Huur een vakantiehuis in Lendrup - Boek hier

Vakantiehuizen in Lendrup, Het Limfjord, Denemarken van verhuring

Lendrup ligt aan het Limfjord in een vredige natuur met water, velden en bossen.

 

Gastenbeoordelingen van Lendrup

 
 

15 gasten hebben Lendrup een gemiddelde beoordeling van 4,60 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

De vakantiehuizen in Lendrup liggen in een rustige omgeving. Geniet van de vredige natuur, het kalme water van de Limfjord en de gezellige sfeer. Op slechts 3 km van Lendrup ligt het fantastische stadje Logstor (aan de Kanalvejen), met een mooi havengebied en goede restaurants. Hier kun je o.a. het jaarlijkse Mosselfestival, het evenement Kanaljazz en nog veel meer andere leuke happenings bijwonen. In de omgeving en in de nabijgelegen dorpen Logstor en Ranum kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Ronbjerg heeft een gezellige en aantrekkelijke jachthaven, waar je verse vis kunt eten of mee naar huis kunt nemen. Vanuit de haven en een groot deel van de omgeving heb je uitzicht op de Limfjord en de eilanden Livo en Fur. Het vakantiepark Lendrup biedt vele recreatiemogelijkheden en culturele bezienswaardigheden voor het hele gezin, maar het gebied is ook aantrekkelijk voor iedereen die wil genieten van een rustige vakantie in de prachtige natuur.

Meer arrow

 
De vakantiehuizen van Lendrup liggen direct achter de kust van de Limfjord Het vakantiepark van Lendrup aan de Limfjord Aan het Limfjordstrand bij Lendrup kunt u zeilen en zwemmen Uitzicht naar het zuiden vanuit het vakantiepark bij Lendrup
 

Strande

De nabij gelegen stranden van Lendrup zijn echt geschikte stranden om te zonnebaden en te zwemmen. Het zijn goede lange stranden en vanwege de rustige golfjes zeer geschikt voor kleine kinderen. Je mag hier niet met je auto op het strand komen. Net buiten Rønbjerg kun je zwemmen, maar het strand is eigenlijk meer geschikt voor strandactiviteiten zoals surfen.

Natuur

Het vlakke gebied rond Lendrup, bestaat uit velden, bossen en het Limfjord en een vredige ongerepte natuur. In het mooie bos, Trend Skov, net achter het plaatsje Trend, ligt de Koninklijke Jachthut en ontelbare wandelpaadjes (11 km naar het zuiden). De beek Trend Å, die kronkelt van Vester Hornum naar het Limfjord is bijzonder populair bij visliefhebbers.

Activiteiten

Tegen betaling kun je in het Danparcs Rønbjerg genieten van het subtropische zwemparadijs, een schoonheidscenter en een zee aan activiteiten voor zowel jong als oud. Visliefhebbers kunnen terecht in het Limfjord (bij Rønbjerg Havn), in de beken Trend Å en Bjørnsholm Å of in een van de Put & Take vismeren die hier in de omgeving gelegen zijn. Het hele gebied is geschikt voor een actieve vakantie. Het Limfjord is de ideale plek om te zwemmen, te zeilen, te windsurfen of te zeevissen. Hier ligt een surfschool en ooit zijn hier de Europese Kampioenschappen windsurfen gehouden. Het afwisselende landschap biedt vele natuurbelevenissen langs de goede fiets- en wandelroutes. Verder vind je hier in de omgeving een bowlingbaan, een indoor gocartbaan, een zweefvliegclub en twee zeilsport havens. Golfliefhebbers kunnen in Gatten terecht op de grootste golfbaan van Noord-Europa; Himmerland Golf & Country Club, een uitdaging voor zowel de geoefende als de beginnende golfer (25 km).

Bezienswaardigheden

Bij Bjørnsholm Bugt, 7 km ten zuiden van Rønbjerg ligt het middeleeuwse klootster Vitskøl Kloster uit 1157. Bezoek de kerkruïnes, de kruidentuin of de binnenplaats met de prachtige gebouwen. De vesting Aggersborg bij Aggersund stamt uit 980 en is een van de grootste ringburchten van Denemarken. Hier vind je sporen van 48 langhuizen. De vikingburcht ligt zeer strategisch op het smalste deel van het Limfjord (15 km). Het mooi gelegen Stenaldercenter in Ertebølle toont de natuur en het leven van de mensen in deze omgeving zo'n 6-7000 jaar geleden. Bekijk de 'keukenafvalhoop' en de nederzetting met de daarbij behorende hutten uit het steentijdperk (22 km).

Dagje uit

Vanuit Rønbjerg kun je met het veerbootje naar het mooie natuurschone, autovrije, eilandje Livø. Het eiland heeft een rijke fauna, hier zie je o.a. zeehonden, verder liggen hier goede stranden en meerdere wandelroutes. Het schiereiland Louns, ca. 30 km naar het zuiden, bestaat uit grote heuvels en diepe dalen met een rijke flora en fauna in een uniek natuurgebied. Het mooie, herschapen meer, Louns Sø heeft een rijk vogelleven. De enigste bewaard gebleven hereboerderij van Denemarken met een rieten dak, Herregården Hessel, ligt ook op Louns en hier kun je zien hoe de eigenaren en hun dienstpersoneel geleefd hebben in vroegere tijden. Op het Limfjordeiland Mors ligt het bloemenpark Jesperhus Blomsterpark, met bloemen, tropische vogels, een zwem- en speelland (60 km). In Stoholm liggen de kalkgrotten Mønsted Kalkgruber met een eindeloos labyrint van smalle, verlichte, gangen en grote holen (74 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2018 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


Minder arrow

 

3 Vakantiehuizen in Lendrup

Zoek vakantiehuis
  • Lendrup  Toon op kaart

   Categorie: 

   ?

    

   Reg. nr.: 35-2011

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3

   Huisdieren toegestaan: Nee

   Internet: Ja

   50 m tot water

  • Lendrup  Toon op kaart

   Categorie: 

   ?

    

   Reg. nr.: 35-2009

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 2

   Huisdieren toegestaan: 1

   Internet: Nee

   300 m tot water

  • Lendrup  Toon op kaart

   Categorie: 

   ?

    

   Reg. nr.: 35-2008

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 2

   Huisdieren toegestaan: 1

   Internet: Ja

   50 m tot water

  • Lendrup  Toon op kaart

   Categorie: 

   ?

    

   Reg. nr.: 35-2007

   Slaapplaatsen: 8

   Slaapkamers: 4

   Huisdieren toegestaan: 2

   Internet: Nee

   350 m tot water