Huur een vakantiehuis in Gerlev Strandpark - Boek hier

Vakantiehuizen in Gerlev Strandpark, Seeland, Denemarken van verhuring

In een vakantiehuis in het Gerlev Strandpark zit u dicht bij natuur, stranden, steden en bezienswaardigheden

 

Gastenbeoordelingen van Gerlev Strandpark

 
 

gasten hebben Gerlev Strandpark een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het Gerlev Strandpark is een gezellig vakantiepark aan de Roskilde Fjord, recht tegenover de handelsstad Frederikssund. De ongeveer 150 vakantiehuizen van het Gerlev Strandpark zijn omringd door velden, veengronden, bossen en andere groene gebieden. Geniet van de natuur tijdens een fietstocht over het fjordpad naar Frederikssund, een wandeling langs de Roskilde Fjord, een duik in het ondiepe water van de fjord of een rondje golf bij de Frederikssund Golfklub, die direct achter het vakantiepark ligt. Het Gerlev Strandpark heeft ook een groot speelpark, een haventje met vissersbootjes en een herberg in een idyllisch vakwerkhuis met een rieten dak, waar u iets kunt eten en kunstnijverheid kunt bekijken. Boek een vakantiehuis in een prachtige, rustige omgeving, maar toch op korte afstand van de winkels en eetgelegenheden van Frederikssund en vele bezienswaardigheden in Noord-Seeland.

 

Strande

Tijdens uw vakantie in het Gerlev Strandpark kunt u zwemmen in de Roskilde Fjord. Vanaf de zwemsteiger springt u zo het ondiepe, heldere water in. Als u wilt zwemmen bij een zandstrand met duinen, kunt u aan de noordkust van Seeland terecht op de stranden van bijv. Liseleje (27 km) en Gilleleje (31 km). De badplaatsen aan de noordkust bieden ook de ideale omstandigheden voor wind- en kitesurfen.

Natuur

De vakantiehuizen van het Gerlev Strandpark worden omringd door een vriendelijk fjordlandschap, velden, veengronden, groene gebieden en kleine bossen. Een van deze bossen is het mooie, glooiende Færgelunden. Dit bos ligt bij Jægerspris (direct bij de brug naar Frederikssund) en biedt ook uitzicht over de fjord. Nordskoven is een wat groter bos ten noorden van Jægerspris. U vindt er meertjes, een golfbaan en de Kongeegen – een indrukwekkende, 2000 jaar oude eikenboom (14 km). Arresø is met zijn 40 km2 het grootste meer van Denemarken en ligt direct achter Frederiksværk (22 km naar het noorden). Wandel of fiets langs het meer of maak er een boottochtje. Direct boven Arresø ligt Tibirke Bakker – een prachtig, beschermd natuurgebied met heuvels en heidevelden. Vanaf een uitkijkpunt op de heuvels kunt u genieten van een prachtig uitzicht over Arresø, Gribskov en een deel van de Roskilde fjord (34 km).

Activiteiten

Golfers kunnen terecht op de mooie 18-holes baan en de 9-holes Pay and Play-baan van de Frederikssund Golfklub, op slechts 2 km vanaf het vakantiepark. Als u uw hengel heeft meegenomen, kunt u uw geluk beproeven aan de kust van de Roskilde Fjord. Vissen is ook mogelijk op verschillende plekken aan de oever van de Arresø en in de vele Put and Take-vismeren in de omgeving. Ga wandelen of fietsen in de omgeving, maak een leuke rondvaart op de Isefjord, ga de strijd met elkaar aan in een gokart bij het Roskilde Racing Center of Holbæk Go-kart land of waag uzelf aan de klimbanen, kabelbanen en vrijevalbaan in de boomtoppen van het Holbæk Klatrepark.

Bezienswaardigheden

In het speelpark Gerlev Legepark kan het hele gezin zich vermaken op een drie hectare groot gebied met een speelplaats, een vecht- en Vikingterrein, een parcoursbaan en nog veel meer (een paar km naar het zuiden). Het Frederikssund Museum is een cultuurhistorisch museum met interessante verzamelingen uit de brons- en jagerssteentijd (3 km). Ontdek het indrukwekkende Selsø Slot, dat in renaissancestijl is gebouwd en later naar barok werd verbouwd. Hier ziet u o.a. een deftige ridderzaal, enorme schilderijen en Versailles-spiegels (11 km).

Dagje uit

In Roskilde kunt u de indrukwekkende domkerk met het bijbehorende Domkirkemuseum bezoeken en de interessante tentoonstellingen en maar liefst 5 originele Vikingschepen van het Vikingeskibsmuseet bekijken. Maak een tochtje op de Roskilde Fjord met een van de schepen van het museum (32 km). Op 47 km van uw vakantiehuis ligt de Deense hoofdstad Kopenhagen, waar u kunt winkelen, eten en vele bezienswaardigheden en musea kunt bezoeken, zoals het pretpark Tivoli, het Planetarium, de Carlsberg Glyptotek, het Nationalmuseet, het Statens Museum for Kunst, het Experimentarium en de København Zoo. Bezoek het fraaie kunstmuseum Louisiana in Humlebæk. Geniet van de bijzondere combinatie van kunst en architectuur en het fantastische uitzicht over de Sont (47 km). Het M/S Museet for Søfart in Helsingør is behalve een architectonisch hoogstandje ook een zeer interessant museum in een spectaculaire omgeving met wisselende exposities over de geschiedenis van de scheepvaart (49 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Gerlev Strandpark

Zoek vakantiehuis