Huur een vakantiehuis in Sondbjerg Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Sondbjerg Strand, Het Limfjord, Denemarken van verhuring

Søndbjerg Strand op Thyholm is een sfeervol vakantiegebied met frisse lucht, schoon water en veel ruimte.

 

Gastenbeoordelingen van Sondbjerg Strand

 
 

20 gasten hebben Sondbjerg Strand een gemiddelde beoordeling van 4,55 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het goed bewaarde plaatsje Søndbjerg ligt op het zuidelijke deel van Thyholm. Søndbjerg Strand ligt enkele kilometers van het dorp, aan de oostelijke zuidkust van Thyholm, met een goed strand, rust en een heerlijke gevarieerde natuur. Thyholm is in de noordwestelijke hoek met het vaste land verbonden en in het zuiden via een brug over Oddesund. In Søndbjerg kun je de dagelijkse boodschappen doen. Het is ongeveer 10 km naar, het midden op het eiland gelegen, Hvidbjerg. In Hvidbjerg zijn er meerdere goede inkoopmogelijkheden en eetgelegenheden.

 
Een prachtig bos met vakantiehuizen grenst aan het badstrand van Søndbjerg Strand Uitzicht op de baai en het strand van het vakantiepark Søndbjerg Strand Uitkijkbankje bij de zwemsteiger en het strand van het vakantiegebied Søndbjerg Strand Vakantiehuizen in de groene omgeving van het strand bij Søndbjerg Strand
 

Strande

Søndbjerg Strand is een goed, oostelijk gelegen strand met grof zand en schoon water. Het water is hier ondiep zodat het hier geschikt is voor de kleintjes. Voor jullie die graag willen zwemmen in wat dieper water, kun je gebruik maken van de zwemsteiger. Achter het strand vinden jullie een fijn duingebied.

Natuur

Grote delen van de natuur rond om Søndbjerg zijn beschermd. De gevarieerde natuur heeft o.a. een heerlijk strand, grote duinhellingen met een mooi uitzicht, diepe kloven en weilandgebieden. Vanaf de 15 meter hoge heuvel Dødbjerg heb je een schitterend uitzicht over het landschap. Bij Odby, 5 km ten westen van Søndbjerg Strand, ligt een impossant duingebied dat zich lang naar het noorden toe uitstrekt. Munkholm Odde op de noordzijde van Thyholm is een groot, beschermd, gebied met strandweilanden en een veelzijdig vogelbestand.

Activiteiten

Je kunt heerlijk wandelen, fietsen of picknicken in de afwisselende natuur. Op meerdere plaatsen op Thyholm kun je boten huren. Visliefhebbers hebben vele mogelijkheden op Thyholm, o.a. bij Oddesund, ca. 7 km ten zuiden van Søndbjerg Strand. Golfers kunnen de baan van Struer Golfklub eens proberen (18 km).

Bezienswaardigheden

Thyholm Egnsmuseum/Apotekergården in Søndbjerg is een klein museum, ingericht in de oude apotheek en toont de streekgeschiedenis en -cultuur. In het Kutter- og Bunkermuseet bij Oddesund getuigen de vele bunkers en een tentoonstelling van de bezetting van Denemarken door de Duitsers gedurende W.O. II. (9 km). In het plaatsje Helligkilde, ca. 6 km van Søndbjerg Strand, ligt de bron Den Hellige Kilde, met ijskoud helder water dat diep uit de aarde omhoog komt. De mooi gelegen hereboerderij Hindsels ligt op het noordelijke deel van Thyholm en kun je van buitenaf bezichtigen.

Dagje uit

Vanaf Thyholm loopt een dam naar het eilandje Jegindø. Op Jegindø, liggen op een lange smalle uitloper de stranden Bøhl en Jegind Tap. Hier kun je lekker zwemmen en van de unieke natuur genieten. Jegindø is zeker een bezoekje waard (4 km naar de dam). Bezoek eens de handelsstad Holstebro. Hier vind je vele speciale winkels in het autovrije centrum. In de stad vind je ook een massa aan kunst, cultuur en gezellige cafés enz. (36 km). Het openluchtmuseum Hjerl Hede Frilandsmuseum bij Vinderup is een leuk museum voor de hele familie. Beleef hoe de mensen 150 jaar geleden op het platteland geleefd hebben (42 km). Het grootste bloemenpark van Scandinavië Jesperhus Blomsterpark, ligt op het Limfjordeiland Mors. Hier kun je genieten van de vele bloemen, tropische vogels, het speelland, waterland of piratenland. Een leuk dagje uit voor de hele familie (52 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Sondbjerg Strand

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Sondbjerg Strand Vakantiehuis, Sondbjerg Strand

   11 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   80 m tot water
   Reg. nr.: 31-1032

    
   1 week van EUR 442,-
    
  •  

   Sondbjerg Strand Vakantiehuis, Sondbjerg Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 31-1034

    
   1 week van EUR 314,-
    
  •  

   Sondbjerg Strand Vakantiehuis, Sondbjerg Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 31-3009

    
   1 week van EUR 543,-
    
  •  

   Sondbjerg Strand Vakantiehuis, Sondbjerg Strand

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 31-1033

    
   1 week van EUR 321,-
    
  •  

   Sondbjerg Strand Vakantiehuis, Sondbjerg Strand

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 31-3014

    
   1 week van EUR 319,-
    
  •  

   Sondbjerg Strand Vakantiehuis, Sondbjerg Strand

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 31-3012

    
   1 week van EUR 258,-