Huur een vakantiehuis in Skaastrup - Boek hier

Vakantiehuizen in Skaastrup, Funen, Denemarken van verhuring

Skåstrup is een rustig, gezellig familievriendelijk vakantiegebied op Noord-Funen.

 

Gastenbeoordelingen van Skaastrup

 
 

16 gasten hebben Skaastrup een gemiddelde beoordeling van 4,19 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het dorp Skåstrup ligt in Båring Vig en heeft zijn eigen dorpsvijver, de oorspronkelijke oude straatjes en vele oude gebouwen. Skåstrup ligt 8 km ten westen van de charmerende koopmansstad Bogense. Het heerlijke zomerhuisgebied ligt dicht bij het water in een rustige natuurschone omgeving. Het gebied is rijk aan belevenissen en activiteiten voor de hele familie. De dagelijkse boodschappen doe je hier in de omgeving. Een uitgebreid aanbod aan winkels en eetgelegenheden vinden jullie in Bogense.

 
Mooi zandstrand met lange zwemsteiger bij het vakantiepark Skåstrup Uitkijkbankjes aan de kust bij het vakantiepark Skåstrup Pad tussen de vakantiehuizen naar het strand van het vakantiegebied Skåstrup Badstrand met lange zwemsteiger bij het vakantiepark Skåstrup
 

Strande

Het strand van Skåstrup heeft ondiep water en is dus geschikt voor de kleintjes. Diegene die graag in dieper water willen zwemmen kunnen gebruik maken van de zwemsteiger. De bodem bestaat uit grof zand en stenen. Het vaarwater bij Skåstrup is zeer geschikt om te windsurfen.

Natuur

De natuur rond Skåstrup is zeer afwisselend, je vindt hier verschillende landschapsvormen. Een uitstapje naar Langesøskovene (bossen) is zeer populair en hier ligt het landgoed Langesø en het meer Langesø alsmede een klein kapelletje, dat zeer geliefd is bij komende bruidsparen. Je kunt heerlijk wandelen rond het 1200 m lange meer.

Activiteiten

Goede vismogelijkheden heb je lands de kust, in de Put & Take vismeren alsmede op zee. Zeevissen kun je of in een gehuurde boot of aan boord van het schip 'Castor' dat uitzeilt vanuit Bogense. Ook kun je vanuit Bogense dagtripjes maken naar de eilanden Endelave, Tunø en Samsø. Het gebied is ook zeer geschikt om in te fietsen, er zijn meerdere uitgezette fietstochten die je door de prachtige natuur en langs de vele bezienswaardigheden van Funen leidt. Fietsen zijn op div. plaatsen te huren. De golfliefhebbers onder jullie, kunnen terecht bij Golfklub Lillebælt in Middelfart.

Bezienswaardigheden

Bij Den Gamle Smedie (smid) in Skåstrup kun je zien hoe ze kaarsenstandaards maken. In het bosgebied van Nyhaven, bij Skåstrup, kun je een grafheuvel (Rundhøj) uit de oudheid bezichtigen. Een bezoekje aan de Kunstgården in Skovby nabij Middelfart is een leuk, interessant en cultureel uitstapje. Harridslevgård bij Bogense is een mooi renaissanceslot met de grootste, in privé bezit zijnde, ridderzaal van Denemarken. In Middelfart direct aan het Lillebælt ligt Hindsgavn Slot met het slotpark en wordt omgeven door bos. In het slotpark groeien vele zeldzame bomen en struiken.

Dagje uit

Bogense is met zijn handelsmilieu, de oude pleintjes, de kronkelige straatjes, oude koopmanshuizen, vele vakwerkhuizen, haar schilderachtige haven en grote Marina zeker een bezoekje waard. Volg evt. het stadsbeekje dat zich langzaam door Bogense slingert. Het beschermde eilandje Æbleø ligt net voor de kust van Bogense en heeft een unieke natuur waarvan je kunt genieten via een 7 km lange wandelroute die julle rond het eiland brengt. Breng ook een bezoekje aan Odense, de geboortestad van H.C. Andersen, een moderne sfeervolle stad met vele activiteiten en bezienswaardigheden. Je vind hier o.a. muziek, theater, straatgoochelaars, winkelstraatjes en vele eetgelegenheden (45 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Skaastrup

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Skaastrup Vakantiehuis, Skaastrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 72-5570

    
   1 week van EUR 693,-
    
  •  

   Skaastrup Vakantiehuis, Skaastrup

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 72-5567

    
   1 week van EUR 405,-
    
  •  

   Skaastrup Vakantiehuis, Skaastrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 72-5726

    
   1 week van EUR 794,-
    
  •  

   Skaastrup Vakantiehuis, Skaastrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   675 m tot water
   Reg. nr.: 72-5574

    
   1 week van EUR 400,-