Huur een vakantiehuis in Ertebolle - Boek hier

Vakantiehuizen in Ertebolle, Het Limfjord, Denemarken van verhuring

Ertebolle ligt in de prachtige natuur van Himmerland direkt aan het Limfjord.

 

Gastenbeoordelingen van Ertebolle

 
 

21 gasten hebben Ertebolle een gemiddelde beoordeling van 4,29 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Marc, Groenlo bezocht het gebiet van
 
14-08-2020 aan 24-08-2020

Combine trips. Example: Skagen with Lökken.


 

Omgeving

Huur een vakantiehuis in dit rustige gebied en geniet van de mooie natuur, de frisse lucht en de ruimte. Bovendien heeft het gebied een grote geschiedkundige waarde door de vele geologische en archeologische vondsten die er in de loop der tijd gedaan zijn. Ertebolle heeft een lekker strand met uitzicht naar het eilandje Livo. De dagelijkse boodschappen doe je in het zomerhuisgebied. Een groter aanbod aan winkels en eetgelegenheden vind je in de rondom liggende stadjes zoals Logstor, Farso en Aars. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis kun je de mooie omgeving ontdekken, en in veel van onze vakantiehuizen zijn honden toegestaan.

 
Het heerlijke Limfjordstrand van Ertebølle aan de voet van de hoge hellingen in het vakantiepark Zwemsteiger bij het strand in het vakantiegebied Ertebølle De hoge hellingen aan het Limfjordstrand bij Ertebølle Ontdek het verleden in het Stenaldercentret in Ertebølle
 

Strande

Ertebolle Strand is een prachtig strand met zeer helder water. Het strand wordt gekenmerkt door de hoge begroeide duinen en het diepe water. Juist vanwege het diepe heldere water is Ertebolle Strand bijzonder geschikt voor duikliefhebbers. Met een beetje geduld en mazzel is het mogelijk om tijdens het duiken fossielen te vinden. Meer geschikt voor de kleintjes is het strand bij Trend, hier heb je een fijne zandbodem en ondiep water. Dit strand ligt ca. 3 km ten noorden van Ertebolle.

Natuur

In Ertebolle kun je genieten van de mooie natuur, en een vakantiehuis is een goede uitvalsbasis voor allerlei leuke uitstapjes in de omgeving. De berg Ertebolle biedt een prachtig uitzicht over het Limfjord. In het Trend Skov (bos) net achter Trend, ligt de Koninklijke Jachthut, alsmede een goed netwerk aan wandelpaden. Het riviertje Trend Å, kronkelt zich van Vester Hornum naar het Limfjord, en is zeer populair bij visliefhebbers. Urhehøj en Myrhøj Plantage is, van oorsprong door mensen aangelgd, nu echter een onaangeroerd oerbos. Hyllebjerg Bakker (heuvels) is een heerlijk natuurlandschap met goede wandelpaden en met de vele meren en veengronden een geliefde plek voor trekvogels en een waar eldorado voor ornitolgen. Vanaf de toppen van de heuvels kun je genieten van het prachtige uitzicht over Himmerland en het Limfjord. Ca. 12 km ten noorden van Ertebolle ligt Ronbjerg, hier kun je de boot nemen naar het eilandje Livo. Livo (autovrij) heeft een prachtige natuur.

Activiteiten

Het huren van een vakantiehuis in Ertebolle biedt allerlei leuke recreatiemogelijkheden. In Gatten nabij Farso ligt Himmerland Golf Country Club, één van de grootste en mooiste golfbanen van noord Europa. Visliefhebbers kunnen zich uitleven in het meer, Sjørup Sø, de rivier Trend en het Limfjord of bij een van de vele Put & Take vismeren die de omgeving rijk is. Tegen betaling kun je in het Ronbjerg Feriecenter gebruik maken van het subtropische zwemparadijs en de vele andere attracties voor zowel jong als oud. Vanaf de vele fiets- en wandelpaden kun je genieten van de fantastische natuur in de omgeving. Wil je windsurfen, zeilen of varen met een motorbootje, dan kun je terecht op het Limfjord. Verder zijn er in de omgeving bowlingbanen, een indoor kartbaan, een zweefvliegclub en 2 zeilsporthavens.

Bezienswaardigheden

De cultuur van Ertebolle getuigt van nederzettingen rondom het Limfjord. Deze nederzettingen stammen uit het steentijdperk, zo´n 6000 jaar geleden. In 1890 werd hier de eerste ''huisafvalhoop'' opgegraven. In het Stenaldercenter kun je van alles te weten komen over het leven in het steentijdperk. Bij Bjørnsholm Bugt vind je een imponerend middeleeuws klooster, Viststed Kloster. Dit klooster met zijn 3-zijdes stamt uit 1157. Hier kun je genieten van de kerkruïne, wandelen door de kruidentuin of over de binnenplaats met zijn mooie gebouwen. Op het schiereiland Louns bij Hvalpsund ligt een hereboerderij alwaar het Herrengårds Museum gevestigd is (18km). De vesting Aggersborg, uit het jaartal 980, is een van de grootste ringburchten in Denemarken met sporen van 48 langhuizen. Deze vikingburcht ligt zeer strategisch op het smalste deel van het Limfjord (25 km).

Uitstapjes

Het eiland Fur, voor de kust bij Trend en Ertebolle, heeft een gevarieerd landschap met weides, meren, velden, heuvels, steile kustrotsen, bossen en molergroeves. Neem de kinderen mee naar Jesperhus op Mors. Dit indrukwekkende en fraaie bloemenpark biedt ook attracties als een junglezoo, een speelplaats en een zwemparadijs (46 km). Ga ondergronds in de Monsted Kalkgruber bij Stoholm. Volg de lange mijngang waarvan 2 km is verlicht. Ontdek de grote, ondergrondse ruimtes, de smalle doorgangen en de lichtshow, die weerspiegeld wordt in een van de grootste meren in deze kalkgroeve (52 km). Of ga terug in de tijd en bezoek het populaire openluchtmuseum Hjerl Hede Frilandsmuseum. Maak kennis met het dorpsleven van zo''n 100-200 jaar geleden. Bekijk de huizen, boerderijen, werkplaatsen, winkels en dieren in dit idyllische dorpje (63 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Ertebolle

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Ertebolle Vakantiehuis, Ertebolle

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   2000 m tot water
   Reg. nr.: 35-0069

    
   1 week van EUR 549,-
    
  •  

   Ertebolle Vakantiehuis, Ertebolle

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 35-0045

    
   1 week van EUR 408,-
    
  •  

   Ertebolle Vakantiehuis, Ertebolle

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   900 m tot water
   Reg. nr.: 35-0053

    
   1 week van EUR 290,-
    
  •  

   Ertebolle Vakantiehuis, Ertebolle

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 35-0068

    
   1 week van EUR 342,-
    
  •  

   Ertebolle Vakantiehuis, Ertebolle

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   900 m tot water
   Reg. nr.: 35-0071

    
   1 week van EUR 267,-
    
  •  

   Ertebolle Vakantiehuis, Ertebolle

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 35-0070

    
   1 week van EUR 473,-
    
  •  

   Ertebolle Vakantiehuis, Ertebolle

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 35-0066

    
   1 week van EUR 355,-