Huur een vakantiehuis in Lendrup - Boek hier

Vakantiehuizen in Lendrup, Het Limfjord, Denemarken van verhuring

Lendrup ligt aan het Limfjord in een vredige natuur met water, velden en bossen.

 

Gastenbeoordelingen van Lendrup

 
 

24 gasten hebben Lendrup een gemiddelde beoordeling van 4,54 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
HB, Ermelo bezocht het gebiet van
 
28-08-2021 aan 04-09-2021

Limfjord museum in Logstor, leuk museum en genoeg te zien met een fijn restaurant/ cafe. Fossielen zoeken bij Hanklit op eiland Mors, beklim de klif voor het uitzicht over Limfjord en ga daarna zoeken naar fossielen


 

Omgeving

De vakantiehuizen in Lendrup liggen in een rustige omgeving. Geniet van de vredige natuur, het kalme water van de Limfjord en de gezellige sfeer. Op slechts 3 km van Lendrup ligt het fantastische stadje Logstor (aan de Kanalvejen), met een mooi havengebied en goede restaurants. Hier kun je o.a. het jaarlijkse Mosselfestival, het evenement Kanaljazz en nog veel meer andere leuke happenings bijwonen. In de omgeving en in de nabijgelegen dorpen Logstor en Ranum kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Ronbjerg heeft een gezellige en aantrekkelijke jachthaven, waar je verse vis kunt eten of mee naar huis kunt nemen. Vanuit de haven en een groot deel van de omgeving heb je uitzicht op de Limfjord en de eilanden Livo en Fur. Het vakantiepark Lendrup biedt vele recreatiemogelijkheden en culturele bezienswaardigheden voor het hele gezin, maar het gebied is ook aantrekkelijk voor iedereen die wil genieten van een rustige vakantie in de prachtige natuur.

 
De vakantiehuizen van Lendrup liggen direct achter de kust van de Limfjord Het vakantiepark van Lendrup aan de Limfjord Aan het Limfjordstrand bij Lendrup kunt u zeilen en zwemmen Uitzicht naar het zuiden vanuit het vakantiepark bij Lendrup
 

Strande

De nabij gelegen stranden van Lendrup zijn echt geschikte stranden om te zonnebaden en te zwemmen. Het zijn goede lange stranden en vanwege de rustige golfjes zeer geschikt voor kleine kinderen. Je mag hier niet met je auto op het strand komen. Net buiten Rønbjerg kun je zwemmen, maar het strand is eigenlijk meer geschikt voor strandactiviteiten zoals surfen.

Natuur

Het vlakke gebied rond Lendrup, bestaat uit velden, bossen en het Limfjord en een vredige ongerepte natuur. In het mooie bos, Trend Skov, net achter het plaatsje Trend, ligt de Koninklijke Jachthut en ontelbare wandelpaadjes (11 km naar het zuiden). De beek Trend Å, die kronkelt van Vester Hornum naar het Limfjord is bijzonder populair bij visliefhebbers.

Activiteiten

Tegen betaling kun je in het Danparcs Rønbjerg genieten van het subtropische zwemparadijs, een schoonheidscenter en een zee aan activiteiten voor zowel jong als oud. Visliefhebbers kunnen terecht in het Limfjord (bij Rønbjerg Havn), in de beken Trend Å en Bjørnsholm Å of in een van de Put & Take vismeren die hier in de omgeving gelegen zijn. Het hele gebied is geschikt voor een actieve vakantie. Het Limfjord is de ideale plek om te zwemmen, te zeilen, te windsurfen of te zeevissen. Hier ligt een surfschool en ooit zijn hier de Europese Kampioenschappen windsurfen gehouden. Het afwisselende landschap biedt vele natuurbelevenissen langs de goede fiets- en wandelroutes. Verder vind je hier in de omgeving een bowlingbaan, een indoor gocartbaan, een zweefvliegclub en twee zeilsport havens. Golfliefhebbers kunnen in Gatten terecht op de grootste golfbaan van Noord-Europa; Himmerland Golf & Country Club, een uitdaging voor zowel de geoefende als de beginnende golfer (25 km).

Bezienswaardigheden

Op slechts 3 km van Lendrup ligt Løgstør met een charmante haven en een gezellig centrum met restaurants en winkels. Elke zomer kun je in deze plaats een beroemd mosselfestival met muziek en activiteiten bijwonen. Aan het kanaal direct achter de fjord bij Løgstør ligt het Limfjordsmuseet, een museum over de cultuurgeschiedenis van de Limfjord. Maak kennis met het leven in de Limfjord, raak zeesterren, vissen en krabben aan, doe mee aan leuke activiteiten en bekijk de oude Limfjordvaartuigen in het kanaal. Een paar km ten noorden van Løgstør ligt Vikingeborgen Aggersborg, de grootste ringburcht van Denemarken, die door Harald Blåtand werd gebouwd. Bij de baai Bjørnsholm Bugt ligt het indrukwekkende middeleeuwse klooster Vitskøl Kloster uit 1157, dat uit drie vleugels bestaat. Bekijk hier de kerkruïne, de kruidentuin en het plein met de fraaie gebouwen. Het fraai gelegen Stenaldercenter in Ertebølle geeft de natuur in en rond Ertebølle van 6.000-7.000 jaar geleden weer (22 km).

Dagje uit

Vanuit Rønbjerg kun je met het veerbootje naar het mooie natuurschone, autovrije, eilandje Livø. Het eiland heeft een rijke fauna, hier zie je o.a. zeehonden, verder liggen hier goede stranden en meerdere wandelroutes. Het schiereiland Louns, ca. 30 km naar het zuiden, bestaat uit grote heuvels en diepe dalen met een rijke flora en fauna in een uniek natuurgebied. Het mooie, herschapen meer, Louns Sø heeft een rijk vogelleven. De enigste bewaard gebleven hereboerderij van Denemarken met een rieten dak, Herregården Hessel, ligt ook op Louns en hier kun je zien hoe de eigenaren en hun dienstpersoneel geleefd hebben in vroegere tijden. Op het Limfjordeiland Mors ligt het bloemenpark Jesperhus Blomsterpark, met bloemen, tropische vogels, een zwem- en speelland (60 km). In Stoholm liggen de kalkgrotten Mønsted Kalkgruber met een eindeloos labyrint van smalle, verlichte, gangen en grote holen (74 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Lendrup

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Lendrup Vakantiehuis, Lendrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 35-2015

    
   1 week van EUR 638,-
    
  •  

   Lendrup Vakantiehuis, Lendrup

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   80 m tot water
   Reg. nr.: 35-2013

    
   1 week van EUR 437,-
    
  •  

   Lendrup Vakantiehuis, Lendrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 7   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 35-2016

    
   1 week van EUR 369,-
    
  •  

   Lendrup Vakantiehuis, Lendrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   50 m tot water
   Reg. nr.: 35-2008

    
   1 week van EUR 516,-
    
  •  

   Lendrup Vakantiehuis, Lendrup

   8 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 11   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: 1   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 35-2014

    
   1 week van EUR 547,-