Huur een vakantiehuis in Fuglso - Boek hier

Vakantiehuizen in Fuglso, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

Het vakantiepark Fuglsø ligt in een prachtig natuurgebied aan de baai Ebeltoft Vig met als achtergrond het beschermde en spectaculaire landschap Mols Bjerge.

 

Gastenbeoordelingen van Fuglso

 
 

gasten hebben Fuglso een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Boek een vakantie in het gezellige vakantiepark Fuglsø, dat tegen een heuvelachtig, beschermd gebied aan ligt, vlak bij de landengte Draget, die het schiereiland Helgenæs verbindt met Mols. Fuglsø is een prachtig deel van Denemarken en een heerlijke vakantiebestemming als u houdt van een rustige omgeving en actief wilt zijn in de natuur. Fuglsø is ook een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar de grotere steden en vele attracties van Djursland. Zo ligt bijv. het historische, sfeervolle stadje Ebeltoft op slechts 13 km van Fuglsø. Hier vindt u vele winkels, restaurants, mooie oude huizen en verschillende interessante bezienswaardigheden.

 
Lange zwemsteiger aan de voet van de hoge heuvels bij het vakantiepark Fuglsø In het vakantiegebied Fuglsø kunt u vanaf het strand of de lange zwemsteiger het water in Uitzicht over de heuvels aan de baai Ebeltoft Vig vanuit het vakantiepark bij Fuglsø De fraaie, rietgedekte Fuglsø Kro ligt vlak bij de vakantiehuizen van Fuglsø
 

Strande

Bij Fuglsø ligt een klein, rustig en kindvriendelijk badstrand met een zwemsteiger. Een paar kilometer naar het noorden kunt u terecht op het lange badstrand bij het vakantiepark Fjellerup.

Natuur

De vakantiehuizen in Fuglsø worden omringd door het beschermde, heuvelachtige natuurgebied Fuglsø Bakker en door bos en zee. Direct achter het vakantiepark ligt het Nationalpark Mols Bjerge. Dit is een indrukwekkend en afwisselend natuurlandschap met heel veel wandel- en ruiterpaden, fietsroutes, uitkijkpunten en een rijke fauna. Vanaf de uitkijkpunten Agri Bavnehøj (137 mbz) en Trehøje (127 mbz) kunt u genieten van het uitzicht op Mols, de baaien Kalø Vig en Ebeltoft Vig en het Kattegat.
Even ten zuiden van Fuglsø ligt het gezellige, mooie en zeer heuvelachtige schiereiland Helgenæs.

Activiteiten

In de fraaie, rustige natuur rond Fuglsø is het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Op verschillende plaatsen in de omgeving kunt u paarden huren en onder begeleiding een rit maken. De kust bij Fuglsø is zeer geschikt om te zeekajakken. Bij Fuglsø-Bogens Hoved, aan beide kanten van de landengte Draget en op de zuidpunt van Helgenæs zijn uitstekende vismogelijkheden. Ook kunt u vissen in de rivier de Femmøller Å en in de Put & Take-vismeren in de omgeving. Djursland beschikt over verschillende mooie golfbanen. De dichtstbijzijnde baan is die van de Kalø Golf Club, waar u uitzicht heeft op de baai Århus Bugt en de Kalø Slotsruin.

Bezienswaardigheden

Ontdek de grafheuvels, vestingwerken en andere historische monumenten in de natuur rond Fuglsø en in Nationalpark Mols Bjerge. Op Helgenæs vindt u ook historische monumenten en oude dorpjes met smalle straatjes en goed bewaard gebleven huisjes. Het charmante, 700 jaar oude stadje Ebeltoft heeft vele historische bezienswaardigheden. Wandel door het oudste gedeelte van de stad, via de oude straatjes met kinderkopjes langs de scheefgezakte huisjes en gezellige winkeltjes. In Ebeltoft kunt u ook Fregatten Jylland bewonderen, het grootste houten oorlogsschip ter wereld (13 km). Ontdek de Kalø Slotsruin uit 1313. Deze kasteelruïne is fraai gelegen aan de baai Kalø Vig en heeft heel veel ongelooflijke, spannende verhalen te vertellen (14 km).

Dagje uit

Bezoek het mooie safaripark Ree Park, maak kennis met de dieren uit verschillende continenten, ga mee op Land Rover Safari of waag u aan een ritje op een kameel (19 km). In het Skandinavisk Dyrepark kunt u beren, ijsberen, wolven, vossen, elanden en verschillende andere interessante dieren van dichtbij bekijken. Observeer de dieren in hun groene omgeving vanaf de 250 m lange loopbrug (27 km). Djurs Sommerland is een geweldig attractiepark met maar liefst 8 themagebieden en bezienswaardigheden en avontuur voor het hele gezin (34 km). In het Gl. Estrup Herregårdsmuseum kunt u genieten van de aanblik van een kasteel met een vestinggracht, omringd door bossen en velden. Binnen vindt u o.a. een landgoedkeuken, een ridderzaal, deftige kamers en een interessant interieur (37 km). In Kattegatcentret leven meer dan 250 soorten zeedieren en kunt u o.a. haaien, vissen en inktvissen bekijken in de glazen tunnel onder een van de aquaria (41 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Fuglso

Zoek vakantiehuis