Huur een vakantiehuis in Fjellerup Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Fjellerup Strand, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

Fjellerup Strand is een van de populairste vakantiegebieden van Djursland. Geniet van een verblijf in een vakantiehuis in een prachtige natuuromgeving en vlak bij een lang badstrand. Fjellerup Strand ligt niet ver van verschillende bezienswaardigheden van Djursland.

 

Gastenbeoordelingen van Fjellerup Strand

 
 

28 gasten hebben Fjellerup Strand een gemiddelde beoordeling van 4,39 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Roel, Leek bezocht het gebiet van
 
13-09-2021 aan 20-09-2021

Groot zeeaquarium in Grenaa wat zeer de moeite waard is. Verder in Grenaa in de haven een heerlijk visrestaurant en leuke winkels in de binnenstad. In de havens van Grenaa en Bonnerup zijn prima vismogelijkheden.


Jan, Apeldoorn bezocht het gebiet van
 
08-06-2019 aan 15-06-2019

Een dagje naar Arhus is de moeite waard. ARoS is een prachtig museum, dat je niet mag missen, alleen al om de architectuur. Je kijkt uit over de hele stad boven in het museum. Een echte aanrader. Verder is de stad Arhus ook heel gezellig met veel winkels en terrasjes aan het water. De bibliotheek is ook een hoogstandje van stadsvernieuwing. Ebeltoft is een leuke plaats om te bezoeken. Fietsen naar Bonnerup is niet ver en het pad loopt langs het water. Ijsjes eten in het etablissement langs het water is een belevenis.


 

Omgeving

Fjellerup Strand is een oude vissersplaats in een aantrekkelijk vakantiegebied en ideaal voor een verblijf in een vakantiehuis. De rustige en gezellige vakantieplaats Fjellerup Strand ligt aan de kust van Noord-Djursland. Het zomerhuisgebied ligt achter de duinen, in een groot bosrijk natuurgebied. Er zijn inkoopsmogelijkheden en een aantal eetgelegenheden in het gebied. De zee, het kindvriendelijke strand, de bossen en de vele activiteiten en bezienswaardigheden maken Fjellerup tot een populaire vakantiebestemming voor het hele gezin. Geniet hier tijdens je verblijf in een vakantiehuis van de vele leuke dingen die je samen kunt ondernemen.

 
Het lange strand van Fjellerup heeft ondiep en kindvriendelijk zwemwater Toegang tot het badstrand van Fjellerup Het Fjellerup Strand heeft mooi, wit zand en ondiep zwemwater Gezin aan het pootjebaden in het ondiepe water van het Fjellerup Strand
 

Strande

Iets buiten Fjellerup ligt een kindvriendelijk strand met fijn zand en duinen. Het strand is voorzien van de Europese Blauwe Vlag. Het water is laag en de bodem is van zand.

Natuur

In Fjellerup en Djursland vind je een fantastische en erg gevariëerde natuur met vele paden en smalle wegen, die ideaal zijn voor wandel- en fietstochten. De mooie natuur wordt gekenmerkt door heide, weilanden, een lange afwissellende kuststreek met steile krijthellingen en een kindvriendelijk zandstrand. Ook zijn er prachtige bossen, waaronder de Troldeskovene, Mejlgård-skovene en de Løvenholm-skovene. Trek de natuur in en geniet van alle indrukken tijdens je verblijf in een vakantiehuis. Mols Bjerge is een uniek beschermd natuurgebied met een afwisselende natuur, ontelbare wandelpaden en een rijk dierenleven. De bossen worden afgewisseld met open heidelandschappen. Vanaf Mols Bjerge is er een fantastisch uitzicht over Mols en het water.

Activiteiten

Neem je visgerei mee tijdens je verblijf in een vakantiehuis. Je kunt hier uitstekend sportvissen, zowel van de kust als in de Djurs fiskesø (meertje). Het gebied heeft een wijd vertakt netwerk aan wandel- en fietspaden. Fjellerup is een aantrekkelijk surfgebied door de uitstekende windcondities.

Bezienswaardigheden

Bij Mejlgård Slot, ten westen van Glesborg, ligt de 6000 jaar oude afvalhoop, die van grote archeologische en historische betekenis is. De hoop ligt 3 km. te voet door het Mejlgårdbos. De hunebedden bij Tuestrup zijn ook een historische bezienswaardigheid. Ten noorden van Glesborg liggen de Karlby Klint (helling) en de Fornæs Fyr (vuurtoren).

Dagje uit

Djurs Sommerland, 7 km. van Fjellerup, is spanning en plezier voor het hele gezin. Nadat de entree betaald is, zijn alle activiteiten gratis. In het Kattegatcentret kun je de angstaanjagende haaien van heel dichtbij bekijken- door een dik glasruit. Het Gl. Estrup Slot en museum ligt midden in de prachtige natuur met bos, weilanden en een vestinggracht. Het slot dat ongeveer 15 km. van Fjellerup ligt vormt het decor voor zowel het Jyllands Herregårdsmuseum (Jutlands hereboerderijenmuseum) en het Dansk Landbrugsmuseum, het Deense Landbouwmuseum. Randers Regnskov, 'het overdekte regenwoud van Randers', ligt circa 25 km. van Fjellerup. Hier vind je junglepaden, rotsen, krokodillen en watervallen. Proef de sfeer in de twee gezellige vakantieplaatsjes Ebeltoft en Grenå. Hier waan je je in een andere tijd door de smalle met kinderhoofdjes geplaveide straatjes en de scheve huisjes.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Fjellerup Strand

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Fjellerup Strand Vakantiehuis, Fjellerup Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 51-0122

    
   1 week van EUR 384,-
    
  •  

   Fjellerup Strand Vakantiehuis, Fjellerup Strand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 51-0135

    
   1 week van EUR 306,-
    
  •  

   Fjellerup Strand Vakantiehuis, Fjellerup Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 51-0134

    
   1 week van EUR 714,-
    
  •  

   Fjellerup Strand Vakantiehuis, Fjellerup Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 51-0123

    
   1 week van EUR 507,-
    
  •  

   Fjellerup Strand Vakantiehuis, Fjellerup Strand

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 51-0137

    
   1 week van EUR 1109,-
    
  •  

   Fjellerup Strand Vakantiehuis, Fjellerup Strand

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 51-0132

    
   1 week van EUR 1345,-
    
  •  

   Fjellerup Strand Vakantiehuis, Fjellerup Strand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 51-0116

    
   1 week van EUR 462,-
    
  •  

   Fjellerup Strand Vakantiehuis, Fjellerup Strand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 51-0136

    
   1 week van EUR 567,-