Huur een vakantiehuis in Lundeborg - Boek hier

Vakantiehuizen in Lundeborg, Funen, Denemarken van verhuring

Lundeborg is een kleine gezellige plaats, gelegen in een idyllische omgeving.

 

Gastenbeoordelingen van Lundeborg

 
 

18 gasten hebben Lundeborg een gemiddelde beoordeling van 4,67 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

In het kleine vissersplaatsje aan de oostkust van Funen ligt een fijn strand met een kleine doch sfeervolle visserij- en jachthaven. Vanuit het plaatsje heb je uitzicht naar Langeland, en in de verte kun je de contouren van de brug Storebæltsbroen zien. In het plaatsje vind je meerdere eetgelegenheden en de dagelijkse boodschappen kun je ook hier doen.

 
Lange zwemsteiger bij het heerlijke badstrand van Lundeborg Uitzicht op het strand met de Blauwe Vlag en de zwemsteiger bij Lundeborg Helder zwemwater bij de zwemsteiger van het vakantiepark Lundeborg Gezellige jachthaven in het vakantiegebied Lundeborg
 

Strande

Lundeborg Strand is een van de beste stranden van Funen. Het strand heeft grof zand, helder water en een zwemsteiger. Het strand is bijzonder kindvriendelijk en ligt in de luwte van de heuvels achter het strand. Bij het strand is een parkeerplaats alsmede badhokjes om je te verkleden.

Natuur

Lundeborg is omgeven door een fantastische vredige natuur met bossen, velden en weilanden. In het mooie landschap net achter de kust en langs de kust kun je heerlijk fietsen en of wandelen. Kajbjerg Skov (bos) ligt helemaal aan de kust op Oost-Funen met mooie bosmeren en diverse wandelroutes.

Activiteiten

Lundeborg heeft goede vis- en surfcondities. Je kunt ook aan boord van een viskotter gaan zeevissen of maak een zeiltochtje maken op het Storebælt. Vertrek vanuit Lundeborg. De dichtstbijzijnde golfbaan is de 18-holes baan van Svendborg Golfklub. Deze baan is mooi gelegen en heeft, vanaf de hoger gelegen delen, een schitterend uitzicht over de Zuid-Funense eilandenzee. Het achterland en de kust zijn zeer geschikt om te voet of per fiets te ontdekken. Fietsen kun je huren bij het toeristinformatie kantoor (VVV) van Lundeborg.

Bezienswaardigheden

Het mooie 'Egeskov Slot' is de best bewaard gebleven renaissance waterburcht van Europa en ligt ca. 33 km van Lundeborg. Hier vind je een massa aan activiteiten en bezienswaardigheden, o.a het slotpark, een groot labyrint en div. kleine musea met o.a. oude auto´s. Hesselager Kirke, kerk, heeft een aparte bouwstij met gevels in de vorm van halve bogen. Dezelfde bouwstijl kun je zien bij de hereboerderij Hesselagergård. 'Damestenen' gelegen tussen Vormark en Hesselager is een ca. 1000 ton zware steen, die tijdens de laatste ijstijd hier terecht gekomen is.

Dagje uit

Bezoek Svendborg met haar oude stadskern met kronkelige straatjes en pleintjes. De geschiedenis van Svendborg gaat terug tot in de vroege middeleeuwen en dat is nog steeds te zien. Hier in Svendborg vind je vele culturele belevenissen, goede inkoopsmogelijkheden en ontelbare eetgelegenheden (ca. 16 km). In het 'Fjord- og Bæltcenter' in Kerteminde kun je o.a. dolfijnen bezichtigen via de onderwatertunnel of vanaf de openlucht brug (45 km). Breng ook eens een bezoekje aan Odense, de geboortestad van H.C. Andersen, een moderne sfeervolle stad met vele activiteiten. Geniet hier van muziek, theater, straatgoochelaars, de winkelstraatjes of de vele cafés en restaurants (46 km). Bij Odense ligt 'Den Fynske Landsby', hier kun je een typisch Funens plattelandsmilieu van omstreeks het jaar 1850 bezichtigen (ca. 43 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Lundeborg

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Lundeborg Vakantiehuis, Lundeborg

   10 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   10 m tot water
   Reg. nr.: 71-6013

    
   1 week van EUR 461,-
    
  •  

   Lundeborg Vakantiehuis, Lundeborg

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   50 m tot water
   Reg. nr.: 71-6006

    
   1 week van EUR 526,-
    
  •  

   Lundeborg Vakantiehuis, Lundeborg

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 71-6007

    
   1 week van EUR 523,-
    
  •  

   Lundeborg Vakantiehuis, Lundeborg

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   15 m tot water
   Reg. nr.: 71-6014

    
   1 week van EUR 567,-