Huur een vakantiehuis in Sandager Næs - Boek hier

Vakantiehuizen in Sandager Næs, Funen, Denemarken van verhuring

Sandager Næs ligt op West-Funen, direct aan het Lillebælt in een rustige natuurschone omgeving.

 

Gastenbeoordelingen van Sandager Næs

 
 

21 gasten hebben Sandager Næs een gemiddelde beoordeling van 4,67 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het zomerhuisgebied van Sandager Næs wordt omgeven door heerlijke landschappen met bossen, kusten en een vogelreservaat. De ideale vakantieplek voor jullie die graag willen vissen, wandelen, fietsen og gewoon lekker ontspannen van de mooie omgeving willen genieten. Van Sandager is het ca. 10 km naar het charmerende oude handelsstadje Assens. De dagelijkse boodschappen kun je in Sandager doen.

 
Vakantiehuizen achter een mooi zandstrand met helder zwemwater bij Sandager Næs De vakantiehuizen van Sandager Næs liggen direct achter het badstrand Lange zwemsteiger bij het mooie zandstrand van het vakantiepark Sandager Næs Uitzicht op zee vanuit de vakantiehuizen van Sandager Næs
 

Strande

Bij Sandager Næs is een goed en kindvriendelijk strand met ondiep water. Vanaf het strand heb je uitzicht over Emtekær Nor, een interessant en vogelrijk veengebied.

Natuur

Sandager Næs wordt omgeven door een afwisselend natuurlandschap. Het vogelrijke veengebied Emtekær Nor ligt enkele kilometers van Sandager Næs en is zichtbaar vanaf het strand. In het aangelegde bos van Assens kun je lekker rond het bosmeer wandelen. In Krengerupskovene (bos) in de buurt van Glamsbjerg vinden jullie goede wandelroutes (20 km). Helnæs ligt ca. 28 km ten zuiden van Sandager en is verbonden met West-Funen via een smalle dam. Het gevarieerde landschap van dit schiereilandje is een natuurbelevenis op zich.

Activiteiten

Voor de visliefhebbers zijn er goede vismogelijkheden langs de kust van het Lillebælt als ook in een van de vele Put & Take vismeren. Op Funen vind je meerdere, prachtig gelegen, golfbanen. Wil je tennissen of midgetgolf spelen, dan kunnen jullie terecht in Assens. Het afwisselende landschap van Sandager Næs, met kust, bos, kleine plattelandsplaatsjes en uitzichtpunten is zeer geschikt voor het maken van wandel- en of fietstochtjes. Een zeer populaire activiteit hier in de omgeving is, het fietsen op een skinnecykel (railsfiets). De route begint en eindigt in Assens en voert jullie door het vredige landschap, langs de velden, door bossen en kleine platteland dorpjes.

Bezienswaardigheden

De omgeving is rijk aan landgoederen zoals Wedellsborg, Krengerup Slot, Brahesborg en Hagenskov Slot. Ca. 14 km van Sandager ligt bij Ebberup de middeleeuwse burcht Hagenskov, hier kun je een oud gevangenenhol bezichtigen. In Tommerup, ca. 30 km van Sandager, ligt Frydenlund Fuglepark een heerlijk natuurpark met 700 vogels, volières, waterputten en 2 km lang wandelpad dat jullie onder oude bomen door naar de open savanna brengt.

Dagje uit

De 800 jaar oude koopmansstad Assens heeft de mooiste straatjes van Denemarken. In het charmerende en goed bewaard gebleven centrum liggen oude koopmanshuizen en vakwerkgevelhuizen. Assens heeft echter ook moderne gebouwen, winkels en een erg gezellige Marina. In Assens ligt het Willemoesgårdens Mindestuer Museum, hier vind je een tentoonstelling over de zeevaart, scheepsmodellen, schilderijen, galjoenfiguren, wapens enz. Vanuit Assens vaart er dagelijks een klein veerbootje naar het idyllische natuurschone eilandje Bågø. Breng een bezoekje aan Odense, de geboortestad van H.C. Andersen, een moderne sfeervolle stad met muziek, theater, straatgoochelaars, leuke winkeltjes, gezellige cafés en eetgelegenheden (50 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Sandager Næs

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Sandager Næs Vakantiehuis, Sandager Næs

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   20 m tot water
   Reg. nr.: 70-1010

    
   1 week van EUR 488,-
    
  •  

   Sandager Næs Vakantiehuis, Sandager Næs

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   20 m tot water
   Reg. nr.: 70-1023

    
   1 week van EUR 641,-
    
  •  

   Sandager Næs Vakantiehuis, Sandager Næs

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 70-1024

    
   1 week van EUR 368,-
    
  •  

   Sandager Næs Vakantiehuis, Sandager Næs

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 70-1022

    
   1 week van EUR 543,-