Huur een vakantiehuis in Kandestederne - Boek hier

Vakantiehuizen in Kandestederne, Noordwest Jutland, Denemarken van verhuring

Kandestederne is een prachtig vakantiegebied in de noordpunt van Denemarken aan de Noordzee.

 

Gastenbeoordelingen van Kandestederne

 
 

9 gasten hebben Kandestederne een gemiddelde beoordeling van 4,67 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiepark Kandestederne ligt tussen Gl. Skagen en Bunken aan de westkant van de landtong Skagen Odde. Het gebied heeft een fantastische natuur met hoge duinen, de grootste woestijn van Europa en een heerlijk badstrand. Dit was vroeger een vissers- en boerengebied, dat zich heeft ontwikkeld tot een aantrekkelijk vakantieoord met een rustige, gezellige sfeer. U zit hier in een vredige omgeving, op korte afstand van het wat drukkere Skagen, waar u boodschappen kunt doen, een café of restaurant kunt bezoeken en bezienswaardigheden kunt bekijken.

 
Bunkers op het brede zandstrand bij Kandestederne De grote zandduinen van Råbjerg Mile achter de kust bij Kandestederne Glooiend duingebied en oude windmolen bij Kandestederne Zandstrand met bunkers bij Kandestederne
 

Strande

Bij Kandestederne bevindt zich een breed zandstrand met hoge duinen, waar u een fantastisch uitzicht heeft op de zee en het achterland. U mag met de auto het strand op, en er is volop ruimte om te zwemmen, te spelen en te ontspannen. Ook de fraaie zonsondergang boven zee mag u hier niet missen.

Natuur

Het vakantiepark ligt in een ongerept duingebied, vlak bij de grootste loopduin van Denemarken. Deze indrukwekkende Råbjerg Mile beslaat een oppervlakte van ongeveer twee vierkante kilometer en is op zijn hoogste punt 35 meter hoog. Door de zandverstuiving verplaatst de zandduin zich elk jaar een paar meter naar het noordoosten. Aan de andere kant van Skagen Odde ligt het mooie bosduingebied Bunken Klitplantage, waar u kunt wandelen door heidevelden en dennen- en sparrenbossen.

Activiteiten

De prachtige natuur nodigt uit tot het maken van wandelingen door duinen en bossen, bij Råbjerg Mile en langs het strand. Als u fietsen meeneemt, kunt u helemaal tot aan Skagen gebruikmaken van uitstekende fietspaden. Stoere fietsfanaten kunnen zich wagen aan de 15 km lange moutainbikeroute in Skagen Klitplantage. Even ten zuiden van Bunken Klitplantage ligt de uitdagende 18-holes golfbaan Hvide Klit. De golfbaan heeft ook een oefenbunker en een par 3-baan met zes holes. In Kandestederne kunt u uitstekend paardrijden. Vanuit de lokale manege Langagergaard kunt u onder begeleiding van een gids een tocht op IJslandse paarden maken door de bossen of op het strand.

Bezienswaardigheden

Råbjerg Mile is de grootste loopduin van Denemarken en heeft in de loop van de tijd een miniwoestijn achter de kust gevormd. De top is ca. 35 meter hoog en biedt een uniek uitzicht over zee en land. Farm Fun bij Ålbæk is een gezinsvriendelijk dierenpark met speelplaatsen en allerlei leuke speeltoestellen, zoals springkussens, een doolhof, een kabelbaan en nog veel meer. U kunt de dieren van dichtbij bekijken, aaien en knuffelen. Ook kunt u ponyrijden (12 km). In een bos ten zuiden van Skagen staat de deels onder het zand verdwenen Sct. Laurenii Kerk. Door de vele zandverstuivingen steekt alleen de toren van de kerk nog boven het zand uit (14 km). Geniet in Skagen van de idyllische gele huizen en de sfeer in de jachthaven met de beroemde, rode pakhuizen. De winkelstraat heeft allerlei bijzondere winkeltjes, gezellige kroegen en eetgelegenheden en verschillende galerieën en musea. Vergeet ook niet een tochtje te maken naar het idyllische en mondaine Gl. Skagen, 15 km naar het noorden.

Dagje uit

In het Arendreservaat in Tuen vliegen enkele van de grootste arendsoorten van de wereld rond en kunt u zien hoe ze in de lucht worden gevoerd. Kijk bijv. hoe de slechtvalk, de giervalk, de havik, de steenarend en de zeearend hun kunsten vertonen (19 km). In het Noordzeemuseum in Hirtshals kunt u het grote zoutwateraquarium Oceanarium met vele verschillende vissoorten uit de Noordzee bekijken. Hier ziet u bijv. grote klompvissen en kleine haaien. Sommige vissen en zeedieren mag u ook aanraken (41 km). Het attractiepark Fårup Sommerland biedt meer dan 50 spannende attracties voor het hele gezin, waaronder het grootste zwemparadijs van Denemarken, de Orkaan - de enige achtbaan van Noord-Europa die ook onder water gaat, Lynet - een van de snelste achtbanen van Denemarken en Falken - een enorme achtbaan van hout. Fårup Sommerland werd in 2012 en 2013 uitgeroepen tot het beste pretpark van Scandinavië (85 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Kandestederne

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Kandestederne Vakantiehuis, Kandestederne

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1600 m tot water

    
   1 week van EUR 584,-
    
  •  

   Kandestederne Vakantiehuis, Kandestederne

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water

    
   1 week van EUR 653,-