Huur een vakantiehuis in Fraugde-Kærby - Boek hier

Vakantiehuizen in Fraugde-Kærby, Funen, Denemarken van verhuring

In Fraugde-Kærby vier je vakantie op het platteland, slechts enkele kilometers van de Funense hoofdstad Odense.

 

Gastenbeoordelingen van Fraugde-Kærby

 
 

gasten hebben Fraugde-Kærby een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Fraugde-Kærby is een landelijk gelegen woongebied met grote eigendommen en prachtige oude tuinen. Het gebied ligt in een natuurschone omgeving midden op het groene eiland Funen, slechts 8 km ten zuidoosten van Odense. In deze ongerepte en natuurschone omgeving vind je rust. In Odense kun je terecht voor activiteiten, attracties, culturele bezienswaardigheden en een sfeervol sfeertje.

 

Strande

Direkt bij Fraugde-Kærby zelf, is geen strand, maar ca. 22 km verderop liggen de heerlijke stranden van Kerteminde. De kindvriendelijke zandstranden ten noorden en zuiden van het plaatsje hebben beiden de Blauwe Vlag, ten teken van schoon zwemwater. Beide stranden hebben een zwemsteiger, ijskiosk, toiletten en een parkeerplaats. Ongeveer 35 km van Fraugde-Kærby ligt Hasmark, dat eveneens een ondiep en kindvriendelijk strand heeft. Hasmark Strand staat bekend als één van de beste stranden van Funen.

Natuur

Fraugde-Kærby wordt omgeven door groene gebieden en landbouwakkers. Naar het noorden toe ligt de landtong Hindsholm, met Fynshoved, stranden, heuvels, schilderachtige dorpjes, grote hereboerderijen en een unieke natuur. Fynshoved heeft een schitterende natuur en een rijk dierenleven (21 km). Vanaf Klintebjerg (23 km) kun je een boottochtje maken naar het ongerepte eilandje Vigelsø in het Odense Fjord. Hier vind je goede wandelpaden, vogelobservatieposten en een kampvuurplaats.

Activiteiten

De smalle kronkelige weggetjes rond Fraugde-Kærby zijn bijzonder geschikt voor fietstochtjes in de rondom liggende natuur. Golfspelers kunnen terecht op de banen van Odense Eventyr Golf en Odense Golfklub - beide slechts enkele kilometers van het vakantiegebied. Langs de kust van Funen vind je vele goede visstekkies, ook kun je vissen in één van de Put & Take vismeren of een zeevistochtje maken vanuit de haven van Kerteminde (22 km). Vanuit Kerteminde Havn kun je ook een zeiltochtje maken naar het natuurschone Romsø.

Bezienswaardigheden

Europæisk Automobilmuseum in Fraugde-Kærby toont ca. 100 speciale auto’s uit de jaren 50 (1 km). Bezoek de geboortestad van H.C. Andersen, Odense, een moderne en sfeervolle stad met veel muziek, cultuur, theater, goochelaars, winkelstraatjes, café’s, restaurants etc. (8 km). In Odense Zoo vind je een bijzondere chimpansee-afdeling en een groot Oceanium. Den Fynske Landsby bij Odense is een openluchtmuseum dat het Funense plattelandsleven rond 1850 weergeeft (8 km).

Dagje uit

Bezoek het 1000 jaar oude Kerteminde en geniet van de bijzondere atmosfeer in de smalle straatjes en steegjes met de kleurige kleine huisjes en de oude plattelandswinkels - waar je vroeger van alles en nog wat kon kopen (22 km). Ontdek de geheimen van de zee via een 50 m lange onderwatertunnel of aai de dolfijnen vanaf de openluchtbrug (22 km). Het prachtige Egeskov Slot nabij Kværndrup is de best bewaard gebleven renaissance waterburcht in Europa. Geniet van de schitterend aangelegde tuinen, het megagrote labyrint en de verschillende musea (26 km). Viby op Hindsholm is een goed bewaard gebleven dorp op Funen met eeuwenoude vakwerkhuizen en een gerenoveerde molen die in de zomerperiode maalt (30 km). In het Fun Park Fyn in Aarup is een zwembad, kinderboerderijdieren en allerlei attracties voor het hele gezin. Zodra de entree is betaald, kun je overal gratis gebruik van maken (38 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Fraugde-Kærby

Zoek vakantiehuis