Huur een vakantiehuis in Baaring - Boek hier

Vakantiehuizen in Baaring, Funen, Denemarken van verhuring

Het vakantiegebied Båring Strand is natuurschoon gelegen tussen strand, bos en velden.

 

Gastenbeoordelingen van Baaring

 
 

6 gasten hebben Baaring een gemiddelde beoordeling van 4,33 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Båring Strand ligt in Båring Vig op noordwest Funen, ca. 12 km van Middelfart en de brug Lillebæltsbro. Båring Strand is een rustig gezellig vakantiegebied, de ideale vakantieplek voor natuurliefhebbers en sportvissers. De dagelijkse boodschappen doe je in het plattelandsplaatsje Båring, net achter het zomerhuisgebied, enkele kilometers landinwaarts.

 
Lang, heerlijk badstrand bij het vakantiepark Båring op Noord-Funen Zandstrand met zwemsteiger en helder water bij het vakantiepark Båring Uitkijkbankje bij het heerlijke badstrand van Båring Volleybalveld achter het badstrand van het vakantiegebied Båring
 

Strande

Bij Båring vinden jullie een mooi zandstrand waar bovendien de Europese Blauwe Vlag wappert. Het strand is bijzonder geschikt voor kleine kinderen vanwege het ondiepe en rustige water. Diegene die liever willen zwemmen in iets dieper water, kunnen gebruik maken van de zwemsteiger die aan het strand gelegen is. In het vaarwater van Båring Vig kun je ook goed windsurfen. Vanaf het strand kun je ook met een klein bootje het water op varen.

Natuur

Het bos, 'Båring Skov' ligt helemaal aan het water, net ten oosten van Båring Strand. Rond het bos bestaat de natuur uit velden en kust. Aan de andere kant van het bos liggen steile duinhellingen.

Activiteiten

Visliefhebbers kunnen vissen langs de kust, in het bijzonder richting oost bij Varbjerg Strand. Maar ook zeevissen aan boord van een van de viskotters of met een gehuurd bootje behoort tot de mogelijkheden. Er liggen in de omgeving echter ook diverse Put & Take vismeren. Golfspelers kunnen terecht op de banen van Golfclub Lillebælt in Middelfart. In het bos nabij Båring kun je heerlijk wandelen op een van de uitgezette wandelroutes en via een van de vele fietspaden is het ook goed genieten van de mooie natuur.

Bezienswaardigheden

In Middelfart, direct aan het Lillebælt, ligt omgeven door bos het slot 'Hindsgavn Slot' met het 'Slotspark'. Breng een bezoekje aan het mooie park met de vele zeldzame bomen en struiken. Het mooie witte 'Wedellsborg Slot' met park ligt in Husby en ook hier heb je vrij toegang tot het park met herten, meertjes, zeldzame bomen en planten. Heb je zin om een dierenpark te bezoeken dan kan dit in 'Kongebroskoven' bij Middelfart. De mooiste vistrappen van Denemarken vindt je bij 'Brende Mølle' in Tanderup.

Dagje uit

In Middelfart kun je genieten op een van de gezellige terrasjes in het stadje, de jachthaven bezoeken, een museumpje pikken of gezellig gaan shoppen. Het stadje is gelegen aan het Lillebælt in een natuurschoon gebied omgeven door bos. Odense, de geboorteplaats van H.C. Andersen is ook een bezoekje waard. Odense is een moderne sfeervolle stad met vele activiteiten zoals muziek, theater, straatgoochelaars, winkelstraatjes, cafés en diverse eetgelegenheden (45 km). In 'Odense Zoo' kunnen jullie genieten van insecten, huisdieren, vogels, vissen, padden en reptielen. Kortom een veelzijdige dierenwereld wacht hier op jullie. Het museum 'Den Fynske Landsby' toont een Funens plattelandsmilieu omstreeks het jaar 1850.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Baaring

Zoek vakantiehuis