Huur een vakantiehuis in Nysted - Boek hier

Vakantiehuizen in Nysted, Lolland, Falster en Mön, Denemarken van verhuring

Nysted is ontzettend mooi gelegen aan de zuidoostkust van Lolland, omgeven door water, bos en Aalholm Slot.

 

Gastenbeoordelingen van Nysted

 
 

12 gasten hebben Nysted een gemiddelde beoordeling van 4,58 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Nysted is de kleinste maar best bewaard gebleven koopmansstad van Denemarken met een charmerend havenmilieu. Vanuit de haven heb je uitzicht over het water, het bos Aalholm Skove en Aalholm Slot. Slenter door de oude straatjes met de mooie oude huizen en de vroegere watertoren, die vandaag de dag fungeert als uitzichttoren. De stad heeft vele groene gebieden aan het water en in een parkachtig gebied liggen de heerlijke stranden van dit plaatsje. Je vindt goede inkoopmogelijkheden, meerdere eetgelegenheden en diverse activiteiten in Nysted. Kortom een heerlijk vakantiegebied voor de hele familie.

 
Nysted Strand is een mooi badstrand bij Skansen met ondiep en kindvriendelijk water Gezellig en kindvriendelijk badstrand bij het bosgebied Skansen in Nysted Gezellige sfeer bij de haven in het vakantiegebied Nysted Vanuit de haven van Nysted heeft u uitzicht op de middeleeuwse burcht Aalholm Slot
 

Strande

Nysted heeft een mooi en kindvriendelijk strand, Skansen, in de buurt van de oude schansaanleg. Het zandstrand is gelegen in een parkgebied in een bosachtige omgeving en het water is hier altijd net ietsje warmer als op andere plaatsen. Het strand heeft de Europese Blauwe Vlag en hier kun je uitstekend surfen.

Natuur

Nysted wordt omgeven door water, bossen, velden en weilanden. Net buiten het westelijke deel van Nysted ligt het Nysted Nor Vildtreservat, een groot gebied met bos, weilanden en moeras. Het gebied maakt deel uit van een Europees vogelbeschermgebied. In het bos Roden Skov, net ten noordoosten van Nysted, liggen meerdere historische gedenkstenen en goede wandelroutes. Op het noordelijke deel van Lolland vinden jullie sowieso vele bosgebieden met een rijk dierenleven. In het Naturparken Maribosøerne kunnen jullie wandelen in het prachtige landschap of een zeiltochtje maken op een van de vier meren, met een druk vogelleven.

Activiteiten

In Nysted Havn kun je kano''s en bootjes huren voor een tochtje op het Noret. Probeer eens een wandel- of fietsroute langs ''Paradisruten'' een natuurschoon pad dat jullie langs Nysted Havn, door mooie landschappen, o.a. Nysted Nor en Egholm Skov en langs kleine dorpjes met mooie vakwerkhuizen brengt. Onderweg kom je meerdere cultuur historische bezienswaardigheden tegen. Voor sportvissers zijn er goede visstekkies te vinden langs de kust van Lolland. Zeevissen kun je aan boord van een viskotter die uitvaart van Nysted Havn. In de omgeving liggen ook meerdere Put & Take vismeren. Op Lolland en Falster liggen 6 goede golfbanen, 4 van deze banen hebben een internationale standaard.

Bezienswaardigheden

Ga op ontdekkingstocht in de oude straatjes van Nysted, met de mooie huisjes en de oude watertoren die nu dienst doet als uitzichttoren. Geniet van het sfeertje en het uitzicht in het charmerende haventje waar je ook kunt eten en kano''s en bootjes kunt huren. Maak jullie eigen kaarsen bij Svane Lys in Nysted, een leuke activiteit voor de hele familie. Het middeleeuwse slot Aalholm Slot is mooi gelegen aan het water en wordt omgeven door bos.

Dagje uit

Het Middelaldercentret in Sundby is een openluchtmuseum met een authentisch 13e eeuws milieu bestaande uit huisjes, werkplaatsen, schepen, voertuigen enz. (18 km). In Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) leven 600 dieren van 94 verschillende diersoorten (18 km). Bezoek het mooie, oude en gezellige handelsstadje Maribo met muziek, marktdagen, leuke winkels, diverse eetgelegenheden en bezienswaardigheden (28 km). Het openluchtmuseum Frilandsmuseet in Maribo ligt aan het meer Maribo Sø en bestaat uit enkele huizen, een boerderij, een molen en een school, zodat je enigszins een indruk krijgt van de bouwtradities en het boerenleven omstreeks het jaar 1800. In Knuthenborg Safaripark bij Maribo kunnen jullie van dichtbij de neushoorns, giraffen, zebra''s, struisvogels en antilopes bezichtigen (34 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Nysted

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Nysted Vakantiehuis, Nysted

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 80-5019

    
   1 week van EUR 986,-
    
  •  

   Nysted Vakantiehuis, Nysted

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 80-5028

    
   1 week van EUR 765,-
    
  •  

   Nysted Vakantiehuis, Nysted

   8 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 80-5023

    
   1 week van EUR 561,-