Huur een vakantiehuis in Ulvshale - Boek hier

Vakantiehuizen in Ulvshale, Lolland, Falster en Mön, Denemarken van verhuring

Ulvshale ligt, omgeven door bossen en strand, op het schiereilandje Ulvshale op Møn.

 

Gastenbeoordelingen van Ulvshale

 
 

10 gasten hebben Ulvshale een gemiddelde beoordeling van 4,60 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
13-07-2019 aan 20-07-2019

Het geo-center en Mons Klint zijn zeker de moeite waard! Het labyrint en alle spellen eromheen zijn erg leuk voor (groot)ouders en kinderen !


 

Omgeving

Het zomerhuisgebied bij Ulvshale ligt midden in een van de mooiste stukjes natuur van Denemarken, met bossen, heide, strandweilanden, vogelreservaten en kindvriendelijke stranden. Het gebied is ideaal voor natuurliefhebbers, vissers, surfers en families met kinderen. De dagelijkse boodschappen kun je in Ulvshale doen en in de omgeving vinden jullie meerdere eetgelegenheden. Møn is met Sjælland en Falster verbonden via bruggen, en de veerdiensten met verbindingen naar Duitsland en Zweden liggen op een uurtje rijden.

 

Strande

Ulvshale Strand is een van Møn's beste stranden. Enkele jaren geleden werd het strand uitgeroepen tot een van de beste stranden van Europa en heeft hiervoor een prijs gekregen. Het strand is breed, heeft wit zand, ondiep water en duinen. Aan de waterlijn vormen zich vaak ondiepe waterplassen waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. Het strand is bovendien toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Natuur

Ulvshale wordt omgeven door bossen, strand, veengronden, weilanden en heide. Het bos, Ulvshale Skove bestaat hoofdzakelijk uit natuurbos met vele wandelpaden. Ten zuiden van het bos ligt een groot heidegebied met heide en jeneverbesstruiken. In het voor- en naseizoen kun je hier vele vogelsoorten observeren. Tussen Stege en Ulvshale ligt Hegnede Bugt met grote rietsuikerbossen. Het eilandje Nyord ligt haast in het verlengde van het schiereiland Ulvshale. Het landschap op Nyord bestaat uit strandweilanden en rietsuikermoerassen. Dit gebied is een belangrijke rust- en broedplaats voor vele watervogels.

Activiteiten

De 18-holes baan van Møn Golfklub is mooi gelegen aan het Stege Nor, ca. 6 km van Ulvshale. Met het omringende water is Møn geschapen voor allerlei watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen en sportvissen. Aangezien het eiland niet al te groot en dus overzichtelijk is, kunnen jullie hier heerlijk wandelen en fietsen. Vanuit Klintholm Havn (21 km) vaart de boot 'Discovery' uit op georganiseerde vistripjes.

Bezienswaardigheden

Overal op Møn liggen vele oudheidkundige graven: Stendysser, Jættestuer en grafheuvels uit de bronstijd. Bezoek het middeleeuwse stadje Stege, 6 km ten zuiden van Ulvshale. De 1000 jaar oude geschiedenis van Stege zie je terug in de diverse bouwwerken, de straatjes en pleintjes. Stege heeft de best bewaarde en oudste stadswallen van Denemarken. Fanefjord Kirke stamt uit 1250 en binnen kun je prachtige kalkschilderingen uit de 13e - 14e eeuw zien, gemaakt door de beroemde Elmelunde-meester. In de nabijgelegen kerken van Elmelunde en Keldby vinden jullie meerdere mooie kalkschilderingen (15 km).

Dagje uit

Liselund Slot, net ten noorden van Møns Klint, is het enigste slot ter wereld met een rieten dak. Het slot is mooi gelegen in een romantisch aangelegd park, en fungeert vandaag de dag als museum (22 km). Een van de meest bekende en druk bezochte natuurgebieden van Denemarken is Møns Klint, met de steile witte krijtrotsen en het oude beukenbos dat tot aan het strand groeit. De steile witte krijtrotsen, die uit het water verrijzen, zijn bijzonder indrukwekkend. Of je nu boven op de rotsen staat of de rotsen bekijkt vanaf het strand (25 km). In Nykøbing Falster Zoo (Folkeparken) kunnen jullie wel 500 dieren, bestaande uit 94 verschillende soorten, bewonderen (60 km). Bij Sundby ligt het Middelaldercentret, een openluchtmuseum met een authentisch 13e eeuws milieu met huizen, werkplaatsen, schepen, voertuigen e.d. (61 km). Het pretpark Bonbonland is echt een leuk dagje uit voor de hele familie. Hier vinden jullie wel 70 attracties te water, ter land en in de lucht (68 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

4 Vakantiehuizen in Ulvshale

Zoek vakantiehuis
 
  •  Categorie

   ?

    

   Ulvshale Vakantiehuis, Ulvshale

   Reg. nr.: 85-2025

   400 m tot water

   Slaapplaatsen: 8

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

    

   Ulvshale Vakantiehuis, Ulvshale

   Reg. nr.: 85-2019

   200 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 2

  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 315,-

    

   Ulvshale Vakantiehuis, Ulvshale

   Reg. nr.: 85-2001

   1100 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3