Huur een vakantiehuis in Karsgaard Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Karsgaard Strand, Noordwest Jutland, Denemarken van verhuring

Kærsgård Strand ligt aan de Jammerbugt, aan de Noordzeekust, midden tussen Skallerup Klit en Tornby Strand.

 

Gastenbeoordelingen van Karsgaard Strand

 
 

gasten hebben Karsgaard Strand een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het zomerhuisgebied Kærsgård Strand ligt in een gebied met een breed strand aan de Noordzee, duinen, en het riviertje 'Liver Å'. Hier vind je een prachtige natuur, rust en frisse lucht, en toch is de afstand naar de stad en diverse bezienswaardigheden niet groot. Het gebied is vooral bekend door de vele kunstenaars, die graag bezoek ontvangen in hun werkplaatsen en galeries. De dichtsbijzijnde grotere plaatsen zijn Hirtshals en Hjørring, die beide op 12 km afstand van Kærsgård Strand liggen.

 
Het heerlijke, brede zandstrand met de hoge duinen bij Kærsgård Het vakantiepark achter de hoge duinen bij Kærsgård Strand Onderweg naar het brede, witte zandstrand bij Kærsgård Het mooie, glooiende duinlandschap achter Kærsgård Strand
 

Strande

Kærsgård Strand is een prachtig, breed, rustig en kindvriendelijk zandstrand met mooie, lægivende klitter. Je kunt heerlijk langs het strand wandelen, ongeacht het jaargetijde. De zonsondergang over de Noordzee is een prachtig gezicht, dat je absoluut niet mag missen.

Natuur

Het achterland bestaat uit een zomerhuisgebied dat in een glooiend terrein met heide, rozenbottelstruiken en bos ligt. Er is een prachtig uitzicht over de Tornby Klitplantage. Het visrijke riviertje 'Liver Å' loopt dwars door het duingebied. Ook is hier een rijk vogelleven. Achter de duinen bestaat het landschap uit vlakke akkers. Ongeveer 4 km. van Kærsgård Strand ligt Nørlev, middenin een prachtig bos. De zee en de wind hebben de duinen in het achterland van Skallerup gevormd, en dit zeldzame gebied is tegenwoordig beschermd natuurgebied. Het gebied is voor ieder toegankelijk - wees erop attent dat je alleen op de aangegeven paden mag wandelen (5 km). Tornby Bjerg ligt 88 meter boven zeeniveau in een gebied met een mooie natuur en een prachtig uitzicht over de omgeving. Tornby Klitplantage is een hooggelegen plantage aan de Noordzeekust, die bestaat uit een bijzondere en rijke vegetatie (8 km).

Activiteiten

Vanaf Nørlev Strand is er een prachtig fietspad naar Skallerup, via Harrerenden en Lønstrup naar de omgeving waar 'Rubjerg Knude' ligt. Er zijn Put&Take vismeertjes in de omgeving. Ook kun je direct vanaf de kust vissen. De dichstbijzijnde golfbanen liggen in Hjørring, Hirtshals, Brønderslev en Løkken.

Bezienswaardigheden

Bij Skallerup ligt een 200 jaar oude winkel, die nog steeds open is (5 km). 'Vennebjerg Mølle' is een molen die 30 jaar geleden voor het laatst in functie was. Bij de molen kun je van een prachtig uitzicht over 'Rubjerg Knude', Lønstrup en de Noordzee genieten (11 km). Bezoek het schilderachtige vissersplaatsje Lønstrup, een gezellig vakantieplaatsje met gezellige straatjes, galeries, winkeltjes en restaurantjes (11 km). In het 'Nordsømuseet' in Hirtshals kun je haaien, vissen en tentoonstellingen over vis en de visserij bekijken (12 km).

Dagje uit

'Rubjerg Knude' is een 90 meter hoge lemen klif, die tijdens de laatste ijstijd geschapen werd. Hier kun je o.a. roofvogels bekijken. De vuurtoren van Rubjerg, 'Rubjerg Knude Fyr', is een gedeeltelijk onder zand bedolven vuurtoren, die dateert uit 1900 en sinds 1968 niet meer in functie is, vanwege de zandverstuiving. Vanaf 'Rubjerg Knude' is er een fantastisch uitzicht over de omgeving (24 km). Bij Tversted ligt het 'Ørnereservatet', een roofvogelreservaat waar je van dichtbij enorme roofvogels kunt bekijken (28 km). In 'Fårup Sommerland & Aquapark' bij de badplaats Blokhus kun je meer dan 50 spannende attracties proberen. Alle activiteiten zijn gratis, na het betalen van de entree (38 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Karsgaard Strand

Zoek vakantiehuis