Huur een vakantiehuis in Bisserup - Boek hier

Vakantiehuizen in Bisserup, Seeland, Denemarken van verhuring

Bisserup is een klein idyllisch plaatsje aan de zuidkust van Zeeland.

 

Gastenbeoordelingen van Bisserup

 
 

gasten hebben Bisserup een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiegebied ligt in de bocht, Karrebæksminde Bugt bij het strandmeer Holsteinborg Nor, een wildreservaat met een rijk vogelleven. Hier kunnen jullie genieten van de verfrissende natuur, de recreatieve omgeving, maar ook van de culturele bezienswaardigheden in de nabijgelegen, oude handelsstad, Næstved met de oude middeleeuwse gebouwen (ca. 21 km).

 

Strande

Ten oosten van Bisserup Havn ligt een heerlijk strand met de Europese Blauwe Vlag. Het mooie, brede zandstrand van Karrebæksminde (ca. 18 km) heeft een zandzeebodem en de Blauwe Vlag. Het heldere water wordt slechts langzaam dieper en is dus geschikt voor de kleintjes.

Natuur

Het strandmeer Holsteinborg Nor staat in verbinding met de zee (Smålandsfarvandet) via 2 kleine beekjes. Grote delen van Holsteinborg Nor staan in bepaalde periodes droog, zodat de talrijke vogels voedsel kunnen zoeken. Ten westen van Holsteinborg Nor ligt Basnæs Nor. Beide strandmeren worden gedeeld door de dam naar het eilandje Glænø. Op Glænø bestaat het landschap uit heuvels en steile hellingen. Je vindt er een mooi strand en een vogelreservaat. Van Glænø heb je een mooi uitzicht over het eiland Ormø. Enø Overdrev (ca. 18 km) is een beschermd vogelgebied, waar je zo af en toe ook zeehonden ziet.

Activiteiten

Slechts 16 km van Bisserup ligt Næstved Ny Golfklub met een golfbaan die een prachtig uitzicht biedt over het Karrebæk Fjord. Sydsjællands Golfklub bij Mogenstrup ligt ca. 22 km van Bisserup. Visliefhebbers kunnen prima vissen vanaf de pieren in Karrebæksminde (ca. 18 km) of in de beek Susåen (ca. 27 km) waar je onder andere op snoek kunt vissen. Heb je zin om te gaan paardrijden, kun je de manege, Rideskolen Baunehøj bij Næstved bezoeken. In en rond Næstved vinden jullie tennisbanen, volleybalbanen, tafeltennis, bowling, een schietbaan en een gocartbaan. In het gebied ligt ook een zwembad.

Bezienswaardigheden

Je kunt heerlijk wandelen langs het strandmeer Holsteinborg Nor. Over velden en door bossen komen jullie na ca. 16 km bij Holsteinborg Slot, en is vanwege de prachtige ligging een van de bekendste slotten van Denemarken. Vanaf het hoofdgebouw kun je het Smålandshavet, Storebælt en de idyllische kleine eilandjes Glæno en Ormø zien. Het mooie eilandje Enø (ca. 18 km) bestaat uit 2 delen, met elkaar verbonden door een kleine landtong. Op het noordelijke deel ligt het plaatsje Enø en op het zuidelijke deel ligt een beschermd vogelgebied. Enø is, via een brug, verbonden met het gezellige vissersdorp en badplaats Karrebæksminde. Er heerst een gezellige stemming in de drukke jachthaven. Hier kunnen jullie midgetgolf spelen, boodschappen doen of iets eten en drinken in een van de restaurantjes of cafeetjes. Bij het kanaal en in de jachthaven vinden jullie een rokerij, viskotters en een levendige vishandel.

Dagje uit

Bezoek het levendige handelsstadje Næstved, met een mooie natuur en heel veel historische bezienswaardigheden (ca. 21 km). Ten noordoosten van Enø ligt het eilandje Gavnø met het oude slot. Gavnø Slot heeft een prachtig bloemenparken met heel veel vlinders (ca. 26 km). In Holme-Olstrup ligt het waanzinnig leuke pretpark Bonbonland met 70 attracties en activiteiten voor de hele familie, zoals kindercircus, theater, glijbanen, achtbanen, een piraateiland en nog heel veel meer (ca. 28 km). In Bråby ligt Gisselfeld Slotspark een van de mooiste tuinen van Noord-Europa met vele botanische zeldzaamheden (ca. 41 km). Reserveer ook wat tijd voor een bezoekje aan de hoofdstad Kopenhagen met kunst, cultuur, activiteiten zoals Tivoli, het Experimentarium, het Planetarium, Rosenborg Slot met de kroonjuwelen en de langste winkelstraat 'Strøget' van Europa (ca. 108 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Bisserup

Zoek vakantiehuis