Huur een vakantiehuis in Faldsled - Boek hier

Vakantiehuizen in Faldsled, Funen, Denemarken van verhuring

Vanuit het rustige, natuurschone Faldsled aan de zuidwestelijke kust van Funen heb je een mooi uitzicht over Helnæs en de Zuid-Funense eilandenzee.

 

Gastenbeoordelingen van Faldsled

 
 

17 gasten hebben Faldsled een gemiddelde beoordeling van 4,53 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
21-09-2019 aan 28-09-2019

voldoende winkel voorzieningen in Faaborg veel keus. Prima wandelen in Svanninge Bergen/Bakker. uiteten is prijzig, zelf halen kant en klaar bij slager in supermarkt Fotex te Faaborg goed alternatief, aanwezige oven doet de rest.


 

Omgeving

Faldsled ligt aan de kust en het plaatsje heeft zijn eigen kleine gezellige jachthaven. Het gebied rond Faldsled is vredig en familievriendelijk, en niet ver weg van Funens vele activiteiten en bezienswaardigheden. In het plaatsje zelf ligt een herberg en de dagelijkse boodschappen kun je ook in Faldsled doen. In Fåborg, 9 km van Faldsled, vind je een groter aanbod aan winkels en diverse eetgelegenheden.

 
Lange zwemsteiger in het heldere water bij het strand van het vakantiepark Falsled Zwem- en aanlegsteiger bij het mooie badstrand van Falsled Bootjes op het heldere water bij het vakantiegebied Falsled De gezellige jachthaven van Falsled bij de Zuid-Fuunse archipel
 

Strande

Strandholmen bij Faldsled is een kindvriendelijk strand met zand, stenen en laag water. Windsurfers kunnen hier ook bijzonder goed surfen. Een soortgelijk strand ligt bij Bøjden, ca. 12 km van Faldsled, doch is het strand hier langer. Wil je liever genieten van een strand met diep water, dan is het prachtige strand bij Klinten, in de buurt van Fåborg, aan te bevelen.

Natuur

Het mooie natuurlandschap van de Zuid-Funense eilandenzee nodigt je uit voor lange wandeltochten langs het strand, in de bossen of heuvels. Van Faldsled kun je genieten van de absoluut prachtige zonsondergang over Helsnæs. In de omgeving rond Horne/Fåborg liggen enkele mooie bos- en heuvelgebieden met uitgezette wandelroutes. Geniet van het mooie uitzicht over het landschap en de oude, goed bewaard gebleven grafheuvels uit het steentijdperk. Een rijk vogelleven vind je in Svanninge Bakker en Bøjden Nor. In de eilandenzee liggen vele kleine en onbewoonde eilandjes, waar je heerlijk rustig kunt genieten van de prachtige natuur. Op Helnæs is het speciale en unieke natuurlandschap een belevenis op zich. Hier liggen ook de 3 meest markante natuurgebieden van Helnæs, nl. Bobakkerne, Helnæs Made og Freddet (30 km).

Activiteiten

De Zuid-Funense eilandenzee biedt vele mogelijkheden voor sportvissers en zeilers. Het Bælt is ook bekend vanwege de goed windsurfcondities die je hier hebt. Het gevarieerde landschap is uitstekend geschikt voor het maken van fiets- en of wandeltochtjes. De golfbanen van Fåborgs Golfclub liggen slechts 9 km van Faldsled. In Fåborg vind je echter ook andere activiteiten, zoals tennisbanen een zwembad en een jeux de boulesbaan.

Bezienswaardigheden

De enigste ronde kerk (rundkirke) van Funen is gelegen in Horn (7 km). Bij een bezoekje aan Fåborg kun je genieten van de vele musea die het stadje rijk is, slenteren door de oude straatjes met de mooie oude vakwerkhuizen, lekker winkelen of uit gaan eten (9 km).

Dagje uit

Bij Tommerup ligt het vogelpark, 'Frydenlund Fuglepark'. Hier zie je wel 700 vogels uit de gehele wereld. Verder heb je er waterputten, volières en een 2 km lang wandelpad dat je onder oude bomen door naar de open savanne voert (24 km). Het prachtige slot 'Egeskov Slot' bij Kværndrup is de best bewaard gebleven renaissance waterburcht van Europa. Het slot heeft een prachtige tuin, een groot labyrint en diverse musea (32 km). Bezoek Odense, de geboorteplaats van H.C. Andersen, een moderne sfeervolle stad met vele activiteiten in de vorm van muziek, theater en straatgoochelaars, maar ook winkeltjes en diverse eetgelegenheden (37 km). In 'Odense Zoo' kun je genieten van allerlei dieren uit de gehele wereld. Er is een leuke chimpansee-afdeling en een groot Oceanium. Het openluchtmuseum 'Den Fynske Landsby', nabij Odense, toont een Funens plattelandsmilieu omstreeks 1850.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Faldsled

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Faldsled Vakantiehuis, Faldsled

   9 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 70-6020

    
   1 week van EUR 410,-
    
  •  

   Faldsled Vakantiehuis, Faldsled

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 70-6005

    
   1 week van EUR 425,-