Huur een vakantiehuis in Strandet - Boek hier

Vakantiehuizen in Strandet, Het Limfjord, Denemarken van verhuring

Strandet is een heerlijk rustig zomerhuisgebied enkele kilometers ten zuiden van Virksund, direct aan het Limfjord.

 

Gastenbeoordelingen van Strandet

 
 

18 gasten hebben Strandet een gemiddelde beoordeling van 4,39 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
21-12-2019 aan 28-12-2019

We visited Klitmøller, Aalborg, Skagen and Grenen. All very beautiful places.


 

Omgeving

Als jullie vakantie willen houden in vredige, gezellige en ongerepte natuurgebieden, dan is Strandet een goede keus. Hier kun je ontspannen en genieten van de natuur of je kunt gaan touren in de omgeving. Het kleine vissersplaatsje Virksund ligt dicht bij Strandet. Hier is een jachthaven met een gezellig sfeertje, inkoopmogelijkheden en meerdere eetgelegenheden. De dichtstbijzijnde grotere stad is Skive, ca. 17 km van Strandet.

 
Het vakantiepark Strandet ligt in een groene omgeving aan de Limfjord De vakantiehuizen van Strandet liggen in het bos of aan het idyllische riviertje Bootjes in het idyllische riviertje van het vakantiepark Strandet Het idyllische riviertje van het vakantiepark Strandet
 

Strande

Bij Strandet groeit de natuur tot aan het Fjord. Het dichtstbijzijnde strand ligt bij Virksund, een 20 meter breed en ca. 2 km lang zandstrand met kleine steentjes. Het is een kindvriendelijk strand vanwege het slechts langzaam dieper wordende water. De zeebodem bestaat uit zand en stenen en het water is bijna altijd helder en schoon. Zowel beginnende als gevorderde windsurfers kunnen hier uitstekend surfen.

Natuur

Strandet wordt omgeven door het Limfjord en een gevarieerde ongerepte natuur met een rijke fauna. Het is een waterrijk gebied met meerdere beken en een groot meer; Flynder Sø. Vaak zie je in het fjord bij Virksund, tussen de stranden en dammen, zeehonden zwemmen of luieren. Net buiten Virksund ligt het beschermde natuurgebied Ulbjerg Klint, een steile klip die direct afloopt in het fjord. In Kvindskarp Skov ligt de hereboerderij Ørslev Kloster en hier in het bos kun je heerlijk wandelen en van de natuur genieten.

Activiteiten

In de beekjes die langs het zomergebied van Strandet lopen is het zeer goed vissen. Een populaire activiteit is het kustvissen aan het Limfjord. Het relatief rustige water van het fjord is ook geschikt om te kanoën of te roeien. In Virksund ligt een midgetgolfbaan. Golfliefhebbers kunnen terecht op de baan van Skive (17 km) of de baan van Skals (18 km). In dit Limfjordgebied hebben windsurfers, zowel geoefende als beginnende surfers, goede condities. Het water bij Ulbjerg Klint is ondiep en geschikt voor de beginners, daarentegen zijn de hoge golven bij Lundø weer een uitdaging voor de geoefende windsurfer.

Bezienswaardigheden

Het gebied is rijk aan oude landgoederen. Staarup Hovedgaard is de oudste hereboerderij van de omgeving en hier kun je o.a. kunst en antiek bewonderen. Het klooster Ørslev Kloster heeft een eigen kerk, park, bos, velden en een natuurpad. Het kooster heeft een kleine tentoonstelling over de geschiedenis van het klooster. Bij Taarupgaard liggen twee wandelpaden met een prachtig uitzicht over het mooie Hjarbæk Fjord.

Dagje uit

In Stoholm liggen de Mønsted Kalkgruber, een 2 km lang labyrint met verlichte mijnengangen (14 km). Breng een bezoekje aan het mooi gelegen Skive dat rijk is aan galerieën en musea. Verder vind je in Skive de sfeervolle jachthaven, een gezellige winkelstraat en vele goede eetgelegenheden (17 km). Het Spøttrup Middelalderslot is een burchtmuseum waar in de zomer braderieën en koncerten gehouden worden. Het openluchtmuseum Hjerl Hede Frilandsmuseum bij Vinderup is een interessant en leuk museum voor de hele familie. Hier kun je zien hoe men 150 jaar geleden op het platteland leefde (39 km). Op het Limfjordseiland Mors ligt Jesperhus Blomsterpark, het grootste bloemenpark van Scandinavië. Hier kun je genieten van de vele bloemen, de junglezoo, tropische vogels, een piraat-, speel- en waterland (45 km). Een leuk uitstapje voor het hele gezin.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Strandet

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Strandet Vakantiehuis, Strandet

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 34-2514

    
   1 week van EUR 312,-
    
  •  

   Strandet Vakantiehuis, Strandet

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 34-2521

    
   1 week van EUR 444,-
    
  •  

   Strandet Vakantiehuis, Strandet

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 34-2505

    
   1 week van EUR 276,-
    
  •  

   Strandet Vakantiehuis, Strandet

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 34-2515

    
   1 week van EUR 394,-
    
  •  

   Strandet Vakantiehuis, Strandet

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 34-2529

    
   1 week van EUR 326,-