Huur een vakantiehuis in Bosore - Boek hier

Vakantiehuizen in Bosore, Funen, Denemarken van verhuring

Bøsøre ligt aan de oostkust van Funen in een rustige, natuurschone en recreatieve omgeving.

 

Gastenbeoordelingen van Bosore

 
 

9 gasten hebben Bosore een gemiddelde beoordeling van 4,44 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het gezellige en familievriendelijke zomerhuisgebied tussen Nyborg en Svenborg is ideaal voor vissers, natuurliefhebbers en jullie die gewoon lekker willen ontspannen in een vredige natuurschone omgeving. Bøsøre heeft een fijn strand omgeven door de idyllische en karakteristieke natuur van Funen. In de omgeving of in de nabij gelegen plaats Hesselager, kun je de dagelijkse boodschappen doen.

 
Lange zwemsteiger bij het strand van het vakantiepark Bøsøre Groen gebied achter het strand bij het vakantiepark Bøsøre De lange zwemsteiger bij Bøsøre leidt naar wat dieper zwemwater Uitzicht op het water vanuit het groene gebied achter het strand van Bøsøre
 

Strande

Bøsøre Strand is een goed en kindvriendelijk strand met grof zand en rustig ondiep water. Op heldere dagen kun je vanaf het strand aan de horizon de brug Storebæltsbro zien liggen.

Natuur

Bøsøre wordt omgeven door water, bos en een ongerepte natuur. Het bos, Kajbjerg Skov ligt helemaal aan de kust op Oost-Funen. Hier vinden jullie bosmeren en diverse uitgezette wandelroutes. Enkele kilometers ten noorden van Bøsøre ligt het bos Tårup Lundeskov. De zeer zeldzame kikker 'Klokkefrø' woont in het gebied rond het meer Klokkesøen nabij Tårup Strand. Op warme dagen in de voorzomer hoor je hun vrolijke gekwaak. In het mooie landschap achter het stadje en langs de kust zijn hebben jullie meerdere wandel- en fietsroutes tot jullie beschikking.

Activiteiten

Op Bøsøre Camping kunnen jullie gebruik maken van het Subtropische Zwemland met 3 bassins, spa en sauna. Ook kun je hier fietsen en paarden huren. Binnen een straal van 25 km liggen er 2 goede golfbanen, nl. de banen van Nyborg Golfclub, mooi gelegen aan het Nyborg Fjord en de banen van Svendborg Golfclub met uitzicht over de Zuid-Funense eilandenzee. Visliefhebbers hebben letterlijk een zee aan vismogelijkheden hier, bijv. langs de kust van Bøsøre. Zeevistochten met 'M/S Habeleto' worden georganiseerd vanuit Nyborg, Svendborg of Lohals. Ook vanuit Lundeborg (14 km) kun je aan boord van een viskotter gaan zeevissen of gewoon een zeiltochtje op het Storebælt maken. In Svendborg Svømmeland (zwemparadijs) vinden jullie activiteiten voor de hele familie, waterglijbanen, waterkanonnen, stroomversnellingen, spa pools, warm waterbassins, kinderbadje, sauna en solarium. Genoeg te beleven voor een leuk dagje zwemplezier.

Bezienswaardigheden

De kerk van Hesselager is een bezienswaardigheid op zich. Dit vanwege haar gevels in de vorm van halve bogen. Dezelfde bouwstijl zie je terug bij de hereboerderij Hesselagergård (5 km). Tussen Vormark en Hesselager ligt de 'Damestenen' een 1000 ton zware steen, die hierheen gevoerd is gedurende de laatste ijstijd (4 km). In Vejstrup ligt 'Sydfyns Fugle- & Naturpark'. Het mooie, 30.000 m2 grote park heeft bloemen, dieren en watertjes. Een natuurbelevenis voor de hele familie (14 km). Op meerdere plaatsen in de omgeving vinden jullie leuke kunstwinkeltjes, galerieën en werkende ateliers, die zeker een bezoekje waard zijn.

Dagje uit

Nyborg is een gezellige stad met zorgvuldig gerenoveerde oude huizen, wallen en een groot cultureel aanbod. Op de stadswallen mag je wandelen (19 km). Bezoek Svendborg met haar oude stadskern, de smalle kronkelige straatjes en pleintjes, beleef haar geschiedenis die terug gaat tot aan de vroege middeleeuwen (23 km). Het prachtige 'Egeskov Slot' bij Kværndrup is de best bewaard gebleven renaissance waterburcht van Europa. In het 'Fjord- & Bælt Center' in Kerteminde kun je via de loopbrug of de onderwatertunnel genieten van o.a. dolfijnen (38 km). Bezoek Odense, de geboortestad van H.C. Andersen, een moderne sfeervolle stad met een groot aanbod aan cultuur, bijv. muziek, theater, straatgoochelaars maar ook winkels, cafés en restaurants (56 km). Het museum 'Den Fynske Landsby', nabij Odense toont een typisch Funens plattelandsmilieu omstreeks het jaar 1850.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Bosore

Zoek vakantiehuis
 
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Bosore Vakantiehuis, Bosore

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 7   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   75 m tot water
   Reg. nr.: 71-7024

    
   1 week van EUR 595,-
    
  •  

   Bosore Vakantiehuis, Bosore

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 71-7008

    
   1 week van EUR 410,-