Huur een vakantiehuis in Bunken - Boek hier

Vakantiehuizen in Bunken, Noordwest Jutland, Denemarken van verhuring

Bunken ligt aan de heerlijke kindvriendelijke stranden van het Kattegat.

 

Gastenbeoordelingen van Bunken

 
 

26 gasten hebben Bunken een gemiddelde beoordeling van 4,31 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Bunken, in het noordelijkste deel van de oostkust van Jutland, is een rustig en gezellig zomerhuisgebied gelegen in een natuurschone omgeving met zandstranden, zee, duinen, plantages en het stuifduingebied Råbjerg Mile. Bunken is de ideale vakantieplaats als je graag vakantie houdt in een rustige en mooie omgeving maar toch niet ver van allerlei activiteiten, bezienswaardigheden en interessante natuurgebieden. De dagelijkse boodschappen kun je in de omgeving doen, en ca. 19 km van Bunken ligt het prachtige Skagen met ontelbare winkeltjes, restaurants, activiteiten, musea en attracties.

 
Zandstrand met duinen bij Bunken, in de buurt van Skagen Bij Bunken kunt u zwemmen en zonnebaden op het mooie, witte zandstrand De vakantiehuizen van Bunken liggen in een rustige, groene omgeving achter het strand De golfclub Hvide Klit ligt vlak bij de vakantiehuizen in Bunken
 

Strande

Bunken Strand is een heerlijk en kindvriendelijk zandstrand met schelpen en ietwat stenen. Het oostkuststrand wordt afgeschermd door de hoge duinen. Het water is hier schoon en de golven zijn laag. Het strand heeft de Blauwe Vlag en auto¿s zijn niet toegestaan. Hier kunnen jullie heerlijk zonnebaden, zwemmen, surfen, wandelen en vissen.

Natuur

De mooie plantage Bunken Klitplantage, die Bunken omgeeft, bestaat voornamelijk uit duinheide en diverse dennebomen. De plantage grenst aan het indrukwekkende en gigantisch grote stuifduin Råbjerg Mile. Het stuifduin bestaat uit ca. 4 miljoen kubiekmeter zand, en verplaatst zich jaarlijks meerdere meters naar het noordoosten toe. Het landschap rond Bunken wordt gekarakteriseerd door plantages, heidelandschappen, duinlandschappen, het Skagerrak en het Kattegat. Deze heerlijke natuurlijke omgeving biedt dan ook prima leefomstandigheden voor vele diersoorten die je hier dan ook kunt observeren.

Activiteiten

Slechts 3 km van Bunken kunnen golfspelers bij Golfkub Hvide Klit gebruik maken van de uitdagende 18 holes golfbaan met vele dennebomen. Verder is er een driving range, putting green, oefenbunker en een par 3-baan met 6-holes. Hier in de omgeving kunnen jullie prima vissen, zwemmen, tennissen, midgetgolfen, wandelen, fietsen en paardrijden. Een fietspad voert jullie direct van Bunken naar Skagen. Op meerdere plaatsen worden zeiltochtjes georganiseerd en kun je alles eens vanaf de waterzijde bekijken. Skagen Strand Badeland in Hulsig, is een 500m2 groot subtropisch zwemparadijs met o.a. glijbanen, waterkanonnen, grotten en een turks bad (7 km).

Bezienswaardigheden

Råbjerg Mile is het grootste stuifduin van Denemarken, ca. 40 m hoog en beweegt zich jaarlijks ca. 15 meter noordoostwaarts. Een miniwoestijn ten zuidwesten van Skagen. Door de zandvlucht, is de steenvlakte Råbjerg Stene ontstaan (2 km). Farm Fun bij Ålbæk is een dierenpark en een speelland met koeien, geiten, biggetjes, schapen, kangoeroes, struisvogels, pony's, hangbuikzwijnen, konijnen, geiten, cavia's, pauwen en lama's, ook zijn er mooncars, schommels en springkussens (5 km). Bezoek ook het arendreservaat Ørnereservatet in Tuen bij Tversted. In het zomerseizoen kun je van nabij enkele van de grootste adelaarsoorten ter wereld bekijken. Kijk toe terwijl de koningsarend, de zeearend en de jachtvalk in de lucht gevoederd worden (12 km). Ten zuiden van Skagen ligt 'Den Tilsandede Kirke' een grotendeels, door de enorme hoeveelheden stuifzand in dit gebied, onder het zand bedolven kerk waarvan alleen de toren nog boven het zand uitsteekt (14 km).

Dagje uit

Geniet in Skagen van het sfeervolle stadsmilieu met de idyllische gele huisjes met rode daken, de levendige vissershaven en de jachthaven met de typische rode houten huisjes. Bekijk waardoor de beroemde Skagen schilders zich lieten inspireren. Bezoek Grenen, daar waar het Skagerrak en het Kattegat elkaar ontmoeten (19 km). Wat je zeker niet moet missen is een tochtje naar het idyllische en erg gezellige Gl. Skagen - geniet vanaf de banken op het strand van de prachtige zonsondergangen. In Hirtshals ligt het Nordsømuseet, het grootste zoutwater-aquarium van Europa, ca. 4,5 milj. liter water. Hier leven ca. 60 verschillende zeedieren afkomstig uit de Noordzee (33 km). In het pretpark Fårup Sommerland & Aquapark vinden jullie maar liefst 50 spannende en leuke attracties voor het hele gezin, incl. het grootste waterparadijs en de grootste achtbaan 'Falken' van Denemarken. Zodra de entree betaald is, kunnen jullie gratis gebruik maken van al het leuks in Fårup Sommerland (77 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Bunken

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Bunken Vakantiehuis, Bunken

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   2500 m tot water

    
   1 week van EUR 350,-
    
  •  

   Bunken Vakantiehuis, Bunken

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   150 m tot water

    
   1 week van EUR 543,-
    
  •  

   Bunken Vakantiehuis, Bunken

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   2000 m tot water

    
   1 week van EUR 668,-
    
  •  

   Bunken Vakantiehuis, Bunken

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1500 m tot water

    
   1 week van EUR 506,-
    
  •  

   Bunken Vakantiehuis, Bunken

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   2000 m tot water

    
   1 week van EUR 275,-
    
  •  

   Bunken Vakantiehuis, Bunken

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   2000 m tot water

    
   1 week van EUR 455,-
    
  •  

   Bunken Vakantiehuis, Bunken

   8 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   2000 m tot water

    
   1 week van EUR 389,-