Huur een vakantiehuis in Lyngsbæk Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Lyngsbæk Strand, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

Het vakantiegebied Lyngsbæk ligt mooi aan het Ebeltoft Vig tussen Mols Bjerge en Ebeltoft.

 

Gastenbeoordelingen van Lyngsbæk Strand

 
 

22 gasten hebben Lyngsbæk Strand een gemiddelde beoordeling van 4,41 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

In Lyngsbæk vind je met kinderkopjes bestraatte straatjes en door Natuurmonumenten beschermde, mooie oude, huizen. Hier heerst absoluut een unieke, gezellige atmosfeer. Bezoek het 'Lille Rådhus' of geniet van het uitzicht over Ebeltoft Vig met de indrukwekkende masten van het fregat Jylland. Net achter Lyngsbæk ligt het beschermde en spectaculaire natuurgebied Mols Bjerge met diverse fantastische uitzichtpunten. Vanwege de goede ligging, de kindvriendelijke stranden, de avontuurlijke sfeer, de unieke natuur, de vele bezienswaardigheden en activiteiten zorgen ervoor dat Lyngsbæk een attractieve familievakantiebestemming is. In Lyngsbæk heb je goede inkoopmogelijkheden en meerdere eetgelegenheden. Slechts 7 km van Lyngsbæk ligt Ebeltoft, met interessante bezienswaardigheden, vele aparte winkeltjes en een gezellig stadsmilieu met café's en restaurants.

 
Vakantiehuizen in de groene omgeving langs het heerlijke strand van Lyngsbæk Mooi zandstrand met ondiep zwemwater bij Lyngsbæk Uitzicht op het strand en de vakantiehuizen vanaf de pier bij Lyngsbæk De vakantiehuizen van Lyngsbæk liggen in een prachtige, groene omgeving
 

Strande

Het strand van Lyngsbæk is vanwege het ondiepe water en de zandzeebodem bijzonder geschikt voor kleine kinderen. Het strand heeft bovendien de Europese Blauwe Vlag en je kunt hier naast zwemmen ook uitstekend windsurfen. Het 2 km lange strand wordt omgeven door een mooie natuur met aangelegde paden en wandelroutes.

Natuur

Enkele kilometers naar het noordoosten, ligt het grootste meer van Djursland, Stubbe Sø. Hier kunnen jullie genieten van het fascinerende vogelleven, aangezien het meer een belangrijke rustplaats is voor zeevogels. Het mooie, glooiende bosgebied Handrup Bakker, Skramsø Plantage en Fruerlund Plantae liggen ook in dit gebied. Dicht bij Lyngsbæk ligt het spectaculaire, beschermde natuurlandschap Mols Bjerge, met de gevarieerde natuur, ontelbare wandelpaden en een rijk dierenleven. Dichte bossen worden afgewisseld met open heidelandschappen en de fantastische uitzichtpunten Agri Bavnehøj (137 m) en Trehøje (127 m). Het schiereiland Helgenæs ligt net ten zuiden van Mols Bjerge. Het is een glooiend natuurschoon gebied met vele cultuurhistorische bezienswaardigheden. In een sterk heuvelachtig terrein, met een fantastisch uitzicht over Ebeltoft Vig en Helgenæs, ligt Fuglsø Bakker.

Activiteiten

Op Djursland kunnen jullie prima vissen, langs de kust, bij de pieren of in de diverse Put & Take vismeren. In dit gebied liggen meerdere golfbanen o.a. bij Kalø, Ebeltoft en Grenå. De heerlijke natuur is ook geschikt voor allerlei andere activiteiten zoals een kanotochtje op Kolind Sund, wandel-, fiets- of paardrijtochten.

Bezienswaardigheden

De gezellige 700 jaar oude stad Ebeltoft barst van de historische bezienswaardigheden. Slenter eens door het oude stadsdeel met de met kinderkopjes bestraatte straatjes, de scheve huisjes en de gezellige kleine winkeltjes. In het oude raadhuis ligt een oud interessant streekhistorisch museum. In het Glasmuseet kunnen jullie verschillende tentoonstellingen met zowel nationale als internationale kunst bezichtigen. In Ree Park – Ebeltoft Safari zijn de dieren, net zoals in de natuur, verdeeld over de vier kontingenten. Het fregat Jylland is het grootste houten oorlogsschip ter wereld, met een lengte van 71 m, een gewicht van 2.450 ton en een zeiloppervlak van 1881 m2. Het Helgenæs Museum, gelegen in de pastorie van Stødov Kirke, heeft een tentoonstelling over de bewoners van Helgenæs en hun leefomstandigheden.

Dagje uit

In het Skandinavisk Dyrepark kunnen jullie o.a. via de 250 meter lange loopbrug de beren in hun fantastische berenpark bezichtigen (19 km). Djurs Sommerland, in Nimtofte, is een leuk, spannend en actief dagje uit voor de hele familie. Als de entree betaald is, zijn alle attracties en activiteiten gratis (24 km). In het Kattegatcenter, kunnen jullie vanachter dikke glazen wanden o.a. de angstaanjagende haaien van heel dichtbij bekijken (32 km). Het slot, Gl. Estrup Slot og Museum wordt omgeven door burchtwallen, bossen, velden en weilanden. In het slot vinden jullie de musea; Jyllands Herregårdsmuseum en Dansk Landbrugsmuseum (35 km). Kalø Slotsruin uit 1313 is een geliefd uitstapje. De ruïne ligt aan Kalø Vig en is zeker een bezoekje waard. Bezoek ook Aarhus, de hoofdstad van Jutland, met o.a. Tivoli Friheden (pretpark), het openluchtmuseum Den Gamle By, de gezellige straatjes in het Latijnse kwartier, de winkelstraat en de vele cafeetjes en restaurants aan het Vadestedet etc. (45 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Lyngsbæk Strand

Zoek vakantiehuis
 
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Lyngsbæk Strand Vakantiehuis, Lyngsbæk Strand

    

   Slaapplaatsen: 7   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 52-6076

    
   1 week van EUR 1048,-
    
  •  

   Lyngsbæk Strand Vakantiehuis, Lyngsbæk Strand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 52-6022

    
   1 week van EUR 552,-
    
  •  

   Lyngsbæk Strand Vakantiehuis, Lyngsbæk Strand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 52-6072

    
   1 week van EUR 1023,-
    
  •  

   Lyngsbæk Strand Vakantiehuis, Lyngsbæk Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1500 m tot water
   Reg. nr.: 52-6071

    
   1 week van EUR 860,-
    
  •  

   Lyngsbæk Strand Vakantiehuis, Lyngsbæk Strand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   3000 m tot water
   Reg. nr.: 52-5515

    
   1 week van EUR 501,-