Huur een vakantiehuis in Lystrup - Boek hier

Vakantiehuizen in Lystrup, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

Het vredige vakantiegebied Lystrup is gelegen in Hevring Bugt op Noord-Djursland, enkele kilometers van het Randers Fjord.

 

Gastenbeoordelingen van Lystrup

 
 

7 gasten hebben Lystrup een gemiddelde beoordeling van 4,86 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

De zomerhuizen van Lystrup liggen in een rustig gebied, nabij een heerlijk kindvriendelijk strand en mooie natuurgebieden. Lystrup is een ideale vakantieplek voor jullie die graag willen ontspannen, of allerlei activiteiten willen ondernemen in de natuur. De dagelijkse boodschappen kunnen jullie in de omgeving doen. Vanaf het zomerhuisgebied, is het niet ver naar Randers en de vele winkels, eetgelegenheden, activiteiten en attracties van Djursland.

 
Het heerlijke zandstrand met ondiep zwemwater bij Lystrup Lystrup heeft een mooi zandstrand met ondiep en rustig zwemwater Het strand van Lystrup is omgeven door groene natuur Uitzicht over het strand en de zee bij Lystrup
 

Strande

Bij Lystrup Strand wordt het water slechts langzaam diep, en is dus een geschikt strand voor kleine kinderen. Op Noord-Djursland liggen meerdere goede en kindvriendelijke stranden. De stranden, Fjellerup Strand en Bønnerup Strand zijn de breedste, je vindt hier duinen en goede mogelijkheden voor het windsurfen. Bovendiep wappert op deze stranden de Europese Blauwe Vlag.

Natuur

De natuur rond Lystrup is bijzonder gevarieerd, met strandweilanden, velden, met heide bedekte heuvels en bossen. In het dal, Hevring Ådal, 7 km ten westen van Lystrup, zijn wandelpaden aangelegd die jullie door het gevarieerde landschap voeren, via de denneboomplantages door de strandweilanden, over de heideheuvels verder naar de veengebieden. Tijdens jullie wandeling door het Ådal kunnen jullie genieten van het rijke vogelleven. In het bos Løvenholm Skov, 7 km ten zuiden van Lystrup, ligt het meer Langsø dat zicht in zuidoostelijke richting strekt, over de meren Vallum Sø, Skarresø, Øjesø, Stubbesø en Draaby Sø.

Activiteiten

Golfliefhebbers komen in deze mooie omgeving niets te kort. Slechts enkele kilometers van Lystrup ligt de golfclub, Norddjurslands Golf Klub, maar ook bij Grenå en Ebeltoft vinden jullie prachtige golfbanen. Ten zuidoosten van Lystrup, op slechts een halfuurtje rijden, liggen de steden Kolind en Kolindsund. De kanalen van Kolind Sund zijn geschikt voor een actief dagje uit, met de vishengel, de kano of de kajak. Visliefhebbers kunnen vissen vanaf de kust bij Lystrup, vanuit een bootje op zee of in het Randers Fjord. Langs de vele wandelpaden in het dal, Hevring Ådal, wachten jullie heerlijke natuurbevelenissen. Ook langs de fijne stranden aan de noordkust van Djursland kunnen jullie prima wandelen.

Bezienswaardigheden

Enkele kilometers ten oosten van Lystrup, bij Tustrup, kunnen jullie enkele stendysserne (oudheidkundige graven) bezichtigen. In dit beschermde natuurgebied liggen reconstructies van een hunenbed (langdysse) een jættestue en een culthuis. In het Naturcenter Randers Fjord, bij Voer Færgested, ca. 10 km van Lystrup, kom je een massa aan de weet over de leefwijze in en om het Randers Fjord. Ook kunnen jullie hier deelnemen aan allerlei activiteiten. Gl. Estrup Slot og Museum, wordt omgeven door wallen, bossen, velden en strandweilanden. Het slot huisvest het Jyllands Herregårdsmuseum en het Dansk Landbrugsmuseum. Deze attractie vinden jullie bij Auning, in het midden van Djursland (12 km).

Dagje uit

Het pretpark Djurs Sommerland is een leuke en spannende belevenis voor de hele familie. Na betaling van de entree, kunnen jullie gratis gebruik maken van alle attracties en activiteiten (15 km). Bij Udbyhøj (ca. 19 km) ligt een historische schansstelling uit de tijd van de Engelse Oorlog, van begin 1800. In het Skandinavisk Dyrepark kunnen jullie via de 250 m lange wandelbrug bijvoorbeeld de beren in het 2,5 ha grote berenpark bezichtigen (20 km). Randers Regnskov ligt ca. 30 km van Lystrup. Met alle junglepaden, de rotsen, watervallen en krokodillen die in het water op de loer liggen, wanen jullie je iin een tropisch regenwoud. Het Kattegatcentret in Grenå is een indrukwekkende belevenis. Achter dikke glazen wanden kun je wel van heel erg dichtbij de angstaanjagende haaien bekijken (32 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Lystrup

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Lystrup Vakantiehuis, Lystrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: 1   •   120 m tot water
   Reg. nr.: 50-5016

    
   1 week van EUR 343,-
    
  •  

   Lystrup Vakantiehuis, Lystrup

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: 1   •   50 m tot water
   Reg. nr.: 50-5007

    
   1 week van EUR 465,-