Huur een vakantiehuis in Boeslum Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Boeslum Strand, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

Boeslum ligt helemaal aan het Kattegat en wordt omgeven door een unieke natuur en het beste strand van Djursland.

 

Gastenbeoordelingen van Boeslum Strand

 
 

17 gasten hebben Boeslum Strand een gemiddelde beoordeling van 4,71 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

De gezellige plaats Boeslum, met de grote boerderijen met rieten daken, ligt in de luwte van de hoge heuvels van Ebeltoft. Vanaf het heerlijke strand hebben jullie uitzicht naar het, in het Kattegat gelegen eiland Hjelm. Vele zomerhuizen in dit gebied zijn hoog gelegen en hebben uitzicht over de zee en het mooie landschap. De dagelijkse boodschappen kunnen jullie in de omgeving doen.

 
Uitzicht over zee vanuit het groene gebied achter het strand van Boeslum Het gezellige, kleine strand bij Boeslum Het groene gebied achter de kust bij Boeslum Uitzicht over zee vanaf het grindpad achter de kust bij Boeslum
 

Strande

Boeslum Strand is het beste strand van Djursland met fijn zand, een zandzeebodem, golven en prima surfcondities.

Natuur

Boeslum wordt omgeven door de natuurschone plantage Boeslum Plantage, strand en groene gebieden. Ten noorden van Boeslum, direct achter het strand, ligt de 50 m hoge heuvel Jernhatten. Tussen Øer en Elsegårde, ten zuiden van Boeslum, ligt een groot heidegebied met vele zeldzame planten en dieren. Overal in dit gebied liggen er goede natuurwandelpaden. Mols Bjerge is een groots, beschermd, afwisselend natuurgebied met ontelbare wandelpaden en een rijk dierenleven. Dichte bossen worden afgewisseld met open heidelandschappen en vanaf de uitzichtpunten Agri Bavnehøj (137 m) en Trehøje (127 m) hebben jullie een schitterend uitzicht over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig en het Kattegat.

Activiteiten

Op Djursland vinden jullie meerdere golfbanen. De dichtstbijzijnde is de, in een glooiend terrein gelegen, 18-holes golfbaan van Ebeltoft Golfklub. De baan ligt net buiten Boeslum. Visliefhebbers kunnen prima vissen langs de kust, op zee of in het Øer Put & Take vismeer. Bovendien worden er vanuit Ebeltoft zeevistochten georganiseerd aan boord van een viskotter. In Elsegårde kunnen jullie boten en fietsen huren. In deze omgeving liggen er ook meerdere midgetgolfbanen. Vanaf de 50 m hoge heuvel Jenhatten, kun je genieten van het prachtige uitzicht. Een populaire activiteit alhier is het paragliden.

Bezienswaardigheden

De oude idyllische plaats Elsegårde, met een eigen dorpsvijver, ligt slechts 5 km van Boeslum. Geniet van de activiteit en sfeer in de 700 jaar oude koopmansstad Ebeltoft. Slenter door de oude straatjes met de scheve huisjes. Hier vinden jullie meerdere bezienswaardigheden, leuke winkels en goede eetgelegenheden. Het Glasmuseet in Ebeltoft toont aanerkende nationale en internationale glaskunst. Hier kun je de glaskunstenaars aan het werk zien en ook glaskunst kopen. Het fregat Jylland, in Ebeltoft, is het grootste houten oorlogsschip ter wereld. Het schip is 71 m lang, weegt 2.450 ton en heeft een zeiloppervlak van 1881m2. In Ree Park - Ebeltoft Safari leven de diersoorten, net als in de natuur, verdeeld over de vier continenten. Geniet van de open savanna's met de vele verschillende diersoorten.

Dagje uit

In het Skandinavisk Dyrepark kunnen jullie bijvoorbeeld via de 250 m lange wandelbrug de beren in het berenpark bezichtigen (26 km). Djurs Sommerland is een leuk en spannend dagje uit voor de hele familie. Zodra de entree betaald is, kunnen jullie gratis gebruik maken van alle attracties en activiteiten (31 km). Kalø Slotsruin uit 1313 is een geliefd uitstapje. De ruïne is mooi gelegen aan Kalø Vig (35 km). In Grenå ligt het Kattegatcentret alwaar je vanachter dikke glazen wanden de angstaanjagende haaien van heel dichtbij kunt bewonderen (35 km). Het slot, Gl. Estrup Slot en Museum wordt omgeven door wallen, bossen, velden en weilanden. In het slot vinden jullie de musea; Jyllands Herregårdsmuseum en het Dansk Landbrugsmuseum (42 km). In het tropische regenwoud, Randers Regnskov, loop je over de junglepaden langs rotsen, hoor je de watervallen en zie je de krokodillen in het water op de loer liggen (57 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Boeslum Strand

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Boeslum Strand Vakantiehuis, Boeslum Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 52-1529

    
   1 week van EUR 546,-
    
  •  

   Boeslum Strand Vakantiehuis, Boeslum Strand

   8 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 52-1531

    
   1 week van EUR 543,-
    
  •  

   Boeslum Strand Vakantiehuis, Boeslum Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1200 m tot water
   Reg. nr.: 52-1538

    
   1 week van EUR 579,-
    
  •  

   Boeslum Strand Vakantiehuis, Boeslum Strand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 52-1031

    
   1 week van EUR 399,-