Huur een vakantiehuis in Bro Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Bro Strand, Funen, Denemarken van verhuring

Bro Strand op Noordwest-Funen is een populair en gezinsvriendelijk vakantiegebied met een heerlijk strand met zwemsteiger, een unieke natuur, een haventje en veel mooie vakantiehuizen. Veel vakantiehuizen hebben uitzicht op zee. Bro Strand biedt recreatie voor het hele gezin.

 

Gastenbeoordelingen van Bro Strand

 
 

78 gasten hebben Bro Strand een gemiddelde beoordeling van 4,35 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
19-10-2019 aan 26-10-2019

Natuurgebied Lillebaelt en wandeling vlakbij Fredericia zijn prachtig! Odense is een mooie stad. Ook leuk voor kinderen. Wij waren in de herfstvakantie, in Denemarken was het laagseizoen waardoor niet alles open was.


Wim, COEVORDEN bezocht het gebiet van
 
23-06-2018 aan 30-06-2018

Uiteraard Billund met de kleinkinderen!!


Ed, Elsloo bezocht het gebiet van
 
02-06-2018 aan 12-06-2018

Bridgewalking Lillebælt is a must!


annie, oosterwolde bezocht het gebiet van
 
26-05-2018 aan 02-06-2018

O ja,als je gaat fietsen, stoeltjes meenemen. Er zijn weinig bankjes waar je even kunt uitrusten. En anders staand of zittend in de berm je boterham opeten.


Wijnand & Silvia, Emmeloord bezocht het gebiet van
 
28-04-2018 aan 05-05-2018

Een tip is Jelling, vikingsmuseum (gratis toegang) Odense de stad van Hans Christian Anderson Fyns Hoved schitterend om daar te wandelen Tegengevallen Kasteel Egeskov, is erg prijzig. In de zomer aantrekkelijker dan in het voorjaar en najaar.


 

Omgeving

Het plattelandsplaatsje Bro, ziet er nog net zo uit als vroeger met een netwerk van kleine straatjes en mooie oude vakwerkhuizen. Het vakantiegebied Bro Strand ligt in de natuurschone omgeving tussen strand, bossen en velden. Ook ligt hier de gezellige jachthaven Varbjerg Havn. Het gebied heeft een rijk aanbod aan natuur en activiteiten voor de hele familie. De dagelijkse boodschappen doe je in Bro, dat enkele kilometers landinwaarts, achter het zomerhuisgebied ligt. 14 km ten oosten van Bro ligt het charmante provinciestadje Bogense, met veel leuke winkels en eetgelegenheden.

 
Heerlijk badstrand met helder zwemwater bij het vakantiepark Bro Strand Lange zwemsteiger bij het mooie badstrand van Bro Strand Uitzicht op de zwemsteiger en het heldere zwemwater bij het vakantiegebied Bro Strand Steile hellingen bij de baaien in het oostelijke deel van Bro Strand
 

Strande

Bro Strand heeft, zoals de meeste stranden op Noord-Funen, een grof zandstrand met stenen. Het strand is bijzonder kindvriendelijk vanwege het lage en stille water. Voor jullie die graag in het water willen springen, is er een zwemsteiger aanwezig. Het vaarwater van Bro Strand is uitermate geschikt om te windsurfen. Ook kun je vanaf het strand met een klein bootje een vaartochtje maken.

Natuur

In de omgeving van Bro vinden jullie een afwisselend natuurlandschap. Het bos van Langesø is een populair gebied voor uitstapjes. Hier vind je het landgoed en het meer Langesø en een klein kapelletje dat zeer geliefd is bij komende bruidsparen. Jullie kunnen heerlijk wandelen langs het 1200 m lange meer Langesø.

Activiteiten

Langs de kust en in een van de Put & Take vismeren als ook in de zee is het goed vissen voor de visliefhebbers. Zeevistochtjes kunnen gemaakt worden aan boord van het schip 'Castor' dat uitvaart vanuit Bogense. Vanuit Bogense kun je ook deelnemen aan een dagtripje naar de eilandjes Endelave, Tunø en Samsø. Golfspelers kunnen kiezen uit meerdere, in de omgeving gelegen, golfbanen. In de omgeving kun je ook fietsen huren en via een van de vele fietsroutes genieten van de prachtige natuur en bezienswaardigheden die deze streek rijk is.

Bezienswaardigheden

Bij de oude smederij (Den Gamle Smedie) in Skåstrup kun je de handgemaakte kaarsenstandaards bewonderen die in de smederij gemaakt worden. In het bosgebied 'Nyhaven' bij Skåstrup kun je een grafheuvel (Rundhøj) uit de oudheid bezichtigen. Bij Bogense ligt het interessante renaissance slot 'Harridslevgård' met de oudste, in privé bezit zijnde, ridderzaal van Denemarken.

Dagje uit

Het sfeervolle Bogense is met haar pleinen, kronkelige straatjes, mooie vakwerkhuizen en de schilderachtige haven, zeker een bezoek waard. Volg het stadsbeekje dat zich door Bogense slingert. Ook ligt hier de grootste Marina van Funen (14 km). Voor de kust van Bogense ligt het beschermde eilandje Æbleø. Æbleø heeft een aparte natuur waar je via een 7 km lange wandelroute van kunt genieten. Het mooie, witte, 'Wedellsborg Slot' met slotspark ligt in Husby. Er is gratis toegang tot het slotspark met herten, meertjes, zeldzame bomen en planten (22 km). De mooie stad Odense, geboorteplaats van H.C. Andersen, heeft een groot aanbod aan muziek, theater, straatgoochelaars, winkelstraatjes, cafeetjes en diverse restaurants (40 km). 'Den Fynske Landsby' (museum) toont een typisch plattelandsmilieu omstreeks het jaar 1850.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

21 Vakantiehuizen in Bro Strand

Zoek vakantiehuis