Huur een vakantiehuis in Bredfjed - Boek hier

Vakantiehuizen in Bredfjed, Lolland, Falster en Mön, Denemarken van verhuring

Bredfjed ligt op de zuidkust van Lolland in een heerlijke natuur. Hier is het vredig en rustig en toch niet ver weg van de bezienswaardigheden.

 

Gastenbeoordelingen van Bredfjed

 
 

17 gasten hebben Bredfjed een gemiddelde beoordeling van 3,88 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Martijn, Leerdam bezocht het gebiet van
 
10-08-2019 aan 17-08-2019

Het strand zo dichtbij is heerlijk, je wandelt er zo naar toe...


 

Omgeving

Het zomerhuisgebied bij Bredfjed is een rustig en gezellig vakantiegebied voor de hele familie. Hier kun je zowel relaxen als lekker actief bezig zijn aan het strand, in het nabijgelegen waterparadijs, met je vis- of golfuitrusting. Iets ten westen van Bredfjed, ligt het kleine vakantiegebied Kramnitse, met een kleine visserijhaven. Enkele kilometers naar het oosten, ligt Rødby Havn. Hier vinden jullie goede inkoopmogelijkheden en meerdere restaurants.

 
Zwemsteiger bij het mooie zandstrand van het vakantiepark Bredfjed Heerlijk zandstrand met lage duinen bij het vakantiegebied Bredfjed op Zuid-Lolland Zwemsteiger bij het strand van Bredfjed aan de zuidkust van Lolland Het lange dijkpad aan de kust van Zuid-Lolland voert langs Bredfjed
 

Strande

Bredfjed heeft een goed en kindvriendelijk strand met grof zand, luwte gevende duinen en de Europese Blauwe Vlag.

Natuur

Enkele kilometers achter de kustlijn ligt het mooie bos Kristianssæde Skov met vele wandelroutes. Het noordelijke deel van Lolland bestaat sowieso uit vele bosgebieden met een rijk dierenleven. In het Naturparken Maribosøerne kun je heerlijk wandelen door het mooie landschap. Je kunt ook een zeiltochtje maken op een van de vier meren en de vele vogels observeren. Het landschap rond Bredfjed is vlak en bestaat uit strand, duinen en strandweilanden. Hier, dicht langs de zee, liggen meerdere mooie wandel- en fietspaden. Probeer bijvoorbeeld eens de 40 km lange tocht 'Digesti' die van Rødby Havn naar Albuen, langs het Femeren Bælt loopt.

Activiteiten

Behalve een zeiltochtje op een van de 4 meren van Maribo, kun je op Lolland ook golfen. Lolland heeft 2 golfclubs; Vestlollands Golfklub bij Nakskov en Golfklubben Maribo Sø bij Maribo. In het vakantiecenter 'Lalandia' kun je ook golfen op de 9-holes Play & Pay baan. Lalandia heeft een gigantisch zwemparadijs, waar iedereen toegang tot heeft. Hier vind je o.a. 250 m lange glijbanen, golven, bubblebaden, sauna's en diverse bassins. Hier in Lalandia, kun je ook bowlen (5 km). Lolland is een paradijs voor visliefhebbers, of je nu van kust- of zeevissen houdt. Het schip M/S Emanuel vaart regelmatig uit van Rødby Havn op georganiseerde zeevistochten. Een Put & Take vismeer vinden jullie in Dannemare.

Bezienswaardigheden

Op de Polakkasernen in Tågerup, thans een museum, kunnen jullie zien hoe de Poolse bietenraapsters gewoond en gewerkt hebben (37 km). Bezoek ook eens het kleine plaatsje Kramnitse, ca. 15 km naar het oosten, met de kleine idyllische haven waar je vers gevangen vis, direct van de visboten, kunt kopen. In de buurt van Maribo liggen de landgoederen Engestofte Gods en Søholt Gods, hier kunnen jullie de unieke baroktuin bezichtigen.

Dagje uit

Bezoek het mooie, oude koopmansstadje Maribo, met muziek, marktdagen, interessante winkeltjes, eetgelegenheden en bezienswaardigheden (25 km). Nabij Maribo ligt Knuthenborg Safaripark met allerlei wilde dieren die je vanuit je auto bezichtigen kunt. Aan de ene kant van het park leven de giraffen en neushoorns en aan de andere kant de struisvogels, antilopes, zebra's enz. (20 km). Het openluchtmuseum Frilandsmuseet in Maribo ligt bij Maribo Sø en bestaat uit enkele huizen, een boerderij, een molen en een school zodat je een goede indruk krijgt van een typische boerengemeenschap in de 18e eeuw. Museumsbanen Maribo-Bandholm (spoorweglijn) rijdt sinds 1962 met de oudste damplocomotief van Denemarken (1879). Bij Nysted ligt Aalholm Slot en Aalholm Skov. Bij Sundby, ligt het Middelaldercentret met een 13e eeuws milieu met huizen, werkplaatsen, schepen, voertuigen etc. (51 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

6 Vakantiehuizen in Bredfjed

Zoek vakantiehuis
 
  •  Categorie

   ?

    

   Bredfjed Vakantiehuis, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2519

   180 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

    

   Bredfjed Vakantiehuis, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2509

   500 m tot water

   Slaapplaatsen: 12

   Slaapkamers: 4

  •  Categorie

   ?

    

   Bredfjed Vakantiehuis, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2513

   300 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

    

   Bredfjed Vakantiehuis, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2516

   500 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 2

  •  Categorie

   ?

    

   Bredfjed Vakantiehuis, Bredfjed

   Reg. nr.: 80-2517

   200 m tot water

   Slaapplaatsen: 8

   Slaapkamers: 4