Huur een vakantiehuis in Nimtofte - Boek hier

Vakantiehuizen in Nimtofte, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

Nimtofte op het natuurschone Djursland is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen, golfenthousiasten en natuurliefhebbers.

 

Gastenbeoordelingen van Nimtofte

 
 

7 gasten hebben Nimtofte een gemiddelde beoordeling van 4,14 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het gezellige en actieve dorp Nimtofte ligt in het hart van Djursland, omringd door de mooie golfbaan Lübker Golf Resort, het pretpark Djurs Sommerland (Djurs Zomerland), het historische slot Gl. Estrup en nog veel meer spannende attracties. Het is mogelijk om boodschappen te doen in het dorp en na een kort autoritje bent u in Grenå (24 km) en Ebeltoft (27 km), waar u fijn kunt winkelen. Als u uw vakantie doorbrengt in Nimtofte kunt u genieten van de ongerepte natuur, heerlijk recreëren en de bezienswaardigheden en steden op Djursland bezoeken.

 
De vakantiehuizen op de mooie golfbaan in het vakantiegebied Nimtofte De beroemde golfbaan Lübker Square in Nimtofte De vakantiehuizen staan praktisch op de golfbaan in Nimtofte Zwemhal, wellness en nog veel meer bij de golfbaan en de vakantiehuizen in Nimtofte
 

Strande

Fjellerup Strand aan de noordkust van Djursland is een heerlijk, kindvriendelijk badstrand met fijn zand, glooiende duinen, een zachte zandbodem en ondiep water. Hier kunt u zwemmen, zonnebaden en op het strand actief zijn (12 km). Bij Kalø Vig (inham), 20 km bij Nimtofte vandaan, ligt het zandstrand Følle Strand. Het water is ondiep bij Kalø Vig (inham), en daarom is het strand buitengewoon kindvriendelijk. Achter het strand liggen een aantal groene gebieden die zeer geschikt zijn voor spelletjes en activiteiten. De Vig (inham) is daarnaast een goede plek om te windsurfen. Vanaf Følle Bugt (baai) hebt u uitzicht op Mols, het Hestehave bos en de Kalø Slotsruïne.

Natuur

In Nimtofte vindt u weiden, bossen met loof- en naaldbomen, beekjes, grasveldjes en dieren zoals reeën, vossen, eekhoorns, fazanten. Nimtofte Å (rivier) ligt ten zuiden van de stad en kronkelt zich door het mooie natuurgebied. Ten zuiden van Thorsager ligt een prachtig natuurgebied met bossen, heuvels, dalen, meren en riviertjes (14 km). Hiervandaan hebt u een mooi uitzicht op Kalø Vig (inham) en de Kalø Slotsruïne. Bij de Kalø Slotsruïne ligt het Hestehave bos dat gekenmerkt wordt door een afwisselende begroeiing, een rijke flora- en fauna en strandvelden. Hier vindt u ook het Vosnæs bos, waar Vosnæs punt uitsteekt over het ondiepe water van Kalø Vig (inham) (19 km). Het Nationale Park Mols Bjerge is een groots landschap met een afwisselende natuur, tal van wandelpaden en een rijke fauna. Dicht bos gaat over in open heidevelden en u hebt een mooi uitzicht op Mols, Kalø Vig (inham), Ebeltoft Vig (inham) en het Kattegat vanaf de uitzichtpunten Agri Bavnehøj en Trehøje (28 km).

Activiteiten

De ligging van Nimtofte is ideaal voor golfers die zich naar hartelust uit kunnen leven op de 27-holes golfbaan van Lübker Golf Resorts of de 9-holes Academy Course, die in Nimtofte ligt. Djursland biedt ook golfbanen bij de Kalø Golf Club, Ebeltoft Golf Club, Grenaa Golfclub en Norddjurs Golfclub. Zuid-Djursland biedt goede visgelegenheid voor sportvissers, o.a. in de kanalen in Kolindsund, in de Put & Take vismeren (bijv. het 7000 m2 grote Djurs Vismeer in Nimtofte), vanaf de kust en op zee. U kunt ook zeevissen met een kotter vanuit Ebeltoft (27 km). Hebt u zin om het gebied van de zeekant te bekijken, dan kunt u een zeiltocht maken langs de kust bij Følle Strand. Bij Følle Strand is het bovendien mogelijk om te duiken, surfen en te water- of jetskiën (20 km) De heuvelachtige paden op Djursland nodigen uit tot wandel-, fiets- en paardrijtochtjes in de schitterende natuur. Het is erg populair om te kanoën op de kanalen bij Kolindsund.

Bezienswaardigheden

In Nimtofte Præstegårdslade, het oudste agrarische gebouw van Denemarken dat dateert uit 1590, kunt u het kleinste landbouwmuseum van Denemarken bezoeken - de toegang is gratis. Djurs Sommerland in Nimtofte heeft meer dan 60 leuke attracties en activiteiten voor het hele gezin in het Waterland, Piratenland, Zomerland, Dwergenland, Afrikaland, Mexicoland en het Cowboys- en Indianenland. In de ”wildernis” van Denemarken, het Scandinavische Dierenpark bij Kolind kunt u de natuur van dichtbij meemaken. U kunt o.a. de bruine beren zien in het unieke berenpark met holen, heuvels, bomen en water aan een 250 m. lange wandelbrug(6 km). In Ryomgård vindt u het Spoorwegmuseum van Djursland, dat de grootste tentoonstelling van Jutland over de spoorwegen bevat. Hier kunt u meer dan 2000 interessante voorwerpen bezichtigen (6 km). Bij Ryomgård ligt Djurslands Galerie dat voortdurend mooie tentoonstellingen organiseert met schilderijen, kunstposters, lithografieën of beeldhouwwerken.

Dagje uit

Gl. Estrup slot en museum bij Auning is omringd door een vestinggracht, bossen, weiden en velden. Het slot biedt onderdak aan het Jutlandse Landgoedmuseum en het Deense Landbouwmuseum (14 km). Kalø slotsruïne uit 1313 ligt mooi aan de Kalø Vig (19 km). In Dierenpark Ebeltoft Safari kunt u diersoorten uit vier continenten in hun natuurlijke omgeving meemaken en het spectaculaire leeuwenpark Katanga Hill bezoeken (24 km). In het Kattegatcentrum kunt u zien hoe de oppassers de zeehonden trainen en de haaien voeren. In de onderwatertunnel bent u maar 6 cm verwijderd van de zandtijgerhaaien (26 km). De gezellige, 700 jaar oude stad Ebeltoft heeft veel bezienswaardigheden. Bekijk het oude stadsdeel met straten geplaveid med kinderkopjes, en scheve huisjes (27 km). Het glasmuseum in Ebeltoft toont wisselende tentoonstellingen van glasdesigners en verkoopt daarnaast artikelen vervaardigd uit glas. Het grootste houten oorlogschip ter wereld, de Fregat Jutland, is ingericht als museum.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Nimtofte

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Nimtofte Vakantiehuis, Nimtofte

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 12   •   Slaapkamers: 6
   Huisdieren toegestaan: 1   •   15000 m tot water
   Reg. nr.: 51-2152

    
   1 week van EUR 1361,-
    
  •  

   Nimtofte Vakantiehuis, Nimtofte

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 12   •   Slaapkamers: 6
   Huisdieren toegestaan: 3   •   15000 m tot water
   Reg. nr.: 51-2153

    
   1 week van EUR 1361,-