Huur een vakantiehuis in Lonstrup - Boek hier

Vakantiehuizen in Lonstrup, Noordwest Jutland, Denemarken van verhuring

Het oude vissersplaatsje Lonstrup is een heerlijk vakantieoord aan de Noordzee met een mooi badstrand met vissersbootjes en hoge duinen. Ontdek het bruisende stadje, dat dankzij zijn galerieën ook wel Stad van de Kunst wordt genoemd. Lonstrup biedt vakantiehuizen, attracties en bezienswaardigheden voor iedereen.

 

Gastenbeoordelingen van Lonstrup

 
 

559 gasten hebben Lonstrup een gemiddelde beoordeling van 4,57 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Rya, Maastricht bezocht het gebiet van
 
05-09-2020 aan 12-09-2020

Rubjerg Knude fyrtårnet er bestemt en vandretur værd.


Caroline, Barendrecht bezocht het gebiet van
 
08-08-2020 aan 15-08-2020

Een bezoek aan het dorpje Skagen en de zeehonden bij Grenen is de moeite waard! De vuurtoren van Hirtshals met de daarbij liggende bunkers zijn interessant. Bij interesse in de leefwereld van de Vikingen moet je zeker naar Fyrkat gaan. Ook de vuurtoren in de woestijn (Rubjerg Knude Fyr) is leuk om te beklimmen, mooi uitzicht! En een pizza eten op het strand bij ondergaande zon kan niet missen natuurlijk!


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
27-07-2019 aan 10-08-2019

børglum kloster is worth a visit. Lots of nice stuff to see within an hour drive.


Marc, Bruinisse bezocht het gebiet van
 
29-06-2019 aan 06-07-2019

Cafe Karlsson op loopafstand via het pad langs de zee goed te bereiken. Vriendelijk personeel en leuke menukaart, gezellig terras.


Mirjam, Enschede bezocht het gebiet van
 
22-06-2019 aan 06-07-2019

Er zijn genoeg mooie stranden in de omgeving te vinden.


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
26-05-2018 aan 02-06-2018

Na het strand lekker wat drinken of eten bij het oude blauwe theater in Lönstrup. In Aalborg kan je in de haven op zoek naar je favoriete eten als het gaat om streetfood en lekkere drankjes.


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
28-04-2018 aan 05-05-2018

Ga vooral naar de vuurtoren van Lønstrup. Voor je het weet staat hij er niet meer.


 

Omgeving

Lønstrup is een gezellig, actief en levendig vakantieplaatjse met smalle straatjes, galerieën, winkels, restaurants, ijscobars en café''''s. De meeste restaurants hebben een terras met een goed uitzicht. Vaste prik op de menukaarten zijn natuurlijk visgerechten. Vele kunstenaars worden door dit gebied aangetrokken en hebben zich hier gevestigd. Breng dan ook een bezoekje aan één van de galerieën, ateliers, glasblazerijen of musea. Aan de rand van Lønstrup worden de vissersboten nog steeds na een tocht op zee, het strand opgetrokken. De gezellige sfeer, de unieke kunstnijverheid, de vele bezienswaardigheden en de mooie natuur maken Lonstrup in Noord-Jutland tot een aantrekkelijke vakantiebestemming in alle jaargetijden en een populair gebied om een vakantiehuis te huren.

 
Zomerse dag op het strand van Lonstrup Heerlijk zandstrand met badgasten bij het hoge klif van Lonstrup Gezellige sfeer in Lonstrup met galerie en restaurant Kunst en kunstnijverheid in allerlei variaties in Lonstrup
 

Strande

Lønstrup heeft een heerlijk zandstrand alwaar de europese blauwe vlag wappert, ten teken van schoon water. Op het noordelijke deel van het strand worden de golven gebroken door golfbrekers, hierdoor ontstaan rustige lagunes met ondiep water en daardoor dus geschikt voor kinderen. Achter de golfbrekers kun je prima surfen. Het strand wordt afgeschermd door het hoge duin Lønstrup Klint. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Lonstrup heb je volop de gelegenheid om te zwemmen en actief te zijn op het water. Geniet van de unieke zonsondergang vanaf het strand of vanuit de duinen.

Natuur

Vanuit je vakantiehuis in Lonstrup kun je de mooie, afwisselende natuur in de omgeving verkennen. Lonstrup is een glooiende, groene plaats aan de blauwe Noordzee. Door het plaatsje loopt een kloof met op de bodem van de kloof een beekje. De kloof ontstond na een wolkbreuk in 1877. Het landschap rond Lønstrup bestaat uit strand, natuurschone glooiende duinplantages, bosgebieden, weilanden en landbouwakkers. In veel van onze vakantiehuizen zijn honden toegestaan, dus neem de hond mee en maak lange wandelingen in de natuur. Langs de kust, ten zuiden van Lønstrup, ligt het 15 km lange Lønstrup Klint, hier kun je o.a. de invloed van het stuifzand op het landschap zien, bijv. bij Rubjerg Knude alwaar het stuifduin inmiddels hoger is als de vuurtoren.

Activiteiten

Het strand van Lønstrup is geschikt voor div. strand- en watersportactiviteiten. Bij Skallerup Seaside Resort kan het hele gezin zich vermaken in het heerlijke zwemparadijs en kunnen de volwassenen ontspannen op de wellnessafdeling Romulus (5 km). Vissers kunnen vissen vanaf het strand, in een boot, in één van de Put & Take vismeren of in de beken Liver Å en Uggerby Å. Ook zijn er goede paardrijpaden uitgezet en paarden kun je op meerdere plaatsen huren. Vanaf het 15 km lange Lønstrup Klint kun je paragliden. Lønstrup Klint is één van de beste paraglide gebieden van Denemarken. Bij Action House in Løkken vind je bowlingbanen, lasergames, paintball, gocarts, speelhallen, balruimten en electrische autootjes (16 km). In Vennebjerg ligt een grote Pay & Play golfbaan met 12 holes, een vismeer en een klein bos (4 km). Andere golfbanen zijn: Hjørring Golfklub (13 km), Løkken Golfklub (16 km) en Hirtshals Golfklub (25 km).

Bezienswaardigheden

Lønstrup is bekend vanwege de vele kunstenaars, schilders, beeldhouwers, pottenbakkers, glasblazers etc. Bezoek één van de vele ateliers. In de nabijheid van de vuurtoren Rubjerg Knude Fyr uit 1900, ligt een stuifzandmuseum. De vuurtoren zal binnen enkele jaren onder het zand bedolven ziijn. Vanaf de vuurtoren heb je een prachtig uitzicht over de zee en het landschap (3 km). Neem uw kinderen mee naar Dyregården. Op deze kinderboerderij kunnen ze dieren aaien, helpen met voeren, ponyrijden en spelen op de speelplaats. Dyregården heeft ook een manege met IJslandse paarden (5 km). In Family Farm Fun Park in Vittrup kun je de tamme huisdieren aaien en voederen, ponyrijden, rijden met de speeltractor, waterfietsen op het grote meer of lekker picknicken (12 km). Bezoek ook de charmerende stad Hjørring met div. musea, vele winkels, hereboerderijen en diverse middeleeuwse gebouwen. Achter Løkken ligt het klooster Børglum Kloster, een mooi oud monnikenklooster uit 1180 (17 km).

Uitstapjes

Maak tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Lønstrup in Noord-Jutland allerlei leuke uitstapjes. Bij Lokken ligt het fraaie monnikenklooster Børglum Kloster uit de 12e eeuw, met een authentiek interieur, tentoonstellingen, een kerk en een prachtige omgeving (17 km). In Nordsoen Oceanarium in Hirtshals staat het grootste zoutwateraquarium van Europa met 4,5 miljoen liter water, vissen en dieren uit de Noordzee. Bekijk het voeren van de zeehonden en de interessante tentoonstellingen. De kinderen kunnen zeedieren aanraken en spelen op een speelplaats (25 km). In Hirtshals zie je uitgegraven bunkers, exposities over de Tweede Wereldoorlog, kanonstellingen en nog veel meer in Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri. Faarup Sommerland biedt attracties voor het hele gezin, van snelle achtbanen tot gezellige waterfietsen. Er is ook een groot zwemparadijs (28 km). In Ornereservatet zie je hoe de valkeniers de mooie adelaars trainen en hun vaardigheden in de lucht demonstreren (47 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Lonstrup

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   200 m tot water

    
   1 week van EUR 482,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water

    
   1 week van EUR 527,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   900 m tot water

    
   1 week van EUR 458,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 9   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   950 m tot water

    
   1 week van EUR 401,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   100 m tot water

    
   1 week van EUR 343,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   150 m tot water

    
   1 week van EUR 683,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   11 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   20 m tot water

    
   1 week van EUR 471,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water

    
   1 week van EUR 453,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water

    
   1 week van EUR 858,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water

    
   1 week van EUR 369,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water

    
   1 week van EUR 824,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water

    
   1 week van EUR 417,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   10 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   400 m tot water

    
   1 week van EUR 581,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   400 m tot water

    
   1 week van EUR 446,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   950 m tot water

    
   1 week van EUR 685,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water

    
   1 week van EUR 430,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   60 m tot water

    
   1 week van EUR 421,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water

    
   1 week van EUR 315,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1000 m tot water

    
   1 week van EUR 283,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   700 m tot water

    
   1 week van EUR 310,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water

    
   1 week van EUR 387,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1300 m tot water

    
   1 week van EUR 527,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 9   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   200 m tot water

    
   1 week van EUR 573,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis in een stad, Lonstrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   30 m tot water

    
   1 week van EUR 646,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   570 m tot water

    
   1 week van EUR 436,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   400 m tot water

    
   1 week van EUR 407,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   900 m tot water

    
   1 week van EUR 446,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 7   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1200 m tot water

    
   1 week van EUR 355,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   800 m tot water

    
   1 week van EUR 439,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   150 m tot water

    
   1 week van EUR 383,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water

    
   1 week van EUR 521,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water

    
   1 week van EUR 1909,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   9 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   80 m tot water

    
   1 week van EUR 713,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water

    
   1 week van EUR 694,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   70 m tot water

    
   1 week van EUR 458,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   75 m tot water

    
   1 week van EUR 417,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   35 m tot water

    
   1 week van EUR 1039,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   75 m tot water

    
   1 week van EUR 521,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   125 m tot water

    
   1 week van EUR 394,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   650 m tot water

    
   1 week van EUR 299,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   530 m tot water

    
   1 week van EUR 686,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water

    
   1 week van EUR 499,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water

    
   1 week van EUR 1070,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water

    
   1 week van EUR 526,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   50 m tot water

    
   1 week van EUR 671,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   14 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   125 m tot water

    
   1 week van EUR 331,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   12 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water

    
   1 week van EUR 515,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water

    
   1 week van EUR 382,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water

    
   1 week van EUR 477,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   11 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   35 m tot water

    
   1 week van EUR 666,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water

    
   1 week van EUR 1800,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 7   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   160 m tot water

    
   1 week van EUR 424,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water

    
   1 week van EUR 429,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water

    
   1 week van EUR 654,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis, Lonstrup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   950 m tot water

    
   1 week van EUR 563,-
    
  •  

   Lonstrup Vakantiehuis in een stad, Lonstrup

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water

    
   1 week van EUR 336,-