Huur een vakantiehuis in Gl. Løgten Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Gl. Løgten Strand, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

In een vakantiehuis in Gl. Løgten Strand zit u vlak bij strand, bos, attracties en steden met vele bezienswaardigheden.

 

Gastenbeoordelingen van Gl. Løgten Strand

 
 

gasten hebben Gl. Løgten Strand een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Gl. Løgten Strand is een gezinsvriendelijk vakantiepark met een prachtige natuur en vele recreatiemogelijkheden. Gl. Løgten Strand ligt boven in de baai Kalø Vig, op slechts 20 autominuten van het centrum van Århus. Het park wordt omringd door water, kust en idyllische bossen, en is een kleine oase in een prachtig natuurgebied. Vlak bij het vakantiepark ligt het handelsstadje Egå, met een gezellige jachthaven, het wat grotere vakantiepark Følle Strand en de Kalø Slotsruin, die vanuit het vakantiepark te zien is. U kunt boodschappen doen in Løgten en Rønde, op 5 minuten rijden van het vakantiepark. Gl. Løgten Strand is een heerlijk vakantiepark en een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes naar Århus en de vele attracties van Djursland.

 
Vakantiehuizen in de groene omgeving van het kleine badstrand bij Gl. Løgten Strand Bootjes op het water bij het strand van het vakantiegebied Gl. Løgten Strand Vakantiehuizen in de groene omgeving direct achter het strand van Gl. Løgten Strand Uitzicht tussen de hoog gelegen vakantiehuizen door op het water bij Gl. Løgten Strand
 

Strande

Bij Gl. Løgten Strand ligt een mooi zandstrand waar u heerlijk kunt zwemmen. Het water van de Kalø Vig is ondiep, dus het strand is bovendien zeer kindvriendelijk. U kunt ook naar het nabijgelegen Følle Strand - een mooi strand met een zandbodem, ondiep, helder water en een lange zwemsteiger (4 km).

Natuur

Gl. Løgten Strand wordt omringd door zee, bos en natuur. Ongeveer 1 km ten zuiden van het vakantiepark ligt het bos Vosnæsskoven op de prachtige landpunt Vosnæs Pynt, die ook een populaire visspot is. In het bos Hestehaveskoven achter de kasteelruïne Kalø Slotsruin vindt u grafheuvels en hunebedden en een rijke flora en fauna. Het Nationalpark Mols Bjerge, tussen Gl. Løgten Strand en Ebeltoft, is een mooi, glooiend landschap met wandelpaden, een afwisselende natuur en fraaie uitzichten, o.a. vanaf de uitkijkpunten Agri Bavnehøj en Trehøje, die beide meer dan 100 meter boven zeeniveau liggen.

Activiteiten

Als u een vakantiehuis boekt in Gl. Løgten Strand, zit u dicht bij allerlei recreatiemogelijkheden. U kunt zwemmen en wandelen op het nabijgelegen strand of fietsen in de mooie, omringende bossen. Voor sportvissers zijn er uitstekende vismogelijkheden aan de kust, in de rivieren en in het vismeer Moesholm Put and Take, een paar kilometer vanaf het vakantiepark. Op meerdere plaatsen kunt u paarden huren en onder begeleiding een rit door het bos maken. Als u van golfen houdt, kunt u op Djursland bij verschillende interessante banen terecht. Op slechts 4 km van uw vakantiehuis ligt de baan van het Kalø Golf Center, dat ook Pay and Play biedt voor beginnende golfers. Maak een boottocht langs de kust van de baai Kalø Vig, waar u ook heerlijk kunt surfen, duiken en kanoën.

Bezienswaardigheden

De interessante Kalø Slotsruin uit het jaar 1313 is fraai gelegen op een schiereiland dat door middel van een ca. 500 meter lange dam verbonden is met het vasteland. Bezoek de kasteelruïne op eigen houtje of volg een rondleiding in de zomervakantie van de kinderen. In het bos achter de Kalø Slotsruin kunt u hunebedden en grafheuvels uit de steentijd zien (9 km).
Het indrukwekkende Rosenholm Slot i Hornslet is een goed onderhouden adelshuis dat laat zien hoe de adellijke families hier 450 jaar lang woonden. Volg een rondleiding door de indrukwekkende zalen en maak een wandeling in het fraaie kasteelpark (10 km).

Dagje uit

In het Skandinavisk Dyrepark ziet u indrukwekkende beren, ijsberen en wolven vanaf een 250 m lange loopbrug (20 km).
Bezoek het landgoed- en landbouwmuseum in het Gl. Estrup Slot, zie hoe de meesters en bedienden hier 600 jaar lang woonden en doe mee aan leuke evenementendagen (22 km).
Geniet van de gezellige sfeer in Århus en bezoek het kunstmuseum ARoS, het Musikhuset, het openluchtmuseum Den Gamle By, het attractiepark Tivoli Friheden en nog veel meer (23 km).
Ontdek de charmante oude straatjes en scheefgezakte vakwerkhuisjes in Ebeltoft. Bezoek Fregatten Jylland, het grootste houten oorlogsschip ter wereld, en het Glasmuseet Ebeltoft (28 km).
In de dierentuin Ree Park leven de dieren in een natuurlijke omgeving met heel veel ruimte. Met de safariwagen komt u heel dicht bij de dieren op de savanne (29 km).
Het attractiepark Djurs Sommerland heeft 8 themalanden en maar liefst 60 attracties voor het hele gezin. Geniet van een leuke dag vol actie in dit bekroonde attractiepark (36 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Gl. Løgten Strand

Zoek vakantiehuis