Huur een vakantiehuis in Skæring - Boek hier

Vakantiehuizen in Skæring, Djursland en Mols, Denemarken van verhuring

Skæring ligt aan Kalø Vig en het Kattegat, enkele kilometers ten noorden van 'de hoofdstad van Jutland', Århus.

 

Gastenbeoordelingen van Skæring

 
 

5 gasten hebben Skæring een gemiddelde beoordeling van 4,60 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Joute, Zuidhorn NL bezocht het gebiet van
 
22-06-2019 aan 06-07-2019

Glasmuseum Ebeltoft.


 

Omgeving

Het rustige en gezellige zomerhuisgebied bij Skæring Strand in Århus Bugt, ligt ca. 12 km ten noorden van het centrum van Århus, met uitzicht naar Mols en het natuurgebied Mols Bjerge. Skæring heeft een klein maar goed strand met uitstekende condities voor windsurfers en visliefhebbers. Net ten noorden van Skæring kunnen jullie genieten van het maritieme milieu in de idyllische haven, Kaløvig Bådehavn. De dagelijkse boodscahppen kunnen jullie in Skæring doen en in Århus zijn er goede shopmogelijkheden, ontelbare eetgelegenheden, vele activiteiten en bezienswaardigheden voor de hele familie.

 
Een heerlijke zomerdag aan het strand van Skæring Kinderen aan het pootjebaden in het ondiepe zwemwater bij het zandstrand van Skæring Uitzicht over de baai Århusbugten vanaf het strand van Skæring Gezellig pad langs het strand en de vakantiehuizen bij Skæring
 

Strande

Langs de bocht, Århus Bugt, liggen vele heerlijke zandstranden die bijzonder kindvriendelijk zijn. Het strand van Skæring is een klein, rustig strand en geliefd bij windsurfers. Het drukst bezochte strand in dit gebied is Bellevue Strand en de openluchtzweminrichting 'Den Permanente'. Beide stranden hebben fijn zand, ondiep water en een zeezandbodem. De stranden liggen ten zuiden van Skæring en ten noorden van het centrum van Århus.

Natuur

Het landschap rond Århus is zeer gevarieerd en bestaat uit velden, meren, dalen, mooie stranden en oude bossen. Bij Risskov, 5 km ten zuiden van Skæring, ligt een heerlijk bosgebied dat stamt uit de middeleeuwen. Net ten zuiden van Århus ligt het prachtige bosgebied, Marselisborgskovene. Het is een glooiend terrein en op sommige plaatsen groeien de bomen helemaal tot op het strand. Geniet in dit mooie oude bos van de fantastische rust en de avontuurlijke sfeer. Bij het bos, Marselisborgskov ligt ook een dierenpark met o.a. loslopende herten. Het spectaculaire, beschermde, natuurgebied Mols Bjerge is een gevarieerd natuurgebied met ontelbare wandelpaden en een rijk dierenleven. Hier liggen de uitzichtpunten Agri Bavnehøj (137 m) en Trehøje (127 m) met een schitterend uitzicht over Kalø Vig, Mols, Ebeltoft Vig en het Kattegat (27 km).

Activiteiten

In deze omgeving liggen vele golfbanen. De dichtstbijzijnde zijn de banen van Mollerup Golf Club in Risskov, Aarhus Aadal Golf Club en Aarhus Golf Club. Vissen kunnen jullie in de beek, Århus Å, in Århus Bugt of in een van de vele Put & Take vismeren. Århus Bugt is bovendien een populaire stek bij windsurfers. Bij het Surfcenter Åkrogen kunnen jullie surfles krijgen en surfplanken huren. De mooie natuur rond Århus is uitermate geschikt voor het maken van heerlijke wandel- en fietstochten in de omgeving. Jullie vinden bijvoorbeeld een fietsroute, langs de kust, van Risskov, langs Skæring naar Kaløvig Bådehavn.

Bezienswaardigheden

Bezoek ook Aarhus, de hoofdstad van Jutland, met o.a. Tivoli Friheden (pretpark), het openluchtmuseum Den Gamle By, Kunstmuseum Aros, de gezellige straatjes in het Latijnse kwartier, de winkelstraat en de vele cafeetjes en restaurants aan het Vadestedet etc. (12 km). Kalø Slotsruin uit 1313 is een geliefd uitstapje. De ruïne ligt aan Kalø Vig en verbergt vele spannende en ongelooflijke verhalen en is zeker een bezoekje waard (20 km). Op de hereboerderij Moesgård, ligt het Moesgård Museum met archeologische verzamelingen uit Denemarken en de Persische Golf. De boerderij is idyllisch gelegen en wordt omgeven door een prachtig bos dat helemaal tot aan Århus Bugt loopt (22 km).

Dagje uit

Gl. Estrup Slot og Museum wordt omgeven door wallen, bossen, velden en weilanden. In het slot liggen de musea; Jyllands Herregårdsmuseum en Dansk Landbrugsmuseum (26 km). In het Skandinavisk Dyrepark kun je via de 250 m lange brug de beren in hun berenpark bezichtigen (29 km). Djurs Sommerland, in Nimtofte, is een leuk, spannend en actief dagje uit voor de hele familie. Als de entree betaald is, zijn alle attracties en activiteiten gratis (31 km). Het fregat Jylland is het grootste houten oorlogsschip ter wereld, met een lengte van 71 m, een gewicht van 2.450 ton en een zeiloppervlak van 1881 m2. In het Randers Regnskov, wanen jullie jezelf in het tropisch regenwoud. Wandel over de junglepaden, hoor de watervallen en zie de krokodillen, in het water op de loer liggen (39 km). De 147 m hoge Himmelbjerg, bij Silkeborg, is geliefde excursie bij toeristen. Vanaf de toren ,op de top van de Himmelbjerg, hebben jullie een schitterend uitzicht over het prachtige landschap (ca. 50 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Skæring

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Skæring Vakantiehuis, Skæring

    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 53-5023

    
   1 week van EUR 526,-
    
  •  

   Skæring Vakantiehuis, Skæring

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 53-5017

    
   1 week van EUR 459,-
    
  •  

   Skæring Vakantiehuis, Skæring

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 53-5021

    
   1 week van EUR 306,-