Huur een vakantiehuis in Hyldtofte - Boek hier

Vakantiehuizen in Hyldtofte, Lolland, Falster en Mön, Denemarken van verhuring

Hyldtofte ligt op het zuidelijke puntje van Lolland, direct aan de Oostzee.

 

Gastenbeoordelingen van Hyldtofte

 
 

25 gasten hebben Hyldtofte een gemiddelde beoordeling van 3,92 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het zomerhuisgebied bij Hyldtofte is een rustig en gezellig vakantieplekje voor de hele familie. Het gebied is ideaal voor vis- en vogelliefhebbers, maar ook voor families met kleine kinderen. In Rødby, 9 km van Hyldtofte, vinden jullie goede inkoopmogelijkheden en enkele eetgelegenheden. Vanuit Rødby kun je met de veerboot naar Puttgarden, in Duitsland. De overvaart duurt ca. 45 minuten.

 
Kleine baaien met zandstrand bij het vakantiepark Hyldtofte Mooi zandstrand met lage duinen bij het vakantiegebied Hyldtofte Zwemsteiger bij het strand van Hyldtofte aan de zuidkust van Lolland Blauwe Vlag langs het Oostzeepad bij het vakantiepark Hyldtofte
 

Strande

Bij Hyldtofte ligt een fijn, breed, kindvriendelijk strand met duinen.

Natuur

Het landschap rond Hyldtofte is vlak en bestaat uit velden, weilanden en dijken. Hier vinden jullie meerdere natuurschone wandel- en fietspaden dicht langs de zee. Probeer bijvoorbeeld eens de 40 km lange route 'Digestien' die van Rødbyhaven naar Albuen langs het Femeren Bælt loopt. Enkele kilometers ten zuidoosten van Hyldtofte ligt het ongerepte Naturreservatet Hyllekrog-Saksfjed. Op de 5 kilometer lange Hyllekrog-Odde (landtong) die in de Oostzee uitloopt, wonen vele eenden en waadvogels. Vanaf de dijk bij Store Brunddrag kunnen jullie roofvogels observeren. Enkele kilometers achter de kust ligt het mooie bos Kristianssæde Skov, met vele wandelroutes. In het Naturpark Maribosøerne kunnen jullie heerlijk wandelen door het mooie landschap of een zeiltochtje maken op een van de vier meren, waar een druk vogelleven heerst.

Activiteiten

Op Lolland liggen 2 golfclubs; Vestlollands Golfklub bij Nakskov en Golfklubben Maribo Sø bij Maribo. Lolland is een paradijs voor visliefhebbers, of je nu aan de kust wilt vissen of op zee. Vanuit Rødby Havn, zeilt het M/S Emanuel regelmatig uit op zeevistochten. In Dannemare ligt een Put & Take vismeer. In Maribo kun je een zeiltochtje maken op een van de vier meren of een partijtje bowlen in het bowlingcenter Maribowl. Langs de vele wandel- en fietsroutes in de omgeving kun je genieten van de natuur en de diverse bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden

Op de Polakkasernen in Tågerup, thans een museum, krijg je een indruk van het werk en het leven van de Poolse bietenraapsters (6 km). Bezoek het kleine plaatsje Kramnitse, ca. 17 km naar het oosten. Hier vinden jullie de kleine idyllische haven waar je elke dag direct vanaf de vissersboten verse vis kunt kopen.

Dagje uit

Bezoek het mooie oude koopmansstadje Maribo. Geniet van het gezellige sfeertje, de muziekarrangementen, marktdagen, leuke winkeltjes, eetgelegenheden en diverse bezienswaardigheden (25 km). Aan het meer Maribo Sø, ligt het Frilandsmuseet, een openluchtmuseum met enkele huizen, een boerderij, een molen en een school. Hier krijg je een goede indruk van de bouwcultuur en het boerenleven omstreeks het jaar 1800. In Knuthenborg Safaripark, nabij Maribo, kun je vanuit je auto de giraffen, neushoorns, zebra's, struisvogels en antilopes van heel dichtbij bezichtigen. In de buurt van Maribo liggen de landgoederen, Engestofte Gods en Søholt Gods, waar je de unieke baroktuin kunt bezoeken. In Sundby ligt het Middelaldercenter, een openluchtmuseum met een authentisch 13e eeuws milieu met huisjes, werkplaatsen, schepen en voertuigen (50 km). In Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kun je wel 500 dieren van ongeveer 94 verschillende dierensoorten bewonderen (50 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

7 Vakantiehuizen in Hyldtofte

Zoek vakantiehuis
 
  •  Categorie

   ?

    

   Hyldtofte Vakantiehuis, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4024

   300 m tot water

   Slaapplaatsen: 18

   Slaapkamers: 6

  •  Categorie

   ?

    

   Hyldtofte Vakantiehuis, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4023

   300 m tot water

   Slaapplaatsen: 18

   Slaapkamers: 6

  •  Categorie

   ?

    

   Hyldtofte Vakantiehuis, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4013

   600 m tot water

   Slaapplaatsen: 8

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

    

   Hyldtofte Vakantiehuis, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4020

   600 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 319,-

    

   Hyldtofte Vakantiehuis, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4001

   300 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

    

   Hyldtofte Vakantiehuis, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4022

   800 m tot water

   Slaapplaatsen: 8

   Slaapkamers: 4

  •  Categorie

   ?

    

   Hyldtofte Vakantiehuis, Hyldtofte

   Reg. nr.: 80-4014

   800 m tot water

   Slaapplaatsen: 10

   Slaapkamers: 4