Huur een vakantiehuis in Lokkeby - Boek hier

Vakantiehuizen in Lokkeby, Funen, Denemarken van verhuring

Boek een vakantiehuis in Lokkeby op Langeland. Je overnacht er in een prachtige omgeving aan de Langelandbelt en vlak bij het veerbootstadje Spodsbjerg. Een vakantiehuis in Lokkeby is een mooi uitgangspunt voor een actieve gezinsvakantie. Je zit er vlak bij allerlei attracties en bezienswaardigheden.

 

Gastenbeoordelingen van Lokkeby

 
 

gasten hebben Lokkeby een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het kleine vakantiepark Løkkeby is rustig gelegen ten noorden van het havenstadje Spodsbjerg aan de oostkust van Langeland. In een vakantiehuis in Lokkeby zit je vlak bij gezellige stadjes, een prachtige natuur, mooie stranden en allerlei interessante attracties en bezienswaardigheden, waaronder het fraaie Tranekar Slot. Een vakantie in een vakantiehuis in Lokkeby is ideaal als je graag actief wilt zijn in de natuur en historische bezienswaardigheden wilt zien. Je kunt boodschappen doen in Tullebolle of Spodsbjerg, beide op 1 km van Løkkeby, of een bezoek brengen aan Rudkøbing, de aantrekkelijke hoofdstad van Langeland met een jachthaven, een gezellig centrum en vele bezienswaardigheden (9 km).

 
Rustig en beschut badstrand bij het vakantiepark Lokkeby Zandstrand met lage duinen en helder zwemwater in het vakantiegebied Lokkeby Breed badstrand bij het havenstadje Spodsbjerg, slechts 3 km naar het zuiden Vlak bij het vakantiepark Lokkeby staat het fraaie Tranekar Slot
 

Strand

Vanaf het vakantiepark lopen verschillende paden naar het badstrand van Lokkeby. Dit is een mooi en rustig badstrand met een zandbodem. Daarnaast kun je zwemmen aan het brede en kindvriendelijke strand Drejet, bij het zuidelijker gelegen Spodsbjerg.

Natuur

Het vakantiepark Lokkeby is omgeven door strand, bos, velden, veengrond en Akkermoserenden, een riviertje tussen Tullebolle en Lokkeby. Lokkeby Enge is een weidegebied aan de kust dat ideale omstandigheden biedt voor waadvogels. Bij Spodsbjerg vind je de karakteristieke heuvels Hatbakker, die tijdens de laatste ijstijd zijn ontstaan. Rond Tranekar liggen een paar kleine bossen met gemarkeerde wandelroutes. Langs de paden zijn allerlei verschillende vogels te zien. Uniek zijn ook de wilde Exmoor-paarden die je op verschillende plaatsen op Langeland kunt tegenkomen. De paarden lopen in grote, omheinde gebieden, die echter voor iedereen toegankelijk zijn. Bekijk de paarden bijvoorbeeld vanaf de heuvel Ørnehøj bij Gulstav Mose en bij Flaadet in de buurt van Tranekar.

Activiteiten

Het is heerlijk fietsen en wandelen in de mooie natuur rond de vakantiehuizen in Lokkeby. Je kunt ook vissen in de zee en in de rivieren en Put & Take-vismeren in de omgeving. De 150 km lange kustlijn van Langeland biedt uitstekende mogelijkheden om te zwemmen, te duiken, te surfen en te zeilen tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Lokkeby. Bij Humble kun je golfen op de prachtige baan van de Langelands Golf Klub (21 km).

Bezienswaardigheden

Vlak bij het vakantiepark ligt het langgraf Lokkebydyssen, een van de mooiste historische monumenten van Langeland. Langeland is rijk aan grafkamers, langgraven en grafheuvels uit de bronstijd. 3 km landinwaarts achter Lokkeby vind je het rode Tranekar Slot. Dit kasteel ligt op een heuvel bij het Tranekar Slotspark in het idyllische plaatsje Tranekær, waar je ook oude vakwerkhuizen en de beeldenformatie Galakse kunt zien. De mooie molen Tranekar Slotsmolle doet dienst als museum voor windenergie en is zeker een bezoek waard.

Dagje uit

Breng een bezoek aan Rudkøbing met zijn fraaie gebouwen, leuke straatjes en gezellige pleintjes. Hier vind je ook een aantrekkelijke jachthaven, het Langelands Museum, de H. C. Orsteds Udstilling, Ohavets Smakkecenter en verschillende galerieën (9 km). In het Koldkrigsmuseet Langelandsfortet bij Bagenkop kun je onder meer een voormalig fort, de onderzeeboot Springeren en de mijnenveger Asko bekijken (32 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Lokkeby

Zoek vakantiehuis