Huur een vakantiehuis in Ronbjerg - Boek hier

Vakantiehuizen in Ronbjerg, Het Limfjord, Denemarken van verhuring

Rønbjerg ligt aan het Limfjord in een vredige natuur met water, velden en bossen.

 

Gastenbeoordelingen van Ronbjerg

 
 

8 gasten hebben Ronbjerg een gemiddelde beoordeling van 4,00 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Henk, delft bezocht het gebiet van
 
13-08-2019 aan 20-08-2019

Beautiful fjorden, so peaceful, and pretty landscape. Sol og Strand, pronise to pay the borg back within 2 week. Now more than 3 weeks and stil not the borg minus electra back


 

Omgeving

De zomerhuizen in het gebied rond Rønbjerg liggen in een rustige omgeving. Naast rust, een mooie natuur en frisse lucht vinden jullie in Rønbjerg een gezellige, sfeervolle marina waar je bijvoorbeeld vers gevangen vis kunt kopen. Van de haven heb je uitzicht naar de eilandjes Fur en Livø. Hier in de omgeving kun je je dagelijkse boodschappen doen. Een groter aanbod aan winkels vind je in de steden Ranum (4 km) en Løgstør (12 km). Vele kunstenaars hebben zich hier in de omgeving gevestigd en je kunt dan ook de vele aterliers en galerieën bezoeken. Het gebied rond Rønbjerg heeft vele activiteitsmogelijkheden en culturele bezienswaardigheden voor de hele familie, maar het gebied is ook uitstekend geschikt voor jullie die gewoon lekker ontspannen vakantie willen houden in deze vredige natuurschone omgeving.

 
Het lange Limfjordstrand met zand en stenen bij Rønbjerg Bij het kindvriendelijke Limfjordstrand van Rønbjerg Bij Rønbjerg ligt een mooi strand met zand en stenen De gezellige jachthaven van Rønbjerg aan de Limfjord
 

Strande

Net buiten Rønbjerg kun je zwemmen, maar het strand is eigenlijk meer geschikt voor strandactiviteiten zoals surfen. De nabij gelegen stranden van Lendrup (3 km) en Trend ( 8 km) zijn echt geschikte stranden om te zonnebaden en te zwemmen. Het zijn goede lange stranden en vanwege de rustige golfjes zeer geschikt voor kleine kinderen. Je mag hier niet met je auto op het strand komen.

Natuur

Het vlakke gebied rond Rønbjerg, bestaat uit velden, bossen en het Limfjord en een vredige ongerepte natuur. In het mooie bos, Trend Skov, net achter het plaatsje Trend, ligt de Koninklijke Jachthut en ontelbare wandelpaadjes (8 km naar het zuiden). De beek Trend Å, die kronkelt van Vester Hornum naar het Limfjord is bijzonder populair bij visliefhebbers.

Activiteiten

Tegen betaling kun je in het Rønbjerg Feriecenter genieten van het subtropische zwemparadijs, een schoonheidscenter en een zee aan activiteiten voor zowel jong als oud. Visliefhebbers kunnen terecht in het Limfjord (bij Rønbjerg Havn), in de beken Trend Å en Bjørnsholm Å of in een van de Put & Take vismeren die hier in de omgeving gelegen zijn. Het hele gebied is geschikt voor een actieve vakantie. Het Limfjord is de ideale plek om te zwemmen, te zeilen, te windsurfen of te zeevissen. Hier ligt een surfschool en ooit zijn hier de Europese Kampioenschappen windsurfen gehouden. Het afwisselende landschap biedt vele natuurbelevenissen langs de goede fiets- en wandelroutes. Verder vind je hier in de omgeving een bowlingbaan, een indoor gocartbaan, een zweefvliegclub en twee zeilsport havens. Golfliefhebbers kunnen in Gatten terecht op de grootste golfbaan van Noord-Europa; Himmerland Golf & Country Club, een uitdaging voor zowel de geoefende als de beginnende golfer (26 km).

Bezienswaardigheden

Bij Bjørnsholm Bugt, 4 km ten zuiden van Rønbjerg ligt het middeleeuwse klootster Vitskøl Kloster uit 1157. Bezoek de kerkruïnes, de kruidentuin of de binnenplaats met de prachtige gebouwen. Het mooi gelegen Stenaldercenter in Ertebølle toont de natuur en het leven van de mensen in deze omgeving zo'n 6-7000 jaar geleden. Bekijk de 'keukenafvalhoop' en de nederzetting met de daarbij behorende hutten uit het steentijdperk (13 km). De vesting Aggersborg bij Aggersund stamt uit 980 en is een van de grootste ringburchten van Denemarken. Hier vind je sporen van 48 langhuizen. De vikingburcht ligt zeer strategisch op het smalste deel van het Limfjord (16 km).

Dagje uit

Vanuit Rønbjerg kun je met het veerbootje naar het mooie natuurschone, autovrije, eilandje Livø. Het eiland heeft een rijke fauna, hier zie je o.a. zeehonden, verder liggen hier goede stranden en meerdere wandelroutes. Het schiereiland Louns, ca. 27 km naar het zuiden, bestaat uit grote heuvels en diepe dalen met een rijke flora en fauna in een uniek natuurgebied. Het mooie, herschapen meer, Louns Sø heeft een rijk vogelleven. De enigste bewaard gebleven hereboerderij van Denemarken met een rieten dak, Herregården Hessel, ligt ook op Louns en hier kun je zien hoe de eigenaren en hun dienstpersoneel geleefd hebben in vroegere tijden. Op het Limfjordeiland Mors ligt het bloemenpark Jesperhus Blomsterpark, met bloemen, tropische vogels, een zwem- en speelland (55 km). In Stoholm liggen de kalkgrotten Mønsted Kalkgruber met een eindeloos labyrint van smalle, verlichte, gangen en grote holen (69 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Ronbjerg

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Ronbjerg Vakantiehuis, Ronbjerg

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   40 m tot water
   Reg. nr.: 35-9019

    
   1 week van EUR 305,-
    
  •  

   Ronbjerg Vakantieappartement, Ronbjerg

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   40 m tot water
   Reg. nr.: 35-9020

    
   1 week van EUR 305,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Ronbjerg Vakantiehuis op het platteland, Ronbjerg

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   1400 m tot water
   Reg. nr.: 35-9023

    
   1 week van EUR 459,-