Huur een vakantiehuis in Bakkebolle - Boek hier

Vakantiehuizen in Bakkebolle, Seeland, Denemarken van verhuring

Bakkebølle ligt op Zuid-Sjælland en hiervandaan heb je een mooi uitzicht naar de eilanden Lolland, Falster en Møn.

 

Gastenbeoordelingen van Bakkebolle

 
 

5 gasten hebben Bakkebolle een gemiddelde beoordeling van 4,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Bakkebølle ligt op het zuidelijke puntje van Sjælland, bij het vaarwater Storstrømmen, ten noorden van de 3 eilanden Lolland, Falster en Møn. Het is niet ver naar de talrijke bezienswaardigheden, natuur belevenissen en historische stadjes zoals bijvoorbeeld Vordingborg met een zuid-europees sfeertje, slechts 11 km van Bakkebølle. Het gezellige vakantiegebied Bakkebølle ligt ca. 1 km van het water en ca. 2 km van diverse inkoopmogelijkheden. Geniet van de vele mogelijkheden die Sjælland, Lolland, Falster en Møn te bieden hebben.

 

Strande

Bakkebølle Strand ligt in een mooi natuurgebied, ca. 1 km van het zomerhuisgebied. Hier zijn jullie dicht bij de burg Farø-broen, die Sjælland met het kleine eilandje Farø verbindt. Ook Ore Strand (ca. 16 km) is aan te bevelen. Hier vinden jullie grote groene recreatiegebieden en zwemsteigers.

Natuur

Maak eens een wandelingetje langs de route ¿Bakkebøllestien¿, de oude spoorlijn tussen Vordingborg en Kalvehave. Je komt door een vruchtbaar natuurlandschap, langs velden, door bossen met vele vogels en geniet onderweg van het uitzicht over het vaarwater Storstrømmen. Het Natuurgebied Kulsbjerge (ca. 3 km) bestaat uit 3 heuvels. Vanaf het hoogste punt in de omgeving (107 m boven de zeespiegel) heb je een prachtig uitzicht over het zuidelijke deel van Sjælland. Op de landtong Knudshoved Odde (ca. 24 km) ligt het bos, Knudsskov, dat zowel in het noorden en zuiden door water omringd is. In dit heerlijke landschap groeit van alles, manshoge varens, bramen en geurige bloemen. Je hebt alleen toegang tot de landtong te voet of per fiets. Møns Klint (ca. 36 km) is een echte toeristattractie. De steile witte krijtrotsen, met de miljoenen jaren oude lagen van krijt, klei en grind, zijn nog steeds in beweging.

Activiteiten

Bij het toeristkantoor in Vordingborg (11 km) kunnen jullie fietsen huren en genieten van de heerlijke omgeving gedurende een fietstochtje. Bij het toeristkantoor kun je ook wandel- en fietskaarten kopen. Visliefhebbers kunnen uitstekend vissen langs de gehele kust en in de diverse Put & Take vismeren. De dichtstbijzijnde golfbaan vinden jullie bij Møns Golfklub in Stege (21 km), Falster Golf Klub bij Eskildstrup (26 km) en Sydsjællands Golfklub bij Næstved en Næstved Ny Golfklub (41 km).

Bezienswaardigheden

Bezoek Vordingborg (11 km) en geniet van het gezellige sfeertje in de haven, slechts enkele honderden meters van het centrum met de vele winkeltjes en eetgelegenheden. Het kenmerk van de stad is de Gåsetårnet, de toren maakt deel uit van een van de grootste slotruïnes van Denemarken uit de middeleeuwen. Bezoek evt. Sydsjællands Museer, meerdere musea in een gebouw met tentoonstellingen van de oudheid tot heden. Net na de Eerste Wereldoorlog werd de tuin, Historisk Botanisk Have aangelegd. Hier vinden jullie rust, heerlijk geurende bloemen en vele planten. Krokodille Zoo in Eskilstrup is de grootste verzamling van verschillende krokodillensoorten. Verder zie je hier schildpadden, leguanen en anaconda's (26 km). Gisselfeld Slotspark is een van de mooiste tuinen van Europa aangelegd in Engelse stijl (42 km).

Dagje uit

Gavnø Slot, op het eilandje Gavnø (ca. 43 km) heeft een schitterend bloemenpark met vele vlindersoorten. Het mooie eilandje Enø, 47 km, staat via een brug, in verbinding met het gezellige visserij- en badplaatsje Karrebæksminde. Geniet van de gezellige sfeer in het plaatsje en de jachthaven, de goede inkoopmogelijkheden en de vele restaurantjes en cafeetjes. Hier kun je ook een partijtje midgetgolf spelen. In Holme-Olstrup ligt het waanzinnig leuke pretpark Bonbonland met ca. 70 attracties en activiteiten voor zowel jong als oud (45 km). In Knuthenborg Safaripark, nabij Bandholm op Lolland, kun je vanuit je auto of een bus, de tijgers, giraffen, neushoorns, zebra's, struisvogels en antilopes van heel dichtbij bezichtigen (45 km). Reserveer ook wat tijd voor een bezoekje aan Kopenhagen met de vele attracties en bezienswaardigheden zoals Tivoli, het Planetarium, Experimentarium, Rosenborg Slot met de kroonjuwelen en de langste winkelstraat 'Strøget' van Europa (105 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Bakkebolle

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Bakkebolle Vakantiehuis, Bakkebolle

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 91-7510

    
   1 week van EUR 333,-
    
  •  

   Bakkebolle Vakantiehuis, Bakkebolle

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 91-7508

    
   1 week van EUR 416,-