, met het pretpark 'Tivoli Friheden', 'Den Gamle By' (openluchtmuseum), Musikhuset (muziekhuis), de wijk 'Latinerkvarterets' met de smalle straatjes met interessante winkeltjes, proef de sfeer in de caféetjes aan het water 'Vadestedet' en het Marselisborgsbos (47 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Begtrup Vig

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Begtrup Vig Vakantiehuis, Begtrup Vig

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 53-1029

    
   1 week van EUR 998,-
    
  •  

   Begtrup Vig Vakantiehuis, Begtrup Vig

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   175 m tot water
   Reg. nr.: 53-1027

    
   1 week van EUR 507,-
    
  •  

   Begtrup Vig Vakantiehuis, Begtrup Vig

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 53-1006

    
   1 week van EUR 460,-
    
  •  

   Begtrup Vig Vakantiehuis, Begtrup Vig

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 53-1033

    
   1 week van EUR 453,-