Huur een vakantiehuis in Oslos - Boek hier

Vakantiehuizen in Oslos, Het Limfjord, Denemarken van verhuring

Øsløs - Vakantie midden in een waar vogelparadijs

 

Gastenbeoordelingen van Oslos

 
 

3 gasten hebben Oslos een gemiddelde beoordeling van 4,00 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
07-08-2021 aan 14-08-2021

verrekijker meenemen!


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
22-06-2019 aan 29-06-2019

Midden in het Vikinggebied voor de gene die in archeologie is geïnteresseerd.


 

Omgeving

Als je een vogelliefhebber bent, dan is Øsløs één van de meest geschikte vakantiebestemmingen in Denemarken. Øsløs ligt in de prachtige natuur rond het Limfjorgebied, nabij de vogelreservaten Vejlerne en Bulbjerg. Maar in Øsløs kun je ook een strandvakantie houden. De vakantiewoning ligt slechts op 1250 m van het water. De keus is aan jullie, zwemmen in het Limfjord of 20 km naar het westen toe in de bruisende golven van de Noordzee aan de westkust. Øsløs is ook een geschikte vakantiebestemming als je van vissen of golfspelen houdt. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt 18 km verder op. De dagelijkse boodschappen kun je in de nabijheid van Bygholm Camping doen. In de nabij gelegen grotere plaatsen Fjerrtislev (17 km) en Thisted (26 km) vind je een uitgebreid aanbod aan winkels. Zin in een dagje uit? Na ongeveer een uurtje rijden, door het idyllische Limfjordlandschap, bereik je enkele van de meest interessante attracties in Jylland - bij voorbeeld Aalborg Zoo.

 
Kinderen bij het Limfjordstrand in het vakantiegebied Øsløs Mooi badstrand bij de vakantiehuizen in Øsløs Kinderen op het strand in het Limfjordgebied Øsløs Vakantiehuizen aan de rand van het bos achter het Limfjordstrand bij Øsløs
 

Strande

Op slechts enkele honderden meters van jullie vakantiewoning ligt een prima strand. Ca. 4 km hiervandaan ligt het kindvriendelijke Amtoft Strand. Wil je graag naar de Noordzeestranden, dan is Lild Strand aan te bevelen, ca. 20 km. Het strand heeft helder water en een zandbodem.

Natuur

Dit vakantiegebied is perfect voor vogelliefhebbers. Jullie vakantiewoning ligt in de buurt van Vejlerne, het grootste vogelreservaat van Europa (7 km). Bulbjerg, de enigste vogelrots van Denemarken, ligt op een afstand van slechts 20 km. Bulbjerg is een 47 m hoge, steile kalkrots, alwaar verschillende meeuwsoorten broeden. Vanaf de Bulbjerg heb je een magnifiek uitzicht over de zee en het landschap. Ongeveer 12 km van de vakantiewoning ligt het recreatieve gebied Østerild Plantage. Het gebied heeft uitgezette wandelroutes met een lengte van 2, 6 en 8 km. De plantage omvat het oorspronkelijke bos, maar ook een hondenbos, alwaar de honden dus los mogen lopen.

Activiteiten

Visliefhebbers kunnen vissen in het Limfjord of één van de vele meren en beken die het gebied rijk is. Eveneens aan te bevelen is het Gøttrup fiskepark 812 km), één van de grootste Put & Take vismeren in Denemarken. Dagelijks worden er forellen uitgezet met een gewicht van 800 gram tot maar liefts 10 kg. Rond het meer staan picknicktafels, shelters en een grillplaats. Ga je liever golfen, probeer dan eens de 18-holes golfbaan van Jammerbugt Golfklub (18 km) of de 9-holes baan Vigsø Bugt Golf (Pay & Play), welke gelegen is in het duinlandschap aan de Noordzeekust (24 km). Een wandeltocht door Østerild Plantage is ook de moeite waard. In deze plantage liggen meerdere terpen uit de bronstijd.

Bezienswaardigheden

Nabij jullie vakantiewoning ligt het ouderlijk huis van de schrijver Johan Skjoldborg, Dit museum is ingericht zoals beschreven in Skjoldborgs autobiografie 'Min Mindebog'. Ongeveer 10 km van jullie vakantiewoning ligt de vikingbegraafplaats Tømmerby Vikingegravplads. Deze begraafplaats stamt uit ca. het jaar 800 en bestaat uit honderden terpen/hunebedden en ontelbare bautastenen. Als je geïnteresseerd bent in kunst, is Øsløs ook een ideale vakantiebestemming. Kirsten Kjær's Museum (12 km) is een kunstmuseum in privé bezit. Het museum heeft een grote verzameling schilderijen en tekeningen van Kirsten Kjær (1893-1985), in het bijzonder portretten. In dezelfde straat ligt het atelier van de keramieker Claus Jørgensen. Claus Jørgensen werkt met keramiek en porcelein en produceert allerlei gebruiksvoorwerpen, maar ook grote elegante unika-kunststukken.

Dagje uit

In het Han Herred Naturcenter in Fjerritslev (17 km) kom je van alles aan de weet over de natuur in en rond jullie vakantiegebied. De natuur alhier wordt gekenmerkt door het Limfjord, de westkust en het unieke vogelleven in het vogelreservaat Vejlerne. In Fjerritslev ligt ook de best bewaard gebleven landbrouwerij van Noord-Europa. De brouwerij staat er nog steeds zo bij als 100 jaar geleden met de oude brouwketels, gistbaden en biertonnen. In Jesperhus Blomsterpark zijn het niet alleen de bloemen die bloeien, maar ook jullie kinderen bloeien hier helemaal op. Zij kunnen zich vermaken in het speel-, piraat- en cowboyland met vele leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld de nieuwe 4D bioscoop (62 km). Maak eventueel ook een dagtripje naar de middeleeuwse stad Aalborg - bezoek Aalborg Zoo, alwaar je leeuwen, oerang oetangs, ijsberen en nog veel meer dieren kunt bekijken (67 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Oslos

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Oslos Vakantiehuis, Oslos

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 30-1013

    
   1 week van EUR 251,-
    
  •  

   Oslos Vakantieappartement, Oslos

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 3   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 30-1014

    
   1 week van EUR 302,-
    
  •  

   Oslos Vakantieappartement, Oslos

    

   Slaapplaatsen: 3   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 30-1010

    
   1 week van EUR 321,-