Huur een vakantiehuis in Vejlby Fed - Boek hier

Vakantiehuizen in Vejlby Fed, Funen, Denemarken van verhuring

Vejlby Fed in het noordwesten van Funen is een ideaal vakantiegebied voor natuur- en visliefhebbers.

 

Gastenbeoordelingen van Vejlby Fed

 
 

50 gasten hebben Vejlby Fed een gemiddelde beoordeling van 4,52 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
11-07-2020 aan 25-07-2020

Legoland op 1 uur afstand


Jaap, ELST UT bezocht het gebiet van
 
25-05-2019 aan 01-06-2019

De omgeving rond de brug over de Kleine Belt is leuk om te verkennen. Langs de kust zijn er meerdere fjorden die het bezoeken waard zijn. Odense is ook heel leuk. Wij waren hier met een "tussendoorvakantie" in mei en dan is Denemarken een aantrekkelijke bestemming. Met mooi weer is het hier en daar goed op het strand vertoeven en te zwemmen.


Ron, Den Haag bezocht het gebiet van
 
18-05-2019 aan 25-05-2019

on the camping centre is a gy that sells grilled chicken with fries and salade. very nice and cheap. Only on frydays i believe.


 

Omgeving

In Båring Vig, 11 km van Middelfart en de brug Lillebæltsbroen, ligt het rustige natuurschone vakantiegebied Vejlby Fed. Het zomerhuisgebied is attractief, niet in het minst vanwege de uitstekende stranden. De stranden alhier behoren tot de beste stranden van Funen. In het gebied ligt een zomerhuis-supermarkt en anders kun je boodschappen doen in Strib (5 km) of Middelfart.

 
Lange zwemsteiger bij het brede zandstrand van het vakantiepark Vejlby Fed Helder water bij de lange zwemsteiger aan het strand van het vakantiegebied Vejlby Fed Badgasten op het heerlijke zandstrand van het vakantiepark Vejlby Fed Speelplaats en groene omgeving achter het strand van Vejlby Fed
 

Strande

Het prachtige zandstrand van Vejlby Fed is een van de beste stranden van Funen met de Europese Blauwe Vlag. Het strand is bijzonder kindvriendelijk vanwege het rustige ondiepe water. Voor jullie die liever willen zwemmen in dieper water, kun je gebruik maken van de lange zwemsteiger. Vejlby Fed Strand is bovendien een goede plek om te windsurfen.

Natuur

De vlakke strandweilanden van Vejlby Fed zijn een contrast met het 40 m hoge duin Røjle Klint, dat naar het noorden ligt. Vanaf het duin heb je een prachtig uitzicht over de omgeving en de zee. Hier vinden jullie ook het bos Kasmose bos, een vredig loofbos dat helemaal tot aan het strand groeit.

Activiteiten

Visliefhebbers hebben goede vismogelijkheden langs de kusten en op zee aan boord van een viskotter of een gehuurd bootje. Goede visstekkies vind je aan de kust bij Kasmose Skov en bij Wedellsborg Hoved. Vanaf de kust kun je direct met een bootje de zee op varen. Golfliefhebbers kunnen terecht op de banen van Golfklub Lillebælt in Middelfart. Prachtige natuurbelevenissen wachten er op jullie langs de fietsroute die van Middelfart, langs Røjle Klint, door het Kasmose Skov en Vejlby Fed naar Bogense gaat.

Bezienswaardigheden

In Middelfart ligt, direct aan het Lillebælt, het Hindsgav Slot met slotpark omgeven door een mooi bos. Breng een bezoekje aan het mooie park met de vele zeldzame bomen en planten. Het mooie, witte, Wedellsborg Slot met slotpark ligt in Husby en ook hier heb je toegang tot het park met herten, meren en een zeldzame flora. In het bos Kongebroskoven bij Middelfart kun je het in het bos gelegen dierenpark bezoeken. Bij Brende Mølle in Tanderup liggen de mooiste vistrappen van Denemarken.

Dagje uit

In Middelfart kun je bijv. genieten op een gezellig terrasje, de jachthaven bezoeken, naar een museum gaan of gewoon lekker shoppen. Het stadje is natuurschoon gelegen aan het Lillebælt en wordt omringd door bos. Bezoek Odense, de geboortestad van H.C. Andersen, een moderne sfeervolle stad met muziek, theater, straatgoochelaars, winkelstraatjes, eetgelegenheden en vele bezienswaardigheden (45 km). Een veelzijdige dierenwereld wacht op jullie in Odense Zoo, met zoogdieren, reptielen, insecten, vogels, vissen en een zeer bijzondere chimpansee afeling alsmede een groot Oceanium. Bij Odense ligt Den Fynske Landsby, hier kun je een typisch Funens plattelandsmilieu uit omstreeks 1850 bezichtigen.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Vejlby Fed

Zoek vakantiehuis