Huur een vakantiehuis in Ore Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Ore Strand, Lolland, Falster en Mön, Denemarken van verhuring

Het vriendelijke en rustige vakantiegebied Ore Strand ligt aan de Noordelijke kust van Falster, 2 km van Stubbekøbing.

 

Gastenbeoordelingen van Ore Strand

 
 

2 gasten hebben Ore Strand een gemiddelde beoordeling van 4,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het kleine plaatsje Ore ligt in het achterland van het zomerhuisgebied bij Ore Strand, een rustige en gezellige vakantieplaats temidden van een prachtige natuur met een rijk dierenleven en prachtige stranden. De bossen en de kuststreek aan de Grønsund en de Oostzee zijn prachtige gebieden, je kunt hier zwemmen en wandelen. In het handelsstadje Stubbekøbing ligt een gezellige jachthaven, er is veel groen en je kunt hier terecht voor de dagelijkse boodcshappen. Ook zijn er eetgelegenheden in Stubbekøbing.

 

Strande

Ore Strand is een prachtig badstrand met fijn zandstrand, aan de Grønsund. Een ideale plek om te zwemmen, zonnebaden, wandelen en andere strandactiviteiten.

Natuur

In het noordoosten van Falster, vlakbij Ore Strand, liggen de indrukwekkende Corselitze-bossen die zich over een enorm gebied uitstrekken. Hier vind je een mooi beukenbos, fantastische landschappen en historische monumenten. De zuidoostelijke kust van Falster bestaat uit het Bøtø-bos, een dennenbos. Ten noorden grenst het bos aan 'Bøtø Nor' en ten zuiden aan Gedesby. Je kunt hier ongeacht het jaargetijde heerlijk wandelen. Het vogelreservaat 'Bøtø Nor' heeft 2 vogeltorens, met uitzicht over een rijk vogelleven, een groot meer, akkers, gebied met riet en groene weilanden.

Activiteiten

Er zijn 6 golfbanen op Lolland-Falster, waarvan 4 van internationale klasse zijn. 'Falster Golf Klub' en 'Golfklubben Storstrømmen' met elk 18 holes, liggen vlakbij Ore Strand. Falster is een eldorado voor de sportvisser. Er zijn goede vismogelijkheden aan de Oostzeekust, de 'Guldborgsund', de 'Grønsund' en 'Storstrømmen'. Bovendien zijn er een aantal 'Put & Take' vismeertjes op Falster. In de 'Langelandsbæltet' kun je zeevissen vanuit Onsevig in het westen van Lolland. Je kunt ook een boot huren in Stubbekøbing. Geniet van de prachtige natuur langs de vele fiets- en wandelpaden in de bossen van Falster.

Bezienswaardigheden

Het 'Stubbekøbing Motor- en Radiomuseum' toont een unieke verzameling aan oude motorfietsen, zeldzame radio´s, luidsprekers, televisies etc. In de grote Corselitze-bossen liggen vele historische gedenkstenen, zoals grafheuvels en hunebedden. De 'Krokodille Zoo' in Eskilstrup is de grootste verzameling van verschillende krokodillensoorten in Europa. Buiten krokodillen zijn hier ook schildpadden en anaconda´s (19 km).

Dagje uit

In 'Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken)' zijn maar liefst 94 soorten dieren, in totaal 500 dieren (22 km). Het 'Middelaldercentret' is een Openluchtmuseum bij Sundby, waar men een dorpje heeft nagebouwd uit de 13-de eeuw, compleet met huizen, werkplaatsen, schepen, vaartuigen en een heuse werpmachine (24 km). Møns Klint is een spectaculair gebied. Vanaf de indrukwekkende witte krijtrotsen heb je een duizelingwekkend uitzicht zowel vanaf het strand als de rosten (41 km). In het 'Knuthenborg Safaripark' op Lolland kun je vanuit je auto of bus de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving bekijken (50 km). Bonbonland biedt meer dan 70 activiteiten voor het hele gezin - te land, ter zee en in de lucht (64 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Ore Strand

Zoek vakantiehuis